הדייט שלי הבריזה!

floyd3

New member
הדייט שלי הבריזה!

טוב, מה זה הבריזה... כאילו נפגשנו סוף שבוע שעבר במכללה והיא ביקשה שאני אקח את הטלפון שלה ואפילו רשמה אותו בעצמה בזיכרון של הסלולרי שלי. היא חמודה אבל יותר חשבתי עליה בקטע של ידידה (לא יזיזה!) שיכול להיות נחמד לצאת לבלות איתה. ממש לא בקטע של חברה או משהו כזה. עד כאן? הסעתי אותה לדירה שלה אחרי הלימודים. בדרך סתם דיברנו על שטויות והיא אמרה שהיא מחפשת עבודה ושמשעמם לה בדירה שלה ליד המכללה (היא עם 2 שותפות בדירה). היא אמרה: "אולי תקפוץ מתישהו". אמרתי לעצמי (וגם לה) - סבבה ! נקפוץ, כאילו, אני לא מכיר אותה, אבל יכול להיות נחמד (גם בלי סקס!), אני תמיד שמייח להכיר אנשים חדשים. בעיקר בנות (נו מה?!). הקיצר - היא אמרה לי לפני שנסעתי הביתה - "תתקשר!" או קי חשבתי... אני אתקשר, בסופ"ש, ואני אקבע איתה (ועם חברות שלה) לצאת לאנשהו באיזור או סתם לשבת איפושהו. האמת שבאמת חשבתי על קטע תמים ואפילו החלטתי להביא איתי חבר שזה לא ייראה יותר מדי כמו דייט ושזה ייראה יותר כמו סתם יציאה של סופ"ש. בקיצור אני מתקשר ביום שישי ב 6 וחצי בערב, והיא ישנה. אוקי... היא מבקשת שאני אתקשר יותר מאוחר. אין בעיה!. אני מתקשר יותר מאוחר והשיחה הולכת ככה: אני: "מה שלומך ליטל, ישנת טוב?" סיגי (החברה) : "זאת לא ליטל, זאת סיגי (כאילו דהה). ליטל לא בבית" אני: "הי סיגי, מדבר (אני)... איך אני משיג את ליטל" - כבר בשלב הזה היה ברור לי שליטל לא רוצה לדבר איתי. אני לא כזה נאיבי... סיגי: "היא השאירה את הפלאפון שלה בבית. היא עכשיו בעבודה" - זוכרים שליטל אמרה לי שהיא מחפשת עבודה?...שלפחות תמצא שקר שיתפוס. ובכלל, איזה עבודות יש ב 10 בלילה לבחורה בלי עבודה? אני : "איפה היא עובדת?" סיגי: "לא יודעת ! (בקול כזה מזלזל) באיזה פאב!" - כאילו, אני גבר , נכון, אבל זה לא עושה אותי לגמרי אדיוט.... אני: "טוב, כי אני הבנתי ממנה שהיא רוצה שאני אקפוץ..." - פתאום אני שומע צעקה ברקע... אולי זאת היתה ליטל בעצמה ואולי זאת היתה השותפה השלישית.אני לא יודע... צעקה לא מזוהה: "שיתקשר מחר!!" סיגי: "תתקשר מחר!" אני: "בי". אוף!!!!!!!!! או קי. נכון, אני גבר, ככה שאין לי מצב להבין מה קרה פה. מישהי מוכנה להסביר לי למה אני יושב עכשיו (יום שישי בלילה) לבד ושופך את הלב בפורום הזה? למה ליטל התחמקה, כשבעצם היא נראתה המעוניינת מבין שנינו? אולי היא לא באמת היתה מעוניינת (אז למה לרשום טלפון ולבקש שאני אקפוץ אליה? אולי היא מצאה כבר "סידור" לסופ"ש? אולי סתם "לא מתאים לה" להיפגש באופן כללי? יותר מדי שאלות , פחות מדי תשובות. אבל דבר אחד אני לא מבין - גם אם היא אמרה את האמת (וכמובן - בטוח שלא!) והיא באמת עבדה בפאב בלילה, למה היא לא טרחה להגיד לי בטלפון? ואם היא שיקרה - למה לא להגיד לי בפנים - "סורי, אבל לא מתאים לי להיפגש היום!" טוב. אני אשמח אם יהיו פה הארות בעניין הזה. תודה על ההקשבה...

יהיה בסדר

אל תיתכס אליה היא סתם מפגרת אבל במכללה אתה יכול לשאול אותה מה קרה אם זה חשוב לך. חוץ מזה כנראה שהיא פשוט לא התאימה לך. ואם אתה רואה את זה בבקשה תענה לי על השאלה שלי היא כתובה מעל לשאלה שלך.

floyd3

New member
היא באמת לא מתאימה לי

אני פוגש שם מישהי אחרת כל יום ואני לא מתייחס אליה יותר מדי למרות שלפעמים אני עדיין נותן לה טרמפ הביתה (סטייה של שתי דקות מהדרך שלי גם ככה).

amitexc

New member
אז ככה

אתה בטוח שחשבת עליה רק בתור ידידה ? כי לפי מה שאתה כותב פה נראה שאתה חשבת עליה הרבה יותר מידידה אבל תרגע ככה זה בחורות ומה לעשות הן שמעו על שיטת "קשה להשגה" וזה עובד לה (עובדה שאתה חושב עליה הרבה ואיפילו רושם פה) אם אתה שואל לעצתי אז תחכה ואל תתקשר אליה יותר (כי זה מה שהיא רוצה) וזהו תתנהג כאילו לא קרה כלום במכללה(כי באמת לא קרה) אם היא לא תתקשר אליך לפני

למעלה