הדיכוי שלא מדכה

הדיכוי שלא מדכה

אני כבר מתאריך 17/7 על סופרפאקט שזו המקבילה של סינרל או דקפפטיל הייתי כבר אמורה לקבל וסת היום הלכתי לדם ואולטראסאונד אז ככה רירית מעובה במקצת נראית לפני מחזור וע"פ בדיקות הדם התכשיר כלל לא השפיע עלי לא דיגדג את האצבע הקטנה של הרגל שלי... אני אמורה לחכות עד יום שלישי ואם אני ל מקבלת עד אז אזי מפסיקים את הטיפול ומתחלים מחדש אחרי הוסת בכל אופן ככל הנראה אני עוברת לצטרוטייד גם אם אקבל וסת כל זה משום שהם יוצאים לפגרה

מיכל25אב

New member
ידוכאו המדכאים...ולא אנחנו...

וזה בערך כל מה שאני מבינה בנושא...מחזיקה אצבעות.... אגב מה קורה עם הפגרות ההתי חולים? זה ממש מרגיז....

ziziub

New member
היי כלנית - מדכא...גם את הנשמה

בוקר טוב יקירתי, אני התחלתי טיפול במדכא ב- 31.5 חמש פעמים ביום שתי הסנפות, שבועיים לאחר מכן היתה וסת והמשכתי עם המדכא, (בבי"ח אמרו שאולי הוסת לא תופיע ובכל זאת ממשיכים כמתוכנן), המשכתי להסניף ובמקביל התחלתי להזריק מטרודין ומנוגון וירדתי במינון של הסופרפקט, חמש פעמים ביום הסנפה אחת. לא משנה שהטיפול הופסק לפני השאיבה עקב תגובה חלשה לזריקות, אך, היום ארבעה שבועות מאז הפסקת הטיפול ו- 16 יום איחור בוסת (ואין הריון). אז לא יודעת אם באמת אינך מגיבה לסופרפקט, ואולי את כן מגיבה, הרי עדיין לא קיבלת וסת. ובכלל כל רופא והטיפול שלו, אז בכל מקרה שיהיה בהצלחה. יום טוב סיגלי

hagk

New member
קרה גם לי

כפי הנראה שהטיפול הזה לא מתאים לך, כשהתחילו לי את הדיכוי ביום המחזור זה עבד יותר טוב, אז אל יאוש חגית

אפרת12

New member
בטיפול האחרון שלי לא דוכאתי

בתחילה (עם סינרל). אז אחרי שבועיים עברנו לדקא. לא שאז דוכאתי כל כך מהר (אני טיפוס אנטי-דכאוני מטיבי, כנראה). בכל אופן הרופא בכלל לא העלה את האפשרות של להפסיק. יכול להיות שאצלך הנסיבות הן קצת אחרות. אה - הם יוצאים לפגרה, אז באמת אין זמן לטיפול ארוך. שיהיה בהצלחה בכל מקרה. אם לא הפעם - אז בפעם הבאה

למעלה