קראתי את רשימת השירים../images/Emo47.gif
גם הביקורות מהללות... וגם אתה טוארג
כשצפיתי בבנות בראון היה לי מזל ,היתה לי יום הולדת ויכולתי לבקש מתנה את הדיסק שיצא אז ליום הולדתי
,עכשיו באסה, עד היומולדת שלי יעבור הרבה זמן, בדיסק לא זכיתי, בכלל לא ידעתי שאפשר לשלוח שאלה ולזכות בדיסק, איך אתה ידעת טוארג? בתחרות של ערוץ 3 עניתי על השאלה הנכונה אבל עוד לא חזרו אלי והמחירים של הדיסקים בארץ מממממ
אז אני אחכה ליומולדת, וכמובן שאבקש כבר גם את הדיסק הקודם וגם את מס' 2 , מי יודע אולי עד אז יהיה לי גם דיוידי, ג'יפ ו
העיקר שיש דיסק, עכשיו אני צריכה לדאוג לעוד תמונות,משום מה המייל ששולחים אלי חוזר אל השולחת, אז שוב, אני אשלח מכתב ששואל אם הסדרה תוקרן מההתחלה ואם אפשר לקבל את התמונות בכל-זאת. היה נורא קשה אתמול בלי שבתות וחגים, הרגשתי ממש חולה, איך אתם הרגשתם? ממש היה לי קר, הלכתי לטייל ,באמת שהיה לי עצוב אתמול בלילה, לילה ראשון בלי שבתות וחגים
. אולי אם הכל היה לי מוקלט היה לי קל יותר, אבל לא הקלטתי ואולי גם בגלל שזה פתאום הבין לי שזה הסוף? מישהו מכם נוסע להרצאה של אלון ורני?, אני בהתלבטות עדיין... יום שישי בשעה 14.00 מי שרוצה את הדף עם המידע, שישלח אלי את המייל שלו אני אשלח אליו, שלחו אלי.