הדיסק של השבט!!!!

כמה תגובות על:חברי "השבט" ../images/Emo11.gif

תיראו אתם רוצים שאלי תיהיה עם ג´ק מי לא גם אני רוצה,אבל זה לא הוגן עם היא לא אוהבת את ג´ק ואוהבת את לוק אז היא צריכה למרר את חיה ואת חיי ג´ק (שבסופו של דבר ישים לב לזה) רק בגלל שהיא מרחמת עליו?וזה נכון שהיא לא היתה צריכה לשחק בו והיתה צריכה לספר לו ת´אמת ושהוא לא יגלה זאת בדרך מביכה אחרת...אבל הרגשות משתנים ועם היא לא אוהבת אותו אז...תם ונשלם.יש תגובות?בבקשה תגידו לי כל מה שיש לכם (בלי להעליב אותי,כי זאת סך הכל דעתי).ועכשיו יש לי מה שהו להעיר על סלין:מי היא חושבת שהיא מאז שאיבדה את לוק ואת התינוק היא חושבת שה יא המלכה הולכת ומעירה לכולם שהם טועים ומרגישה שהיא...לא יודעת ...המפקדת?וזה רק אני או שסלין מאוהבת או מתאהבת בבריי ולמה נדמה לי שבסוף אמבר לא תיהיה עם בריי?ועוד שאלה למה אבוני לא מספרת את האמת על נד טוב...ידוע לי שהיא מחבבת את בריי ושונאת את אמבר ואת טרודי אבל זאת מחובתה ואת אבוני ואת סלין אני הכי שונאת אז...יאללה תישלחו לי תגובות על המכתב שלי! שלכם רינת

-TaintedLove-

New member
היי, מה שלומך?

תגובות- הקטע על סלין - אני מסכימה איתך לגמרי. רק הרטע על סלין ובריי, אני לא יודעת את את רואה את הסדרה מהעונה הראשונה, אבל סלין צאז ומתמיד הייתה מאוהבת בו. ת-מ-י-ד-! אלי - אני, באופן אישי, לא רוצה שהיא תהייה על ג´ק, בגלל מה שהיא עשתה. אבל זה לא אומר שאני לא שונאת אותה. טוב, שונאת זו מילה קשה, אבל אני מקווה שהבתנם את הנקודה.... אבוני- היא הדמות ה"מרשעת" של הסדרה. היא משתפת פעולה עם נד ולכן עוזרת לו. גם זו מחובתה, היא עושה מה שטוב לה ובכל מה שהיא עושה היא מחפשת את יצא לה מזה (וגם בגלל הדברים האלה אני אוהבת אותה...) לירון

מסכימה (כמעט) עם כל הברה.

אלי. מהזווית שאת מציגה את זה, זה אולי נכון, אבלללללללל! לדעתי, אלי לא היתה צריכה להתאהב בלוק מלכתחילה, והיינו קבלים שתי ציפורים במחיר אחת, מה שנקרא 1+1. והרי ההסבר: אלי תהיה עם ג´ק והיא והוא יהיו מאושרים, לוק יהיה עם סלין והיא והוא יהיו מאושרים וסלין תפסיק לייבב על התינוק שלה ועל ריאן ועל בריי ואיך שכל השבט לא שווה כלום בלי בריי ואיך היא הולכת להתאבד. נחמד הא? יו וויש. כמו שלירון אמרה, סלין היתה מאוהבת מזמן בבריי.. אפילו היה להם איזה משהו קצרצר אם אני זוכרת נכון.. והקטע על אבוני ונד, כאן זה מסתבך. אני בעצמי לא יודעת מה אני חושבת. מצד אחד, זה ברור שזה בשביל האקשן והסטורי ליין. מצד שני, כאילו, שיראו קצת תכונות אנושיות של אבוני.. בכלל הסטורי ליין הזה מיותר לדעתי, ומה קורה עם קלואי? ג´ק הלך ולא נראה עוד.. חבל.. בו--הו--.. @נמי

-TaintedLove-

New member
קלואי

היא חוזרת ממש בסוף... פרק חמישי מהסוף או משהו, גל יודעת. אמבר חוזרת פרק לפני...

עוד 10 פרקים נגמר...אפילו פחות ../images/Emo93.gif

ארררררר.....סלין צודקת לחלוטין במה שהיא אומרת אם תשאלו אותי!!! היא ולקס המקוריים היחידים שנשארו!!! חוץ משניהם, כל השאר הטרפו מאמצע העונה הראשונה והללאה!!! געע! אבוני---לפעמים אוהבים אותה ולפעמים לא...עכשיו לא! קלואי קלואי קלואי....היא חוזרת עוד מעט....

סמייילי

New member
הדיסק של השבט!!!!

לכל אוהבי השבט שיש להם את הדיסק, איפה קניתם אותו? כי אני רק מצאתי אותו רשום באתרים מחו"ל, ניתן להשיג אותו בארץ? ואגב, מישהו יודע אם יש אנשים שמוכרים את הדיסק משומש?
-סמיילי

המפ..

יאן לי את הדיסק של השבט ולא ראיתי מישהו שיש לו בארץ יש לי על המחשב את כל השירים כי הורדתי אותם מהנאפסטר... אפשר לקנות באמאזון והם גם עושים משלוחים לארץ לדיסק קוראים Abe Messiah אין אפשרות להשיג את זה בארץ חוץ מדרך האינטרטנט... בהצלחה!!

למעלה