הדיסק בידי

הדיסק בידי ../images/Emo13.gif

למה גזרתי ציפורניים! אני שעה נאבקת בלקרוע את הניילון הזה!
ד"א, יש מצב שתצביעו לי בתחרות כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=989&msgid=143460388 מה שאתם צריכים לעשות זה למצוא את ההודעה שכתוב 'הסיפור של נצנצית XD' ולשרשר לשם הודעה שהכותרת של היא
אבל ההצבעה תיחשב רק אם תצביעו לשני סיפורים, ולכן אשמח אם תצביעו גם לסיפור של gafnona תודה!

וקצת פירוט על האלבום ../images/Emo13.gif

אהבתי את העיצוב, פשוט כזה אבל יפה ביותר! הצבעים הבולטים הם שחור-לבן-אדום, ויש את האלמנט החוזר של הכוכב שהוא גם ממש מקסים! משולבות בפנים 2 תמנות נחמדות בנוסף לתמונה שבעטיפה... דברים נחמדים מהתודות שגרמו לי לחייך: * התודות נפתחות בשורה: "אני מרגישה ברת מזל להיות מוקפת בכל כך הרבה אנשים שאני אוהבת, שאוהבים אותי בחזרה." ממש כמו בשיר "אמן" פשוט היה כיף לקרוא את זה אחרי שכל הבוקר זמזמתי "היה היה פעם מישהו שאהבתי שאהב אותי בחזרה..." * "ארז פרנק תחזור כבר הביתה" מי שלא יודע, ארז פרנק הוא הבסיסט של יוני בלוך והוא גם ניגן עם אפרת וגם היה ב'אנחנו ולהקתו' והוא עזב בקיץ שעבר לברלין וזה היה מאוד עצוב! * "ובעיקר אני רוצה להודות לקהל שאוהב אותי ככה, בדיוק כמו שאני... הייתי עושה לכולכם ילדים..." על השירים אין לי יותר מידי מה להוסיף, כולכם שמעתם כבר בוואלה, אבל רק רציתי להגיד שחסר לכם שאתם לא קונים את הדיסק! האיכות כל כך יותר טובה, כל כך יותר כיף לשמוע ככה וזה כל כך יותר מוחשי ומדהים! ואני מתחילה לחבב את מצעד הגאווה! מגדלור עדיין קצת קשה לי אבל גם זה יגיע

אריה31

Member
מנהל
"הייתי עושה לכולכם ילדים"../images/Emo2.gif

גדול חח תתחדשי על האלבום שקד:) בקרוב גם לי יהיה אותו ואין על "איפה הגאווה שלי" חח

נטע5909

New member
גם אני קניתי ../images/Emo8.gif

לא ממש אהבתי את התמונה על העטיפה השירים באמת באיכות אבל יש כמה שירים שאני מעדיפה איך שהיא שרה בהופעות

הופעות

גרסאות הופעה יכולות להיות יותר מרגשות ועוצמתיות, צודקת לגמרי. אבל אני אוהבת את הדיסק הזה וכל כך רציתי כבר לקנות אותו!! דווקא את תמונת העטיפה ממש אהבתי, כל הכבוד על זה שרואים א-ו-כ-ל, אפרת לא צריכה תדמית של אנורקסית. כאילו התמונה אומרת לי: "אני גם אוכלת, וגם יפה!" ככה לפחות אני חושבת

עומר XD

New member
כן, את צודקת.

זה היכולת של אפרת לעשות שיר נקי מאפקטים, רק היא והפסנתר ובלי קולות מיוחדים, נטו אפרת.

נטע5909

New member
הוא הרבה יותר מזכיר את

מודה אני הוא ממש נשמע אותו דבר גם הביצוע דומה

bali

New member
מנהל
עכשיו הדיסק גם בידי ../images/Emo13.gif

ואני נאלצת לאכול את הכובע פעם וחצי... פעם אחת על זה שבום טראח הוא שיר מצויין בעיניי וזה אומר שאני קצת פחות כועסת על השמטת פרפרה מהדיסק (למרות שאני מקווה שלחלק 2 הוא כן ייכנס). חצי פעם על זה שבהופעות שנאתי את "מגדלור" שהיה לי סתם רועש מדיי ולא עדכני, אבל בגרסת הדיסק הוא גם קצת יותר שקט, גם אשכרה מבינים את המילים, וגם מתרגלים אליו ואני כבר לא שונאת אותו כל כך. אבל זה רק חצי אכילת כובע כי לדעתי זה עדיין בזבוז של מקום בדיסק במקום לשים שיר חדש ומקורי של אפרת... סה"כ אחלה דיסק.

bali

New member
מנהל
העוד מיני אלבום שאפרת דיברה איתנו עליו

אחרי ההופעה... מבחינתי זה חלק 2 כי חצי אלבום עכשיו ועוד חצי אלבום בעוד כמה חודשים זה שני חלקים לאלבום אחד. סוג של... ובוא לא נגזים וניסחף, אני לא "ממש נהנית ממגדלור", רק קצת פחות סובלת ממנו ומתחילה להבין אותו. ייקח הרבה זמן עד ששיר ארכאי כזה יגרום לי להנאה כשיש שירים מקוריים של אפרת 3 דקות לפני ואחרי השיר הזה

אריה31

Member
מנהל
אני לא הבנתי שזה יהיה מיני אלבום

רק שהיא עובדת על אלבום רביעי, אבל אולי את צודקת מקווה שלא כמובן חח אנחנו רוצים אלבום מלא!

למעלה