הדיסק של שאנן

Funky Giraffe

New member
הדיסק של שאנן

אז אחרי לא מעט האזנות בין חזרה לריצה לחזרה אחרת בסופ"ש הזה, הצלחתי גם להקשיב לדיסק של שאנן. הסאונד הכללי נשמע מאוד קודר, אפרורי כזה... ואף על פי שהמקצבים חלקם ג'אנגלים בועטים על סף האלקטרוני, השירים מינוריים וקודרים. המועדפים שלי: סדרה אמריקנית, השיר על הדמיון, אישה אחת, השיר על טובה (כאב הראש הזה), מכירים את זה. וסליחה שאני עלוב בשמות - פשוט אין לי עדיין עותק מקורי של האלבום... בעזרת השף השבוע יהיה. השיר שהוא שר על טובה הביא אותי לדמעות, בכלל, המון שירים ריגשו אותי בצורה זו או אחרת. ונסיים במילות השירה המדהימות האלה: "ודמיינתי, שאני זינדין זידאן ודמיינתי, שאני רונן חרזי... ודמיינתי, שהחיים שלי לא סתם" מלך. שום כותב, בלי קשר כרגע למוסיקה - שימו אותה בצד לשניה, אבל שום כותב - לא יכול לקלוע לרגשות שלי לפעמים כמו שאנן של חומר מקומי, בעזרת הג'אם והדיסק הזה. אין לי אפילו רבע מילה רעה על הטקסטים. במוסיקה זה עולם אחר כבר. ואין לי כח להתחיל עם זה עכשיו למרות שדווקא יש לי לא מעט שבחים לאבי לייבוביץ' הגאון הזה:)

idanri

New member
כרגע ידוע שהוא נמכר בדיסק סנטר

בדיזנגוף סנטר,ת"א. נמכר שם ב 60 ש"ח.

Funky Giraffe

New member
תפסיק לשחק אותה סוכנות הידיעות

נמכר בכל הארץ, הד-ארצי\עננה כרגיל. מחיר: כ60 ש"ח חדשים

idanri

New member
תגיד לי,מה אתה רוצה?אה?

הוא שאל איפה יצא,ואני עניתי לו ממה שאני יודע.

Funky Giraffe

New member
אתה מדבר כאילו הוא נמכר רק

בדיזינגוף סנטר תכתוב ידוע *************לי************ ולא רק ידוע... זה מבלבל את כולם.

idanri

New member
לא חושב שזה בילבל אותו,לדעתי הוא

הבין מה שכתבתי. וחוץ מזה,כן,זה מה שהיה ידוע עד עכשיו,שיש אותו רק בדיזנגוף סנטר. אם אתה חכם ויודע בדיוק איפה זה נמכר חוץ משם - בקשה.

idanri

New member
היה ידוע ,כעת זה בכל הארץ נמכר

אחרי שגילית לכולנו. טוב אין לי עצבים לוויכוח השטותי הזה.

Da Fish Snake

New member
60 ש"ח חדשים?

עברית שפה קשה

Funky Giraffe

New member
תקשיב מותק

היה לי שבוע רוצח, עד אתמול הייתי יוצא מהבית ב6 בבוקר וחוזר בין 23:00 ל3:30, יש לי את כל הזכויות שבעולם לעשות שגיאות פטאליות בעברית

Da Fish Snake

New member
טוב נו...

סלחתי לך... מספיק אתה סובל מהעובדה שאתה אוהד מתוסכל של הפועל חיפה
לך לישון אחשלי

idanri

New member
גם אני מצטרף לרשימת הקונים../images/Emo13.gif

קניתי(יותר נכון קנו לי) בטאוור באילת.

idanri

New member
אז זהו.............שיש

גם אני בהתחלה לא האמנתי,אבל יש דבר כזה באילת.

moshe alfasi

New member
מתי פתחו?

כי גרתי באיזור אילת עד לפני שלושה חודשים, לא היה אפילו משהו שמתקרב לסניף שלהם, ואם הם פתחו סניף כדי לסגור אותו, שיבושם להם :))

Guitar Hero II

New member
שאנן עצמו אמר שהדיסק שונה מהדג נחש

הדיסק שונה לגמרי מהסגנון של הדג, מכאן שלא כל חובבי הדג יאהבו את היסק. שוב אתה משחק אותה, תחסוך לנו את כל שטויות שאתה רושם (ג'אנגלים וכו'), זה שאתה מבין פה במוזיקה כולם פה יודעים, לא צריך להוציא את זה החוצה.

Funky Giraffe

New member
אויש תנוח

"לא צריך להוציא את זה החוצה"? אז בשביל מה אנחנו פה? לדבר על הזקן\התספורת של שאנן, או על המוסיקה? מה כזה מסובך בזה שאמרתי שאני מתחבר לקו הג'אנגלי של הדיסק? אתה יודע מה זה ג'אנגל? או שאתה מכיר רק היפ הופ??? במקום לצאת עליי, לך תחפש בגוגל או משהו מה זה Jungle... בהזדמנות זו אני קורא לאנשים שרואים עצמם מחליפים ראויים לשלוח אליי מסר בנוגע לניהול הפורום.

e r a n666

New member
אתה עוזב????

אתה עוזב את הפורום בתור מנהל???? (זה מה שהבנתי מהודעתך האחרונה)

למעלה