הדיסקים שלכם.

R h o n e

New member
הדיסקים שלכם.

איזה דיסקים מקוריים בלבד ! יש לכם? תעלו תמונה של המדף דיסקים שלכם וציינו איזה דיסקים יש לכם.......

R h o n e

New member
המדף שלי.

מלמעלה למטה מימין: אביתר בנאי - אביתר בנאי אביתר בנאי - שיר טיול הראל מויאל - הראל מויאל הראל מויאל - לבדי אביב גפן - זה רק אור הירח אביב גפן - עכשיו מעונן אביב גפן - אביב גפן III אביב גפן – שומקום אביב גפן – המכתב אביב גפן – ירח מלא אביב גפן – חלולים אביב גפן – לילות לבנים אביב גפן – יומן מסע אביב גפן – ממנטו מורי Blackfield - Blackfield אביב גפן – עם הזמן – מהדורה כפולה Blackfield - Blackfield II אביב גפן – רק שירי אהבה צד שמאל: כנסיית השכל - דברים בלחש כנסיית השכל - כנסיית השכל כנסיית השכל - רוץ ילד כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה גבריאל בלחסן - בשדות בית הבובות - מדפים נינט טייב - יחפה {צריך לשרוף את זה אבל לא מוצא הזדמנות} קרן הכט - קרן הכט אריק ברמן - 1 סינרגיה - צועקים על אהבה Placebo - Placebo ומעל המדף זה דברים שלא נכנסים Placebo - Live In Paris 2003 {דיוידי} אביתר בנאי - עומד על נייר Placebo - Placebo - 10TH Anniversary Collectors {אי אפשר להשיג בארץ} וסתם סינגל של סינרגיה..

הנה הרשימה שלי...

לפי הסדר שהם נמצאים במדף (אבל אין תמונה). אלג'יר - "נאמנות ותשוקה" (אין על הלהקה האדירה הזאת) אלג'יר - "מנועים קדימה" גבריאל בלחסן - "רכבות" (איזה קריירת סולו מפוארת מחכה בקוצר רוח לאלבום של גדג') גבריאל בלחסן - "השנים היפות של גבריאל" גבריאל בלחסן - "בשדות" כנסיית השכל - "דברים בלחש" (האלבום הכי טוב שלהם) כנסיית השכל - "קח שירים" (אח איזה אלבום) כנסיית השכל - "אנחנו לדרכים", (סינגל) כנסיית השכל - "כנסיית השכל" כנסיית השכל - "רוץ ילד" כנסיית השכל - "ידיים למעלה" כנסיית השכל - "אוטוביוגרפיה" ג'ירפות - "משוחח עם כסא" אייל קופמן - "כתמים של זמן" אייל קופמן והנגרים - "שניה אחת לפני" (מומלץ בחום אלבום ענק) פטריק סבג - "יום מן הימים" (סולנה של הלהקה המדהימה "כשניקו תתחיל לדבר". מומלץ בחום גם כן) דבק - "נגרים" (בגירסת העץ של האלבום) האצולה - "צורך" (אלבום מעפן, אבל הוא של שמעון אדף אחרי הכל) הגבעות - "בתוך מראה" (בהפקת: רן אלמליך)-(אחד מתוך שני האלבומים היחידים שאני מצטער שקניתי) השיבולים - "פרוייקט שירי הגבעטרון" (אחד מתוך שני האלבומים היחידים שאני מצטער שקניתי) אביתר בנאי - "חלון" (סינגל כפול) אביתר בנאי - "אמביציה" (סינגל כפול) EMINEM - "the Marshall mathers" lp (מתנה מאחי ליומולדת 18 לפני 5 שנים) EMINEM - "the Marshall mathers" lp (בעטיפה שונה אבל אותם שירים לקחתי מהXית) וזהו איזה חודשיים כבר לא התחדשתי בדיסקים (ככה זה כשאתה מובטל חחח)

../images/Emo110.gif אז ככה..

לפי סדר הרכישה\קבלה ידיים למעלה כנסיית השכל (הצהוב)- קיבלתי ליומולדת מידיד שלי רוץ ילד דברים בלחש- קיבלתי מהפורום ^^

../images/Emo110.gifאההההה* מרביצה לעצמייי*

חשבתי מדברים רק על כנסיית השכל!! אז ממה שאני זוכרת- נירוונה- נורמיינד יזהר אשדות בהארד רוק קפה ברי- נגיעות דנה ברגר השרוף- זה היה דיסק שקנינו באילת כדי לבדוק שהמערכת החדשה שקנינו באילת עובדת! (הייתי ממש קטנה בסדר??) כל הכנסיית השכל שכבר אמרתי.. ארקדי דוכין- אוהבת לא אוהבת לא זוכרת עוד..

