הדיסק-II

I מ י ר ב I

New member
הדיסק-II../images/Emo220.gif

יש לכם כבר את הדיסק
האזנתם לכולו
איזה שירים אהבתם
מה דעתכם על עיצוב החוברת והעטיפה
אתם מוזמנים לשתף אותנו כאן בדעתכם על הדיסק החדש..

ady18

Well-known member
אז ככה

הכי אהבתי ביינתים יעל 34 ילד מדהים את טעם נרכש והבחורה עם החתולים ממש מגניב בגרסה החדשה... השאר עדין לא התחברתי:)

I מ י ר ב I

New member
אוקקי,אחרי שמיעה ראשונה

אהבתי את: זאב הערבה הסיגריה האחרונה את טעם נרכש מגיע לך שיר-וואוווו אימפוטניציה של מילים,ממש ממכר הגשמה,שמות ושש אפס זה כבר לא שמיעה ראשונה אז אני כבר רגילה אליהם. הבחורה ואם את נופלת גאוניים פשוט. אני חושבת שהאלבום הזה אפילו יותר טוב מה-1,ימים יגידו... לגבי החוברת,אהבתי את הקטע באם את נופלת שכאילו המילים נופלות והם לא בטור ישר. ציור העטיפה אני עדיין מנסה להבין מי אלו שם,אולי הלהקה?

הו! חיכיתי לשרשור הזה../images/Emo103.gif

אממ... נעבור שיר שיר שמות - אהבתי ממש! חזק, נקי, אמיתי. הגשמה עצמית - כמובן שאני אוהבת
6-0 למדינה - יש שם כמה משפטי מחץ. אני אוהבת איך שהוא אומר "העניבות המעליבות, המצועצעות"
גם הלחן טוב. זאב הערבה - פחות התחברתי.. איטי כזה וקצת משעמם. שיר ליעל #34 - למה דווקא 34? שיר חמוד.. למלמ כזה. הבחורה עם החתולים - ענק!! ולמרות שאני אוהבת כשאריק שר גם את התפקיד של הבחורה, אפרת גוש פשוט ענקית! הסיגריה האחרונה - בין האהובים עליי! הלחן, המילים.. מצויין! ילד מדהים - ואוו, השם כ"כ לא מתאים לשיר!
הוא חמוד ומשעשע.. ציפיתי למשהו יותר מרגש כזה
את טעם נרכש - איזה שיר יווני אסלי! הוא פשוט דורש איזה "יאסו" באמצע ושבירת צלחת באלגנטיות
אני בטוחה שהוא יהיה להיט בהופעות! עץ - אעעעע!! איזה שיר מושלם
הלחן, המילים, החדות! מעולה מעולה מעולה! האהוב עליי
מגיע לך שיר - יפהפה
הפזמון אהוב עליי במיוחד. כמובן שאם את נופלת - פה יש לי קצת בעיה. השיר חמוד והכל אבל יש לי כ"כ הרבה רעיונות לגבי לאן היא נופלת שכבר התבלבלתי
מירב, תזכירי לי לדבר איתך על השיר הזה. אימפוטנציה של מילים - קליט כזה.. חמוד. פוטנציה של מילאימ - ממש מעצבן איך שזה נגמר! אני תמיד עוצרת קצת לפני הסוף כדי שזה לא ייקטע באופן כ"כ פתאומי. לסיכום - מעולה! עדיין לא החלטתי איזה דיסק אני אוהבת יותר.. בשניהם יש שירים כ"כ יפים! החוברת של הדיסק ממש חמודה
אהבתי את התמונות שבחרות מהקליפ של שמות. הסגול זה בגלל כרוניקה של שקיעה סגולה מאוד?
התחלתי לכתוב את זה כשהתחיל הדיסק ועכשיו אני בשיר ליעל
ועכשיו התחיל הבחורה עם החתולים
יאללה הופעה!

האמת בקושי שמעתי.. אבל משמיעה ראשונית

אני יכולה להגיד שמבחינתי ה-שיר הוא- "את טעם נרכש".. ממש ממכר
אהבתי מאוד גם את- עץ, ילד מדהים, הסיגריה, אם את נופלת, הבחורה עם החתולים את השאר אני צריכה לשמוע עוד מספיק פעמים כדי לדעת מה אני חושבת חחח בגדול- האלבום ענק!!! אני מתחילה לחשוב שהוא אפילו יותר טוב מהראשון...

dabnir15

New member
שמתם לב ש..

שחוברת השירים ממשיכה מעמוד 18 (כלומר מהדיסק הקודם..)? אולי כתבו את זה ואני סתם יוצא נעל אבל בכל מקרה.. זה מגניב הדיסק פשוט טוב.

Lp Fairy

New member
נכון!

בדיוק היום קניתי את הדיסק ובעודי באוטובוס מסתכלת על החוברת מילים ראיתי שזה מתחיל מ18 והנחתי שזה המשך מהדיסק הקודם.. ואוו אני לא מאמינה שאני שומעת שירים חדשים של אריק..זה כזה כיף!

