הדיסק החדש פשוט

• פותח הנושא RUT 7
  • פורסם בתאריך

RUT 7

New member
הדיסק החדש פשוט

פ-צ-צ-ת-י-! מ-ה-מ-ם-! ה-ו-ר-ס-!

../images/Emo41.gif../images/Emo220.gifדעתי על הדיסק../images/Emo26.gif../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

אני ממש ממש ממש אהבתי את הדיסק הזה, התחברתי לכל מילה
אהבתי את המילים,הלחן,העיבוד,וכמובן זאת שמבצעת, את
מלכההה
הדיסק הזה פשוט מושלם במלוא מובן המילה
אין לי מילים לתאר את ההרגשה שלי שאני שומעת את "חופשיה" או "נושאת תפילה" שירים חזקים
"ואנשים שעזבו אותם יתחילו לפרוח" (אם אני לא טועה....
) וואו שורה חזקה
שמח,בלאגן,מסיבה
מקפיץ בטירוף
אהבתייייי
באמת שהדיסק הזה הוא הכייי הכיייייייי אהוב עלי
, ולא בגלל שהוא חדש.... לדעתי זה ה-דיסק של שרית
אבי,שרית כל הכותבים המלחינים וכו'... עשיתם עבודה נפלאה
כל הכבוד
בקיצורר אני אהבתי
אהבתי
אהבתי
שריתי,אין עליייייךךך אוהבת...
אהה ושוב תודה לעדי שעזרה לנו עם המתנה לשרית.
)

דעתי על הדיסק

מאו מאוד אהבתי דיסק מגוון והשירים של הנרי מאוד הומוריסטים השירים שהכי אהבתי הם נושאת תפילה והשיר בה' הידיעה זה שיר מספר 4 "שלמים"איזה שיר סוף הדרך ממש אהבתי בקיצור האלבום סוף הדרך אהבתי אותו מאוד ובהצלחה המונמון הצלחה עם הדיסק אהבתי:)

תגידו לי מזל טוב!!! יש לי את האלבום!!!

בס"ד הוא מדהים... תודה לכל צוות ההפקה: אבי גואטה, עדי נגל, מירב יפרח, טל שגב, יעקב למאי, זאב נחמה, תמיר קליסקי, קרן פלס, אלון דה לוקו כהן, לצוות הנגנים, לצוות יחסי הציבור, שעשו עבודה נפלאה... אלבום חובה בכל בית... ערב טוב, עינב כרמי.

שמתם ../images/Emo23.gif ?

שהשיר: "אוהבת ת'חיים" נראה כאילו נכתב על אבי ושרית
"...ולא אפסיק להיות איתך אנחנו שניים אל תשכח..."
"...זכיתי בךךךךך...."
למרות שלפי הבית הראשון זה לא ניראה ככה...אבל אחרי זה כן... חחח
השירים באלבום מדהימים אחד אחד... רק לשיר "בלאגן" עוד לא כל כך התחברתי מבחינת המילים חחח אבל אני בטוח שאוהב אחרי כמה שמיעות נוספות...

RUT 7

New member
חחחחח אולי כל הדיסק הוא בעצם

תודה אחת גדולה לאבי?! יש מצב...

דעתי העכשווית

ללא ספק אחד הדיסקים הטובים שלה (לדעתי בכל אופן)אני ממש מחכה כל יום לשמוע אותו אהבתי במיוחד את שלמים וחופשייה ונושאת תפילה כל אחד שונה וכל אחד יפה בסגנון שלו בקיצור דיסק שווה !!!!אהבתי מאוד!

שיראל מ

New member
../images/Emo99.gif

קניתי את הדיסק יום חמישי מהמשרד (באסה שלא יצא לי לבוא יום רביעי)... ורק עכשיו יוצא לי להגיב עליו.. אז לדעתי הדיסק מדהים
, זה הדיסק שהכי אהבתי והתחברתי אליו
אני חושבת שזה הדיסק הראשון שאני פשוט אוהבת את כ-ל השירים
והשיר "נושאת תפילה"
אין לי מילים!
בקיצור...כל הכבוד לכל מי שלקח חלק בדיסק הזה! ו..שרית אני אוהבת אותך
תודה על הדיסק המושלם הזה!

imo

New member
קניתי את הדיסק החדש !

זה דיסק פצצתי ביותר אהבתי מאוד את השירים מאוד התחברתי אליהם רואים שבאמת שרית התעלתה על עצמה זה אחד הדיסקים הטובים ביותר שלה וזה היה שווה כול שקל לקנות אותו

משהו בדיסק הזה גם נורא שונה

מהדיסקים האחרים שלה... הוא פשוט קיבל סגנון שונה ומסוים שמבטא את הקול שלה בצורה הכי טובה שלה... אני חושזב שזה הדיסק הכי טוב שלה אי פעם... משהו בו אכן שונה... התבגרות הייתי קורא לזה.

משה 102

New member
קניתי אתמול את הדיסק!

אני חושב שהשנה כל מי שהתלונן על זה ששרית חדד מוציאה כל הזמן שירים דומים ושהיא לא משתנה מהבחינה הזאת - הפעם הוא לא יוכל להתלונן! בדיסק שלה יש הרבה מאוד סגונונות מוזיקה ועוד בדיסק אחד.. אני ממש אהבתי את זה ששרית חדד חזרה לשיר יותר שירים בסגנון המזרחי שכולנו אוהבים. שתהיה לכולנו האזנה נעימה ובקרוב ב"ה שיהיו לשרית חדד הופעות בכל רחבי הארץ!

einavtzar

New member
נצל"ש ..מתי הדיסק מגיע לצפון??

מתי הדיסק "זה ששומר עליי" שאני מניחה שהוא אחד הדיסקים הכי טובים שלה.. יגיע לחצור?? הדיסק כאמור יצא ביום רביעי והוא עדיין לא הגיע לצפון , הלכתי ביום רביעי-לא הגיע , הלכתי היום לא הגיע... מתי הוא כבר יגיע?? זה לא פייר!!!!!!

למעלה