הדיירים הגדולים

עופר 123

New member
הדיירים הגדולים

טוב, אז אין ברירה. חייבים להתייחס לזה, כי הרשת התחילה כבר לרעוש ולגעוש: התחילה עונה חדשה של "האח הגדול", והפעם, בניגוד לשאר העונות הקודמות, יש שלושה מתמודדים מכוחותינו - קים, בטי ודודו. שלושה שמנים במידות גדולות יהיו תחת העין הבוחנת של התוכנית הנצפית-מדי הזו. מה לדעתכן/ם יהיו ביחס לשמנים? האם תתגלה סובלנות וקבלה של השמנים כדיירים לגיטימיים, או שהמשקל יהיה להם לרועץ, והם יהיו למשל ולשנינה? האם תהיינה בדיחות שמנים כל הזמן ברקע, או שמא ילמדו לכבד גם אנשים במידות שלנו? ובעיקר - מה תהיה ההשפעה, אם בכלל, על השמנים מחוץ לבית - אנחנו?

destiny23

New member
אל תשמע נלהב מדי לפתוח את הנושא

אני מתחילה מהבדיחות הלא מצחיקות של ארז טל (!) : "הגב של קים חוסם לנו חצי מהמצלמות" "למה החתן לא מרים את הכלה?" אסי עזר נתן איזה תשובה שלא קשורה למשקל לא זוכרת מה והוא בתגובה "אתה בטוח שזו הסיבה??" (בטון שרומז על המשקל שלה). פשוט בושה וחרפה שמנחה התוכנית מעליב ככה את הדיירים ולא מקצועי בכלל. לגבי מידת הסובלנות שתהיה לנושא? אין לדעת, יש שם כמה בנות ובנים שמראה חיצוני נראים כמו משהו שמאוד חשוב להם ואני בטוחה שהנושא ינגע בשלב כזה או אחר....אני רק מקווה שזה יקרה מצד הדיירים ולא מצד ההפקה...

solee

New member
המנחים צוחקים על כולם .

תמיד הם תוקעים איזו בדיחה שתיים על אחד המתמודדים. לאו דווקא על המשקל. אני אוהבת את זה

destiny23

New member
לא ככה. לי זה מרגיש שיש הבדל

אבל אני לא בדיוק יכולה לשים את האצבע על זה...

עקשנית25

New member
יש לי תקווה לפחות...

שאולי קים... שנראה אדם לא סימפטי במיוחד מרושם ראשוני, ישבור קצת סטיגמות על השמן החייכן והנחמד :) כי הוא לא נראה לי כזה. בוודאי תהיה התייחסות כזו או אחרת למשקל... נראה מה היא תהיה.

lizush

New member
מהתרשמותי:

- קים ממש לא נחמד. הביאו עוד שמן ואיש רע שמעיד על עצמו שהוא פעמיים פרידה. יאק. - דודו - שרצה להתחתן עם עוזרת הבית שלו. היא עושה בשבילו הכל והוא נראה אחד שלא מזיז כלום (אפילו את החולצה היא הורידה לו אתמול). בטי - היא תוכיח לעולם שצריך לגרוב מים... נו באמת... נראית כמו עוד מעיין חודדה. מקווה שאני טועה. כמובן שהשנינות על כך שהם שמנים, תבוא על חשבונם, בדיוק כמו שארסיות של בית שמש או הפרחיות של אביבית תבוא לידי ביטוי. מה שכן אהבתי, ראו שכולם מתייחסים אל קים כרגיל: נשיקות על הלחי, מגע מחבק וכו', אבל הוא נשאר תקוע במקום ולא יודע איך לאכול את כל הנחמדות הזאת. הסיכויים לא לטובתנו...

yop tva yo mat ריאליטי!

מה אתם עושים רעם וגעש מתוכנית שלא שווה זמן טלוויזיה??? יש ערוצים טובים אחרים! - ופי אלף יותר טובים ערוץ ההיסטוריה, נשונאל ג'אוגרפיק BBC דיסקאברי וורלד-פלאנט הדברות ערוץ המדע, הערוץ הראשון למה להתקע על ברירת המחדל של הזבל ריאליטי בערוצים 2 ו10???

למדתי פעם שאי אפשר לשפוט בן אדם לפי מה שמכוון

לו במקלט. חוץ מזה, אני יכול לחשוב בערך על חמישה ערוצים מהרשימה שלך שבשנים האחרונות הוכיחו יפה שהם לא פחות טראשיים מהאח הגדול...

זה כבר קצת יוצא מקונטקסט...

במסרים אפשר לדבר איתי חופשי על נושאים שברומו...

