הדייט הראשון שלי

הדייט הראשון שלי

הלילה היה הדייט הראשון שלי מאז הפרידה. פרפרים בבטן, התרגשות לא מוסברת, אפילו חשש - מהלא נודע. לשמחתי גיליתי שהצלחתי להיות אני. באמת אני. כשהתישבתי על הכסא בקפה זה פתאום נראה לי טבעי לגמרי. הצלחתי לזרום ולהיות שם באמת. הוא הציע שנלך לטייל. פתאום מצאתי את עצמי כמו בת 16 - הנשיקה הראשונה, הנגיעה הראשונה. נבהלתי. מי? אני? עכשיו? אני עוד לא מוכנה לכל החבילה הזו. הרגשתי לא בנוח - אז עצרתי את זה. הרגיש מוזר. פתאום הפך לא כל כך נוח. ואז התחילו השאלות שלי לעצמי - האם אני אימא תרזה? מה השמרנות הזו? האם אני "עוף מוזר"? בהחלט הרגשתי כך. התירוץ של הנעורים "כולם עושות את זה" לא עבד עלי. הרגשתי כמו עולה חדשה - לא מדברת את השפה. מגמגמת בשפתי העילגת. לא מצליחה למצוא את המילים נכונות. לא מדברת את שפת הדייטים של היום. תוהה מה יהיה בהמשך. האם אמצא את אותו אחד שילך איתי בקצב שלי? האם הקצב שלי מתאים למאה העשרים ואחת?! לפחות שני דברים טובים חיוביים יצאו מהפגישה הזו - הרגשתי נחשקת (טוב לאגו) ועכשיו אני יכולה לומר שהתנשקתי עם עוד מישהו מלבד האקס שלי (הוא היה הראשון והאחרון שלי) - יפה לגיל 32!!! תאחלו לי הצלחה בהמשך. אני זקוקה לזה.

Netta79

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

וואווו... נשיקה שניה ב- 32 שנים ? יפה לך ! אני בעד הקצב האיטי - את תמצאי את האחד בנתיים בהצלחה ~נטע

אכן כן

התחתנתי עם הבחור שהכרתי בגיל 15... אני לפחות הייתי נאמנה לאורך כל הנישואין האלה... תודה!

a n a t i 3 3

New member
מאחלת מכל הלב... ../images/Emo23.gif

את ממש לא אמא תרזה.. ובטח לא "עוף מוזר" את בחורה/אישה שמודעת לעצמה
יודעת מה טוב לך ומה טוב פחות, יודעת לשים גבולות, יודעת, מכירה ומכבדת את עצמך, שומרת על ערכייך ולא משנה אותם כדי למצוא חן בעיני אף אחד!!! תמשיכי כך.. ותמיד תזכרי - כל זמן שתכבדי את עצמך.. יכבדו אותך
בהצלחה

קרני

זה רק הולך ונעשה קל יותר הדיטים יזרמו יותר פחות תרגישי כמו אמא תרזה... אממה תשתדלי לא להסחף.... וחוץ מזה נראה לי שאת בגיל שאפשר להתחיל... בהצלחחחחחחחחחחה.

שירלי6

New member
יקירתי

אני שמחה בשבילך. השפה היחידה שעלייך לדבר בה היא שפתך. רק מה שמתאים לך. מה שנכון לך בקצב שלך. ו..כן, המון בהצלחה

מקפיצים

New member
אני עוד זוכרת איך, בכרכרה,

בדרך לדייט, הייתי קובעת עם ה-chaperon שלי (דודתה הבתולה של אמי היקרה) את הסימן המוסכם בשבילה לקום ולצאת ל"פדר את אפה" בסוף הדייט, אם הוא מוצלח, כדי שאוכל להניח לבחור לרפרף על שפתי לפרידה. כמובן שבתמורה לא סיפרתי לאיש על מנהגה לצאת לרחצות בעירום בלילות ירח מלא. זה היה לא מזמן, במאה ה-19, אבל מאז הכל השתנה... מקפיצה ...

NAAVY

New member
אין כמו התחלות

יופי לך, זה בריא לאגו וטוב לנשמה. הלוואי הלוואי שבאמת יצאת מחושלת מהקשר הקודם ואת נקיה לקשר חדש. מקווה שבאמת האדם הזה ידע לתת לך את מה שכל כך חסר.

יערית

New member
לא קשור לתקופת המאה 21

אצלי זה מאד מתחבר לקצב שבו אני מסוגלת להתחבר אינטימית לאדם זר,אינטימית פיסית להבדיל מאינטימיות שיתופית.לא מרגישה לא בנוח עם זה,להפך זה נוסח בי ביטחון גדול שהדברים מתנהלים בקצב שלי,מי שלא מתאים לו, ממשיך עם הזרם שלו,מקבלת ומברכת בדרך צלחה. זה טוב להרגיש נחשק,זה מחזק את הביטחון העצמי . אל תתחברי לפחדים שבך,אל תתחברי למה אחרות עושות ואת לא,תהיי מחוברת לעצמך בלבד,אותנטיות מושכת יותר לטעמי. בהצלחה מתוקה

דייטינג זה תירגולת ../images/Emo141.gif

כל אחד עושה דברים בקצב שלו ועל פי החוזקות והחולשות שלו, כל אחד מפתח לעצמו סגנון שהולם אותו. גם במאה העשרים ואחת. אני מאחל לך הצלחה, ומצייד אותך במשפט מפתח ששמעתי פעם מאיש חכם: "לפעמים צריך לנשק אלף צפרדעים כדי למצוא נסיכה אחת".

מסכים...אבל..

דייטינג זה תירגולת, אכן. עם הזמן הולכים ומשתפרים, אבל עם הזמן מאבדים קצת מהקסם.. לפעמים זה הופך להיות טכני מידי, מאוס במקצת... ולכן כמו בכל דבר בחיים יש להקפיד על מינון. ולא לשכוח לעולם שדייט זה בסה"כ עוד אמצעי ולא מטרה. בהצלחה

למעלה