הדיסק של Wonderwall

The Flowres Boy

New member
הדיסק של Wonderwall

שמעתי במקרה קלטת שמצאתי מלפני איזה עשר או יותר שנים ואני יכול רק להגיד שהשיר הראשון או השני או Wonderwall אם מישהו יכול להגיד לי איזה דיסק זה שלהם אז תודה וכמה דיסקים יצאו להם בינתיים? הם ביחד או שהם התפרקו?

imri2

New member
הדיסק נקרא..

what's the story mornning glory. הם הוציאו עוד עכשיו 8 אלבומים אם אני לא טועה (כולל אוסף אחד ואלבום הופעה חיה). והם קיימים והוציאו את האלבום האחרון בשנת 2005.

The Flowres Boy

New member
תודה רבה ובהצלחה להם בהמשך

הם באמת להקה טובה לעומת כל במוזיקה שיש היום.....

The Flowres Boy

New member
מוזר בקלטת שלי

הקלטת שלי מתחילה ישר מהשיר Wonderwall בכתוב למשל באתר הזה שזה רק השיר השלישי... http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00004RJLC/202-0694155-4834266

פולי3

New member
אז כנראה

משהו פגום בדיסק שלך

RoySupernova

New member
למה אתה מתכוון

כשאתה אומר קלטת? דיסק? דיסק רגיל ששומעים בדיסקמן ושאפשר לשמוע במחשב? כי השיר באמת מספר שלוש באלבום שלו אבל יש מצב קודם כל שהדיסק שלך צרוב ואם לא אז הדבר היחיד שיכול להיות זה שבאלבום ההופעה החיה שלהם יש שני דיסקים ובדיסק השני וונדרוול הוא ההשיר הראשון שם.. אז יש סיכוי שזה הדיסק שאתה מתכוון.. תבדוק קודם כל אם הגרסה שיש לך היא בהופעה חיה או לא.. ודבר שני פשוט תבדוק איך נראה הדיסק עצמו.. בקופסה יש איש הולך ברחוב והתמונה שעל הדיסק היא עורף של מישו? זה האלבום האמיתי, ואם בקופסה יש תמונה של שני אנשים שאחד שר והשני בגיטרה ובדיסק רואים כזה שרטוט של איצטדיון זה האלבום של ההופעה החיה.

ALiCiA SpInNeT

New member
פעם היו קלטות.

כאלה שהיו נכנסות לווקמנים, ולטייפים, ולטייפים של מנהלים, ולטייפים של ילדים, ולטייפים של גננות, ואפילו להקות היו מוציאות שירים על גבי הקלטות האלה. קסטות! ואז באו הדיסקים, ובגלל שהם כה עגולים מחוררים וחדשניים, הם גרמו לקלטות להיראות מרובעות ומיושנות. טוב, הן באמת מרובעות, אבל מיושנות... כן, הן גם מיושנות, בגלל זה זה תואם לסיפור שלו - "קלטת מלפני 10 שנים". ;;

L i l A L o

New member
כן, תראו את הנוער של ימינו..

כבר לא יודע מהזה קלטות. תתביישו לכם!

RoySupernova

New member
אני יודע שהיו קלטות

חח זה הכי קלאסיקה. עדיין יש לי איזה אחת של טראביס.. אבל רק רציתי לוודא כי הבנאדם גם דיבר אחר כך ושאל על דיסקים.

RoySupernova

New member
טוב אז

לא ברור מה זו הקסטה שיש לך.. זה לא משו יותר מדי רציני וידוע.. אין ממש רישומים של קסטות שלהקות הוציאו.. חח

למעלה