הדיסק BLACK SYMPHONY

בתאל59

New member
הדיסק BLACK SYMPHONY

קניתי היום את הדיסק במחשבה שזה הDVD של ההופעה ובסוף יצא שזה AUDIO
(לא שמתי לב.... כמו איזה טמבלית!!!) הקיצר יש/יהיה בכלל דיסק DVD של ההופעה?

היויו

New member
כן...

יש גם חבילה משולבת (אני לא יודע אם יש רק DVD של ההופעה בלי דיסק AUDIO...)

בתאל59

New member
תודה לכם

החליפו לי אותו והיה להם את הדיוידי של ההופעה. עלה לי 120

BarH2106

New member
רק רציתי לציין

שזה בעיני הDVD עם הכי תמורה שראיתי אי פעם. מי שמע על DVD הופעה שמכיל בתוכו הופעה נוספת?! זה פשוט היה אדיר מצדם לעשות הוצאה כזו! אבל נו....אני בטוח שכבר טחנו את זה עד דק בפורום :p

אני לא מאמינה שעוד לא ראיתי את זה!!!../images/Emo6.gif

עלע ואני רוצות לראות ביחד... ועברו כבר איזה 7 שנים מאז שזה יצא... טראגי.
אמג עלע!!!!!!!!!!!!! אולי תחזרי איתי למבשרת אחרי אמה ותשני אצלי ותחזרי הביתה בשבת בערב ונראה אצלי את המזמור??????????????????? D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאת בלק סימפוני? גם אני עוד לא ראיתי...

אני מתה על שרון והכל, אבל קצת מביך לראות אותה רוקדת, לא התחשק לי
את הולכת לאמה
(מקנאה)

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifיאאאא, איזה כייף לך!

ואני לא כ"כ אוהבת לראות הופעות מוקלטות באופן כללי, זה אף פעם לא זה... בלייב הייתי מתה לראות אותם. זה היה אמור לקרות לפני שנה

בתאל59

New member
סוף סוף ראיתי!!!!

ההופעה סוף!!!!!!! חבלז על הזמן!!! יש לי עדיין לראות את כל התוספות ...... ואחרי זה נשאר רק להמתין בסבלנות לדיסק חדש שלהם ומקווה גם להופעה בארץ.

כן... זה חשוב להיות אופטימי../images/Emo6.gif

סתם
האמת שפה חשוב בעיקר להיות סבלני - יש עוד משהו כמו שנתיים עד שנראה מהם דיסק, והופעה בישראל תתקיים (אמרנו אופטימיות!) מן הסתם רק אחרי יציאת הדיסק הבא

barlevy

New member
ווית'ין יודעים לפנק את מי שקונה

גירסת הבלו ריי לבלק סימפוני היא בכלל אחד הדברים המדהימים !! ובכלל ווית'ין תוקעים בונוסים כמעט בכל דבר - תמיד יש עוד הופעת בונוס על הסינגלים הם נוהגים לתת דיוידי עם שירים בהופעה ,קליפים וכו

barlevy

New member
האיכות האיכות

הייתי סקפטי עד כמה יהיה שיפור באיכות התמונה יש לי גם את הדיוידי וגם את הבלוריי - השוותי אחד מול אחד וההבדל ענק...כל זיף על הקרחת של רוברט נראה לעין :)

אה, מגניב :)

העניין שבלו ריי כבר דורש מעבר למכשיר שקורא בלו ריי, ואז נתקעים בין לבין כי בכל זאת עדיין יש יותר DVD בעולם מבלו ריי.

למעלה