Ellabll

New member
צריך להתחשב בעובדה המצערת שקניית דיסקים

היא לא העדיפות הראשונה שלי ברשימת המזומנים מזה כ3 שנים...
לעוזי דיוויד בואי - אלדין סאיין + סקרי מאנזטרז &סופר קריפס סמית'ס - סמית'ס+קווין איז דד+מיט איז מרדר סטון רוזס ג'וי דוויזן - אנאון פלג'רז+קלוזר וורב - סטורם אין הבן+אורבן הימנז קיור - בויז דונט קריי+פאית'+פורנגרפי+דה טופ+דיזינטגריישן+וויש+בלודפלאוורז+דה קיור סוויד - סוויד+דוג מאן סטאר+קאמינג אפ+הד מיוזיק+סי-פי לולוביז פאית' נו מור + קינג פור א דיי פול פור א לייפ טיים בק - אודליי לילי אלן - אולרייט,סטיל! ג'ף באקלי - גרייס ולווט אנדרגראונד & ניקו רולינג סטונז - פלאשפוינט (לייב) וויר - פינק פלאג פוג'יז - דה סקור בלר - פארקלייפ דה ג'אם - אין דה סיטי ביורק - פוסט דד קנדיז - פרש פרוט פור רוטן וג'טיבלז ראמונז - פלזנט דרימז+ראמונז רדיוהד - דה בנדז לד זאפלין - האוסז אופ דה הולי אר.אי.אם - רביל ישראלי ג'ינג'יות - ג'ינג'יות ארכדי דוכין - כוכב האהבה יהודה פוליקר - הילד שבך כנסיית השכל - כנסיית השכל הדג נחש - לזוז התפוחים - אטנשיון! הנשמות הטהורות

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מקווה שלא אשכח כלום :X

כנסיית השכל- דברים בלחש
כנסיית השכל- כנסיית השכל כנסיית השכל- רוץ ילד כנסיית השכל- ידיים למעלה כנסיית השכל- אוטוביוגרפיה כנסיית השכל- בואי מהפכה [סינגל D:] [חסר- קח שירים
] רדיוהד- Pablo Honey רדיוהד- The Bends רדיוהד- OK Computer רדיוהד- Kid A רדיוהד- Amnesiac רדיוהד- Hail to the Theif רדיוהד- My Iron Lung [שזה EP] מופע הארנבות של ד"ר קספר- האדום מופע הארנבות של ד"ר קספר- הכחול [אפילו חתום!] מופע הארנבות של ד"ר קספר- הו הו מופע הארנבות של ד"ר קספר- בהופעה איפה הילד- זמן סובר איפה הילד- שדים איפה הילד- מסעותיי עם עצמי איפה הילד- איפה הילד חמי רודנר- גאולה חמי רודנר- מלנכוליה אהובתי חמי רודנר- חמלה [מקווה שבקרוב גם מכונת השירים הגדולה!] אסף אמדורסקי- השני אסף אמדורסקי- מנועים שקטים נעם רותם- עזרה בדרך נעם רותם- כל הכח [סינגל D: הודות ליעלי
] קרח 9- תחילתם של החיים הנכונים קרח 9- קרח 9 אברמק נימרוד שיקלר- נציל את היום נימרוד והבודדים איגי וקסמן- אדום איגי וקסמן- לא מחכה יותר לדוור אפרת גוש- אפרת גוש יוני בלוך- אולי זה אני מוניקה סקס- יחסים פתוחים פיטר רוט- פיטר רוט Maroon 5- Song about Jane ועוד כמה שאני מתכחשת לקיומם

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ידעתי שאשכח P:

מופע הארנבות של ד"ר קספר- כל יום כל יום [סינגל בתקליט
] איריס פרחי- תודה רבה לך פחד ואיך לעזאזל יכולתי לשכוח
- מלכת הפלקט- אח יפני
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cowgirl Ms

New member
תגידי,

מוםע הארנבות, אפשר לקנות את הדיסקים שלהם עדיין בחנויות מוזיקה? את כולם? והאלבומים שרשמת, זה כל מה שיש להם?

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בטח שאפשר :)

נראה לי שבכל חנויות הדיסקים [אפילו בטאוור רקורדס] אפשר למצוא את שלושת אלבומי האולפן שלהם וגם את אלבום ההופעה. וכן, אין להם עוד אלבומים. אבל לפי טענתם הם נכנסים לאולפן [ללמוד עברית D: !] להקליט אלבום חדש. אז זה ממש מגניב :)

cowgirl Ms

New member
WOW רציני?

זה ענק
הם יהיו בין הראשונים שאני אקנה את האלבומים שלהם, כשאתבסס קצת יותר עם המשכורות

שלייייי :)

שייגעצ- משקאות חריפים שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות תיסלם- רדיו חזק שלמה ארצי- צימאון שלמה ארצי- ירח אריק איינשטיין- המיטב בית הבובות- מדפים איה כורם- איה כורם הדורבנים- לוי כנסיית השכל- כנסיית השכל כנסיית השכל- אוטוביוגרפיה אהוד בנאי- ממשיך לנסוע היהודים לייב משינה 2 ברי סחרוף- נגיעות מופע הארנבות של ד"ר קספר- בהופעה כוורת- כוורת בפארק שלמה ארצי ושלום חנוך בקיסריה red hot chili peppers- californication red hot chili peppers- mother's milk red hot chili peppers- blood sugar sex magik red hot chili peppers- by the way red hot chili peppers- stadium arcadium ויש עוד 2 דיסקים שאני מתכחשת לקיומם.. קניתי אותם כשהייתי קטנה ולא מבינה :|

למעלה