הדיסק החדש של FFAF

elknetld2kil

New member
הדיסק החדש של FFAF

הטרנד של להקות שממתנות את הסאונד שלהם ממשיך, ואני ממשיך להתעצבן. הדיסק החדש של Funeral For A Friend נשמע כאילו הסאונד של הלהקה ממש התבגר. הבעיה היא שאולי הוא התבגר יותר מדי, עד שהוא הפך לזקן מרופט. איפה הצרחות שהיו בJuneau, איפה העצבים שהיו בBullet Theory ולאן נעלמה האנרגיה הבועטת שהיתה להם בEP-ים ובדיסק הראשון??? האכזבה הכי גדולה שלי היא העובדה שFFAF היתה נקודת אור בסצינת מוזיקה בעייתית (אני מדבר על סצינת הפאנק בUK), ועכשיו הם נשמעים כמו כל להקה אחרת שבאה משם. כנראה שנצטרך להתחיל לקחת ברצינות יותר את Yourcodenameis:Milo. נמאס לי כבר להתאכזב מכל הדיסקים החדשים כל פעם מחדש. מה שמפחיד אותי זה שבחודשים הקרובים הולכים לצאת כמה דיסקים שאני ממש מצפה להם, וממש אין לי חשק להתאכזב שוב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif דווקא חיכיתי לדיסק הזה..

אבל עכשיו אחרי מה שאמרת אני מפחדת להתאכזב. FFAF דווקא אחת הלהקות האהובות עלי בשנתיים האחרונות ונורא חיכיתי לחומר חדש ממנה. בכל אופן.. הדיסק יוצא ביום שני וכבר חסכתי כסף כדי לקנות אותו.. אחרכך ניראה מה תהיה הביקורת שלי עליו :]

elknetld2kil

New member
זה לא מפתיע אותי

אנשים פה כבר רגילים להתבכיינויות שלי

Chemical Venom

New member
צודק...

זה כבר הדיסק הרביעי שהתאכזבתי ממנו (ולינקין אני לא מאוכז זה פשוט מוזיקה שונה)

שמעתי חלק ממנו במיספייס שלהם../images/Emo223.gif

השתנה קצת הסגנון אבל לא נשמע כזה זוועה כמו שתיארתם.. אבל אני צריכה לשמוע עוד שירים לפני שתהיה שאני אוכל להחליט מה שכן out of reach זה שיר טוב

Chemical Venom

New member
מישהו יכול להגיד לי את הרשימת שירים של הלאבום

? השגתי אלבום אחד ויש בו 10 שירים... ואני לא בטוח שזה מלא או מקורי או משו כזה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהה זה 11 ../images/Emo122.gif

אבל אני כמעט בטוחה שבאחד הדיסקים הקודמים יש 10 שירים XD ~בודקת במדף~ לא.. בראשון 12 שירים ובשני 11.

למעלה