הבחורה עם החתולים

בהופעה הוא אומר-"אגב,הייתי בהופעה שלך השבוע היה מדהים" בדיסק הוא אומר-"אגב,עשיתי אמבטיית שמש-היה מדהים"

I מ י ר ב I

New member
נכון!!

בהופעה בברל'ה שאריק ארח אותה היא שרה עם האמבטיה,אבל תמיד בכל ההופעות שאני זוכרת זה הייתי בהופעה שלך...

perrinat

New member
לא מצליחה להתחבר לדיסק... ../images/Emo4.gif

השיר היחיד שאני אוהבת: הגשמה עצמית

נראה לי זו הפעם הראשונה שלוקח לי זמן לשמוע את

הדיסק באופן מושלם קיבלתי את הדיסק ביום שני היום יום שישי שמעתי את הדיסק רק בMP אתמול בנתיים מה שאהבתי זה עץ , יעל 34 (זה מפתיע כי בהופעה פחות אהבתי), טעם נרכש וכמובן שמות, הגשמה עצמית, אם את נופלת ו6-0 וכן, אפילו את אפרת מצליחה לסבול בשיר בדיסק

veredmp

New member
סוף סוף האזנתי../images/Emo70.gif

דיסק יפה. כמובן שיש שירים שאני צריכה להאזין להם עוד פעם או פעמיים (או חמישים) עד שאבין (או אחשוב שאני מבינה) למה התכוון המשורר. השירים האהובים עלי ביותר הם הגשמה עצמית, ילד מדהים, את טעם נרכש, עץ, כמובן שאם את נופלת ומגיע לך שיר (שאת הלחן שלו פחות אהבתי אבל המילים מקסימות). אפילו שרדתי את אוריה חוזר הביתה למרות הימצאותה של החתולה גוש. איכשהו בהקלטות היא תמיד נשמעת יותר טוב מאשר במציאות/בלייב. אני בטוחה שאם אריק היה שר את זה לבד (או עם מירי/קרן) הייתי אוהבת אותו יותר, זה שיר מהמם. הנגנים מוכשרים אחד אחד והעיבודים פשוט מדהימים. אני ממש אוהבת את העיצוב של החוברת. אהבתי את הרעיון של ההמשכיות מהדיסק הראשון ושהפונטים והעיצובים דומים לזה של האלבום הראשון. זהו, נראה לי שעניתי על כל השאלת, לא?

Fanch

New member
אז ככה- שני הסנט שלי

סוג של חדשה בפורום, באה פעם ב- עם צאת אלבום. אז הנה, אני כאן. שוב
הורדתי אותו ב SONGS, כמו גם את הראשון. אתמול לקחתי את עצמי בידיים והאזנתי לכל כולו. לשים אריק ברקע בעבודה ולנסות להתרשם מאלבום חדש ושירים דנדשים- לא עובד. ישבתי מול שירונט (כי אין לי את החוברת) והתעמקתי. העמקתי, המשכתי להעמיק והתאהבתי. אחרי שהאזנתי לאלבום הראשון בפעם הראשונה כבר היו שירים שהתחברתי אליהם יותר מאשר לאחרים. כאן זה לא קרה. הייתי צריכה להאזין לכל האלבום כמה פעמים כדי לבחור פייבוריטים
אז ככה- הפייבוריט שלי הוא, ללא ספק, את טעם נרכש. מזכיר במלודיה ובהתנהלות את אהבה באור וצל (לפחות ההתחלה), שהיה הפייבוריט שלי באלבום הקודם. שמיעה אחת לקח לי כדי להתאהב בשיר הזה! וכל פעם,אבל כל פעם- אני צוחקת בחלק האחרון. זה פשוט גדול! אחר כך הסיגריה האחרונה, ילד מדהים, כמובן כשאת נופלת ואימפוטנציה של מילים (למרות סיום השיר בטרם עת). שמות, עץ וזאב הערבה- מקסימים, בוגרים ומרגשים. השיר ליעל- פחות התחברתי אליו. אני מניחה שזה עניין של זמן. אני, להבדיל משאר באי הפורום, מאוד אוהבת את אפשרת גוש בדרך כלל. היא קצת מעצבנת אותי בתור הבחורה עם החתולים. תיאטרלי מדי, מנייריסטי מדי. אריק בגפו היה עושה עבודה טובה יותר. כמו בהופעות, מה רע? אבל בסדר, העיבוד עושה את זה לנסבל יותר. זהו. אלבום משובח, חיכיתי לו הרבה זמן ואני מאוד מרוצה ושמחה על כך שהוא עמד במבחן האלבום השני. מבחינתי, לפחות

I מ י ר ב I

New member
שמחה שאהבת

גם לי טעם נרכש מזכיר את אהבה באור וצל,ההתחלה שלו מזכירה.

למעלה