הדיסק של מיכאל

AngelicPaige

New member
הדיסק של מיכאל

אהלן כולם! קראתי כאן שלמישה אמור לצאת דיסק חדש. אפשר לקבל קצת יותר פרטים? למשל, באיזה סגנון זה יהיה, מה תאריך היציאה המשואר וכו'. תודה =)

moshavnikit

New member
...

מישה אומר שזה יהיה רוק, יהיו הרבה בלדות רוק (אני לא מבינה מה ההבדל, באמת שלא.. למרות שהוא הסביר לי פעם אחת אני לא מבינה מה ההבדל בין בלדת פופ רגילה לבלדת רוק). חוץ מזה אין עוד הרבה פרטים, הוא מעדיף לקחת את הזמן כדי להשקיע את המקסימום בזה. מצד אחד הוא לא רוצה לחכות כי הוא מת כבר להוציא את זה, אבל מצד שני הוא רוצה שזה יהיה הכי טוב שאפשר מקווה שעזרתי לך, לפחות קצת
איך הגעת לפורום? מה השם שלך? מאיפה? אם אפשר לדעת.. :0)

AngelicPaige

New member
ההבדל?

ההבדל זה שבבלדת פופ אין גיטרות חשמליות, תופים והדברים האלה. בלדת רוק היא יותר אפ ביט מבלדות פופ אבל יותר רכה מרוק רגיל. אממ..כן, אני לא יודעת איך להסביר יותר טוב. בלדת רוק זה פשוט שונה מפופ. הדרך היחידה להבין את זה זה לשמוע אחת. גם אנחנו מתים שהדיסק יצא כבר =) אבל אני יודעת שככל שהוא יעבוד יותר על הדיסק, הדיסק יצא יותר טוב, אז אני מוכנה לחכות ^_^. איך הגעתי לפורום? חיפשתי אתרים על מישה וזה מה שמצאתי אז הצטרפתי =). קוראים לי יעל ואני מירושלים (גרה די קרוב לחוות הנוער ^.~) ואני בת 18+. אוהבת רוק ומטאל (ולכן זה משמח אותי לדעת שמישה הולך יותר לכיוון הרוק), לקרוא, לכתוב סיפורים ושירים. זהו בערך. אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תשאלו D=

moshavnikit

New member
יש לי שאלה

לפי ההגדרה הזאת, "נשבר עם הרוח" זה בלדת רוק?

למעלה