הדיסק החדש!

Nino Schibetta

New member
זה נראה לי הדבר האחרון שאני אקנה

לצערי אני ממש לא התחברתי אף פעם למוזיקת רקע בסדרה. הסדרה כמובן אהבתי, אבל ממש לא אהבתי את השירים שמשמיעים ברקע. אולי כי יש לי טעם ישראלי מאוד מינימלי. הייתי מעדיף לקנות דיסק עם שירים של תוכניות ילדים דרדסים... רובוטריקים....

טוארג

New member
הדיסק מאוד טוב,

ואפילו יש בו כמה שירים וביצועים שממש חיכיתי להם... ("באמת מזל טוב!!!", הביצוע של איתן (תומר בן דוד) ל"ריבונו של עולם" של ברי סחרוף...) איזה כיף של דיסק. הודעה לקיוטי וכל החבר'ה שמחכים לקלטת, לצערי בגלל אילוצים (הקלטת נמסרה לבת דודה שלי במהלך סוף השבוע ללא ידיעתי ע"י אמא שלי) הקלטת תצא לדרך אל קיוטי רק ביום רביעי (היא תוחזר אליי ביום רביעי בבוקר באחריות) מיד כשאני אקבל את הקלטת, אני רץ לסניף הדואר הקרוב לביתי ושולח את הקלטת.

Martha

New member
בטח אתה כבר יודע את זה

ובכל זאת, השיר "באמת מזל טוב" של פרויקט הגומייה הוא קאבר ותרגום לשיר של בוב דילן, נכון שמרגישים

just me2

New member
בכלל, כל הדיסק שלהם רוחות של טמטום

הוא דיסק קאברים של בוב דילן. דיסק מומלץ וקשה להשגה.. מצאתי אותו באוזן השלישית לא זוכר כמה עלה לי..

just me2

New member
זה רק אני

או שהקול של הסולן ממש אבל ממש דומה לקול של לירון תאני השדרן?

Martha

New member
../images/Emo45.gif

אחלה מוזיקה היתה בכל פרק ופרק בשבתות וחגים.. אולי בכל זאת עוד עונה?

qt1

New member
קראתי את רשימת השירים../images/Emo47.gif

גם הביקורות מהללות... וגם אתה טוארג
כשצפיתי בבנות בראון היה לי מזל ,היתה לי יום הולדת ויכולתי לבקש מתנה את הדיסק שיצא אז ליום הולדתי
,עכשיו באסה, עד היומולדת שלי יעבור הרבה זמן, בדיסק לא זכיתי, בכלל לא ידעתי שאפשר לשלוח שאלה ולזכות בדיסק, איך אתה ידעת טוארג? בתחרות של ערוץ 3 עניתי על השאלה הנכונה אבל עוד לא חזרו אלי והמחירים של הדיסקים בארץ מממממ
אז אני אחכה ליומולדת, וכמובן שאבקש כבר גם את הדיסק הקודם וגם את מס' 2 , מי יודע אולי עד אז יהיה לי גם דיוידי, ג'יפ ו
העיקר שיש דיסק, עכשיו אני צריכה לדאוג לעוד תמונות,משום מה המייל ששולחים אלי חוזר אל השולחת, אז שוב, אני אשלח מכתב ששואל אם הסדרה תוקרן מההתחלה ואם אפשר לקבל את התמונות בכל-זאת. היה נורא קשה אתמול בלי שבתות וחגים, הרגשתי ממש חולה, איך אתם הרגשתם? ממש היה לי קר, הלכתי לטייל ,באמת שהיה לי עצוב אתמול בלילה, לילה ראשון בלי שבתות וחגים
. אולי אם הכל היה לי מוקלט היה לי קל יותר, אבל לא הקלטתי ואולי גם בגלל שזה פתאום הבין לי שזה הסוף? מישהו מכם נוסע להרצאה של אלון ורני?, אני בהתלבטות עדיין... יום שישי בשעה 14.00 מי שרוצה את הדף עם המידע, שישלח אלי את המייל שלו אני אשלח אליו, שלחו אלי.

Martha

New member
תודה על הוולקם רק שיש לי הרגשה

שהגעתי לפורום מאוחר מדי

qt1

New member
חבל שאת מרגישה כך מרתה, שימי ../images/Emo23.gif

לפורום חברים, זו סידרה שהסתימה לצערי והפורום שם די פעיל לפי מה שאת יכולה לראות, יש עוד פורומים פעילים למרות שהסדרה כבר לא, כך שאין לך מה להצטער. אני מצידי מברכת אותך שוב על הצטרפותך
והנה אני פותחת הודעה לכבוד ראש השנה שתשמח את כולנו
גם את מוזמנת לשמוח איתנו

Gods Wave

New member
הייתי כל כך עמוסה אתמול

שרק כשחזרתי הביתה ונרגעתי פתאום היה מוזר קצת שלא היה שבתות.... מתאים לי דווקא עכשיו לראות איזה פרק סוחט דמעות.

qt1

New member
ש.ח יעשו לך את זה גליה?../images/Emo6.gif

התגעגעתי אליך...

Gods Wave

New member
אני כלהזמן פה : )

וש.ח ישמחו אותי מאוד.... לא הבנתי את מה שכתבת בהודעה ההיא, זה רק בערבי חג? איך זה מסתדר?

qt1

New member
ככה כתבו גליה../images/Emo23.gif יש לעקוב אחרי....

הפרסומים בערוץ 3, מעבר למה שכתבתי כאן לא כתבו לי או אמרו לי בטלפון,וגם רני אמר באירוח שיהיו ש.ח. אולי יהיו כמה פרקים בערב ראש השנה, צריך לשים
בכל מקרה כדאי להכין קלטות וידאו.

למעלה