הדיסק האידיאלי!

הדיסק האידיאלי!

אז ככה, יש לכם דיסק בעל 12 שירים. אתם יכולים להרכיב דיסק של השוטים מ-2 הדיסקים הקיימים כולל קאוורים וחידושים למינהם. אתם קובעים מה נכנס, אתם קובעים את הסדר, אתם קובעים את השם, את המחיר, ואם בא לכם- גם עטיפה
אז יאללה! אני ירכיב אותו אחרי שאני אתכונן למתכונת בהיסטוריה, בלאט

אהבתי טוטאליייייייי

אבלללל גם לי אין כל כך זמן לעשות את זה ופאקינג צריך מחשבה לזה... נראה מה יהיה בימים הבאים =) רן בהצלחה..!! אתה יודניק?!?! o_O

the iron fairy1

New member
לא הבנתי :/

כבר סגרנו על זה שאני קצת עילגת.. ילד אולי תתן צלצל.. מתגעגעים לקול שלך !!! :)

the iron fairy1

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..

דיי תסתמי אל תגלי לי מה היה!!!! דווקא שהתחיל מיכאלה הם החליטו לאכול ארוחת ערב.. קקות !!!! ואני הייתי חייבת לבוא כי חנה פה :) אווווווווווווווף אני לא מאמינה שפיספסתי !!!

חחח עכשיו דווקא

גילי: אמא? אסי: אמא'לה עכבר!!!!!! חחח גילי חולת סרטן ויובי ונוגה ישנו ביחד!!!!!!!!!! מי אכלה זין??? מי??? (חח שיר אל תגלי אבל הצטרפתי לפורום מיכאלה... חח שיו צחוקים שם)

rainbowgirl

New member
וואי. מיכאלה זה שולט!

אבל לא כמו משחק החיים. עלק!! עליזה: מקסימום תקרא לאשתך היא מנקה כמו שדה. חח

the iron fairy1

New member
לאאאאאאאאא :(

אני לא מאמינה!!! איך שהתחיל המשפחה החליטה לאכול ארוחת ערב :( אוף!

חחח, טיפשה

מכללל השירים להרכיב דיסק שיכלול 12 שירים, של השוטים, כל הגרסאות, כל הבלאגנים, מה שבא לך ואמממ, תתקשרי את!!! אין לי כסף!!, ואת זוכרת שעדיין 2:0?

the iron fairy1

New member
תודה מותק :)

מממ.. טוב נראה.. אפ אני יעשה את זה.. רק כי ביקשת..חחח :) וכן כן אני זוכרת.. אתה לא צריך להטיח בי את זה כל פעם מחדש..חח אבל רימיתתתתתתתתתתתתתת !!!!!! בוקר טוב :)

הדיסק שלי!

טוב אז לדיסק שלי קוראים "תחת עץ הזית" והוא עולה 3 שקלים ו33 אגורות, אז רוצו לקנות, ולא שווה לצרוב!!!! כי יש עטיפה בתתת זונה, וגם! מקבלים סוכריה וארטישוק עם כל קניה של הדיסק המקורי סדר השירים: 1. אין סופי 2. תשאירי לי פרח 3. פה ביפו (הוא חיב להיות שלישי). 4. אגדת עם מקסיקנית 5. בבנין (גרסת קוטנר). 6. ידיעה (כמובן הגרסה הארוכה והמעולה) 7. משתוללים בכפר 8. פרילי 9. דקה בפרדס 10. לובש חם 11. מי שם ידו (גרסת קוטנר) 12. פאנן (סוף אופטימי משהו
) (רצועת בונוס: אח של סאלים, אבל זה הפתעה, זה בא אחרי הרבה זמן), גנבתי שיר, מותר לי
זהו.. עכשיו אתם

nawa

New member
השם - קול גלגל

המחיר - 55 שקל השירים - ראו עטיפה אחורית מצורפת

אוי מי גוד אני לא מאמינה!!!

אני כזאת טיפשה!!!! אני עושה פרויקט באמנות על ליצנים ורק עכשיו קישרתי!!! יו!!!! עם הכובע וזה...איזה טיפשה אני

sHotZy M

New member
איזו השקעה... סחתיין!!!

ממש אהבתי.... פצצות.. אני אצטרך לחשוב על הדיסק האידיאלי שלי קצת... זה קשה לבחור 12 שירים שהכי אוהבים... אבל אני אנסה בכל זאת...

הדיסק שלי!!!!!!!!!! =))

שם- "השקט שלפני הסערה"... מבצעים - שוטי הנבואה... עטיפה- לא היה לי בדיוק רעיון + אני לא יודעת לעשות עריכה לתמונה כמו נאור אז תקעתי כאן תמונה שיכולה להיות נחמדה אם יציירו כל אחד מהשוטים בסגנון הזה... הרכב הדיסק- 1. אח של סאלים!!!!!!!!!!!!!!! (חובה בכל דיסק) 2.פה ביפו 3.מה קרה לך 4.פרילי 5.משתוללים בכפר 6.אין אני 7.אין סופי 8.לובש חם 9.אגם הברברים 10.מי שם ידו 11.מי 12.הכל מן ג'ה (תקשיבו לא עשיתי אותם בסדר מסויים כי לא ידעתי מה לשים קודם ומה לשים אחריי!!! זה קשה להחליט!!!!!! ) =( מחיר- 17.77 ש"ח (נו.. מספר המזל שלי...מה אתם רוצים?! תגידו תודה שלא רשמתי 77.77 =) ) **לא השקעתי כל כך בדיסק כי יש לי מלא דברים כרגע על הראש אבל זה מה שיכלתי להוציא...=) ***לשיר!!! אהממפפ אהמממפפפ..!!! זה טופיק של הדיסק הדמיוני של כל אחד!! לא של מיכאלה! >:( אנא להתייחס בכבוד לטופיק...! תודה להתראות...תבורכו!

booly16

New member
שום דבר...

עם שלמות לא מתעסקים.. טוב לי עם הדיסקים איך שהם, 10 שירים ו15 תרכיבו דיסק וסתם תפסידו חלקים חשובים, אין שירים ששווה להשמיט פשוט... :)

למעלה