השילוב הגדול

לא ממש יצא לי את הפתיחה אבל ממה שיצא לי לראות על המסכים הייתי בטוחה שאני צופה בשילוב של האח הגדול עם לרדת בגדול.. אבל בחייאת השמנים שם זה הדבר הכי "קטן" שם. מהמקטעים שראיתי זה ניראה שהכניסו מישהי שכל מה שההורים שלה למדו אותה בחייה זה לפתוח רגלים בשביל הכסף. ובחור שחושב שמה שמעניין אותנו ומה שעושה אותו חתיך הורס זה הלקסוס שלו.. אה והכסף. ואחת שחושבת שאוטובוס הקסמים זה מה שישנה את העולם. אז אתם עדיין חושבים שהבדיחות על השמנים זה מה שירוץ? אז תחשבו שוב כל התתי רמה האלה יגברו על השמנים ובגדול!

orenikogold

New member
שילוב של האח הגדול עם לרדת בגדול...גדול :)

אני לא הבנתי מי אמור להיות דביק כל השבוע ? יוסי "אמן השיער" או זאת שלימדו אותה לפתוח רגליים ? כמה תשומי , בהתחלה לא הבנתי מי הכלה עם השמלה לבנה+מחוך שהיא דפקה. לא הכי הבנתי למה היא עושה פרצוף של דונלד דאק ? אולי נשאר לה עודף אחרי שקנו לה יהלומים ? :)

עלמה88

New member
לפי העמוד הרשמי בפייסבוק זה נמצא שם

זה לא קים !!!!! זה קים קונג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרו חתן וכלה , הכניסו את שרק ופיונה ( : אבל...יש שם אוסף של סטריאוטיפים שמעוררים התנגדות אז....

solee

New member
קים קונג ?

כי הוא שמן ? או כי עוד משהו שלא חשבתי עליו ? אחרת זה ממש אבל ממש מתאים לפורום.

זה כבר התחיל

בלי שום קשר מה דעתי על אופיים של אנשים ו-וואו, לכל אחד שם יש וואחד שריטה... אתמול בבוקר זה התחיל, מהכיוון הכי לא צפוי. בטי ודודו כפרא יושבים לאכול ארוחת בוקר, אני ראיתי סלט וגבינות.לידם יושב קים. כולם אוכלים בהנאה את הארוחה הראשונה ביום. קודם כל, אף אחד לא ישב לידם, כולם התארגנו והלכו לאכול במקום אחר. דבר שני, מגיעה גב' סימון זוהר, או איך שלא תעדיפו לקרוא לה (כן, אני מקטינה אותה בכוונה) ונותנת להם הרצאה איך אוכל נועד על מנת לשבוע ולא לשם הנאה ולכן היא מאחלת להם לשבוע. הזוג החביב, כן לדעתי הוא חביב, בלי קשר לחוכמת החיים, הידע והויכוח המשותף של לגרוף לעומת לגרוב, ישב שם, בעיניים טרוטות, יום לאחר חתונתם ובהה בה. המבט אמר הכל "כן כן, קדימה, תוציאי כל מה שיש לך, הכל כבר שמענו..." נגעלתי מההתנהגות שלה, מההתנשאות שלה , אבל כל הכבוד להם, מילה לא נאמרה בנושא, אני מניחה שעל חוסר מקוריות לא מקבלים תשובה. הם המשיכו לאכול כאילו כלום, קים המשיך לנסות להזמין אנשים לשולחן ולכבד אותם בארוחה. העיקר היה צריך להתחשב בבשר וחלב, כי צריך לשמור מצוות, חוץ מכשיש שמנים בסביבה, אז כל החוקים בטלים ומבוטלים והם בטח לא יעד של הגב' סימון זוהר להחזרה בתשובה, לכן אין לה שום אינטרס לנהל שיחות ברומו של עולם, אלא רק שיחות ברומו של שולחן.

עקשנית25

New member
אם התכוונת לברי סימון אז היא גם משלנו

ונשכחה ברשימה של עופר :) ושמנה שמעירה לשמנים זה כבר... משו אחר. אני מכבדת את השמירה על כשרות כשיש דתיים בסביבה. אבוי לי אני שומרת כשרות וכולם מתחשבים בי מסביבי כל יום. ואם מישו מעיז בבית שלי... הוא מותקף נמרצות :) אני לא יודעת, דווקא ברי סימון היא נראית לי אחת בטוחה בעצמה, בגוף שלה, במילים שלה. אולי יהיה לנו כאן שיעור. היא רוקדת, היא אקטיבית.... נראה, עוד מוקדם...

מזכיר לי ראיון עם יוסף שילוח זכרונו לברכה...

המראיין שאל אותו אם באמת הדמות של המזרחי כל כך גרוטסקית בסרטי בורקס, אז איך יכול להיות שדווקא המזרחים הם אלו שמילאו את הקולנוע? יוסף שילוח ענה שבתור ציבור מדוכא, המזרחים היו בכלל מאושרים שסוף סוף נותנים להם להופיע על המסך שכל התוכן כבר לא שינה..

עופר 123

New member
עדכון מהטוויטר של אסי עזר

אם פעם היה צורך לנסח מכתב, הטוויטר עשה הפעם עבודה פשוטה הרבה יותר: כתבתי בטוויטר של אסי עזר "בקשה קטנה: כמו שבדיחות מגעילות על גייז זה לא במקום, כך גם בדיחות מגעילות ומיותרות על שמנים." הוא ענה בפשטות: "עדכנתי את ארז". לכל מי שצפה, מה היה מדד האנטי-שמניות של ארז טל הערב?

למעלה