הדיסק של Bizzy Bone

Ak477

New member
הדיסק של Bizzy Bone

יש כזה דבר? את Bizzy Bone לא הכרתי לא בתור ילד , ולא בתור ילד בוגר (19). אך למרות זאת ! אני יודע שיש מאחוריו לא מעט. נכון להיום אני נחשף לכל מיני ביצועים שלו ופריסטיילים ונשאלת השאלה. האם יש סיכוי שהוא עוד יוציא לאור אלבום משלו ? מה דעתכם?

רק ב2006 הוא הוציא שלושה אלבומים

אין מה לדאוג לגבי כמות האלבומים שהוא משחרר, לגבי האיכות לעומת זאת...

Ak477

New member
שאלה

האיכות ירודה בגלל שזה הוא, ואיכותו מראשית היותו ירודה. או שמה אתה טוען כי האיכות שלו מאז שהוא יוצר לבד ירודה ?

גם וגם

האלבומים יצאו עצמאית ולכן הם דלי תקציב - מה שאומר שמפיקים כמו טימבאלאנד לא תמצא שם. לגבי האיכות שלו כראפר... אני לא חושב שנשאר לו הרבה מה להגיד, למרות הכישרון הרב.

samforme

New member
אל תשכחו - הוא משלנו!

ביזי הוא יהודי! ולדעתי, הוא גם הכי מושכר מכל הבון ת'אגס

יהודי????? חצי שחור חצי יהודי? לא ידעתי

והוא תותח, הבעיה היא שהוא נדפק קצת בראש מהסמים ובגלל זה זרקו אותו מהבון. אבל אם תעשה סקר מבין מעריצי הבון הוא תמיד היה החבר האהוב ביותר. בשבילי אין כמו ליל לייזי.

samforme

New member
סמים סמים - אבל אמא שלו יהודייה

לא יודע לגבי ברית, אבל לא נראה לי הוא נימול. ולגבי סמים - הוא לא פחות ג'אנקי מכל אחד שם.. מצאתי קטע סולו נפלא שלו בביצוע THUG LUV (זה עם היריות וטופאק) בהופעה חיה.. יכולת מדהימה..כבוד למגזר! היהודי..

לא ממש קשור לזה

שהוא יהודי או לא לדעתי ברגע שהשאר החליטו להוציא אותו בגלל ההתמכרות, עשו צעד לא נכון, כי עד עכשיו רוב הדברים שהם עשו (קרייזי,לייזי,ו..וויש) נשמעים לרוב אלקטרונים ומונוטונים מידי, מה שהיה יפה בחיבור של ארבעתם היא ההרמוניה בקול שביזי מכניס לשיר... כמו לדוגמא מהשיר papper papper נרקומן או לא, הוא מצא את "ישו" הבנאדם משתדל.....

samforme

New member
אני לא יודע אם הוציאו את ביזי

בגלל ההתמכרות שלו. הבנתי שהיה BEEF רציני בינו לקרייזי. קרייזי אף פעם לא ממש אהב אותו, והוא פלט לא פעם את הסיבה: ביזי הוא רק חצי ניגר.. יענו , מוקה.. בלי קשר ליהודי או לא..

בלי קשר הקשר למוצא

ובלי קשר לביף שהיה בינו לבין קרייזי הם השלימו עוד ממזמן, עניין ההתמכרות היה ההחלטה שלהם להוציא אותו

למעלה