הדיון והתוצאה.

הדיון והתוצאה.

כאשר דנים בנושא מסוים ומבקשים להגיע לתוצאה,צעד הגיוני ומתבקש מאליו הוא קביעת לוח זמנים לפתרון הבעייה שעלתה לדיון. לדוגמא:אנשים כתבו הודעות שגבלו בהטרדה אמיתית לפעילותו התקינה של הפורום,התעורר דיון או שניים,ואנשים אלה(מעטים מאוד)גורשו מהפורום. נושא ימי ההולדת עלה לא פעם אחת לדיון,היו לא מעט מתנגדים לברכות אלה בטענה שהנושא העיקרי "ריקודי עם"מאבד מחשיבותו,בסיכומו של דבר הוכח שחברי הפורום אוהבים לברך ו"לחבק"האחד את השני. כאשר אנשים רציניים(חברי הפורום)מעלים נושא מהותי לדיון,לא קובעים מראש תאריך יעד לסיום המשימה אשר אנו כמהים לראות את התוצאה המעשית לאותו דיון מעמיק. וכוונתי לריבוי הריקודים. אצטט משפט שכתב אדם רוקד"הגענו מזמן למצב ציורי של כוס מלאה עד תום(כולל הקרם)כאשר כל הכנסה של טיפה נוספת גורמת לזליגה של טיפה אחרת מהכוס החוצה". ההדמייה נפלאה בעיני ומעידה על יכולת כתיבה מרהיבה. אדם רוקד אומר ובצדק רב שהריקודים החדשים הרבים משכיחים חלק מהריקודים הישנים והטובים. עובדתית הדברים נכונים. אך הרי יש הצגות תאטרון,מחזות זמר,ספרים חדשים,שירים חדשים ....ואף ריקודים חדשים ואיכותיים שאנו,כשוחרי תרבות וכאנשים סקרנים לכל חידוש,ואו המצאה נרצה תמיד לחוות את ההנאה שמייצג המחזה החדש,ההמצאה החדשה,ומכאן נובע שלמרות "הקבולת"המוגבלת שלנו בכל תחום ותחום ,הסקרנות תמיד תגבר ,ריקודים חדשים רבים מאוד יופיעו חדשות לבקרים. ומכאן הצעה מעשית: מחר חוזרים לשגרת ההרקדות הרגילה,האם יתכן שיש הרקדה כלשהיא שלא ילמדו בה מחר ריקוד חדש? יש חיה כזאת? מישהוא מוכן להעיד על כך? הלא המרקידים שולפים ריקוד חדש בכל פעם,והרוקדים אשר רובם לא ער לדיונים בנושא,לומדים את הריקוד ורוקדים אוותו. מאחר שנושא ריבוי הריקודים החדשים נטחן עד דק במשך כמעט 5 שנים,מיום הקמת פורום זה,האם לא כדאי לקבוע לוח זמנים בכדי לבחון מתי יהיה שינוי באמת ובתמים? שינוי שבו רק הריקודים הטובים באמת יזכו לעלות על רחבת הריקודים. מחר עולם ינהג כמנהגו,ילמדו בכל ההרקדות ריקוד חדש. גם מחר ומחרתיים. הצעתי, לבחון האם בשנה הקרובה יהיה שינוי,ילמדו את הריקודים המובחרים. במדינת הריקודים אשר בה פגישה עם ראשי ארגון המרקידים קשה כקריעת ים סוף,אני פסימי. הולאי שאתבדה. דניאל

אתה באמת אומר דברי טעם...

ואנחנו כעת פועלים בשני מישורים: 1. להחזיק את הנושא על סדר היום ולגייס תמיכה רחבה ככל שניתן (ובשלב זה הרוב המוחלט של הרוקדים הוותיקים אכן תומך בעניין ). 2. אנו ממתינים לפגישה עם יו"ר פורום המרקידים - פגישה שיזם אליק עם עוד שמונה חברים ונראה מה יהיו תוצאותיה. אנחנו פועלים במצוות התורה - דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.... רוצה לומר , אנו בודקים את דרך השלום ופועלים במצוותה ......אך לצערי הרב למדנו מקדמא - כי כל הרוצה בשלום יכון למלחמה..... כשיודעים שאתה לא מספיק חזק....מצפצפים עליך. לכן , ומחוסר ברירה אנו שוקלים כיצד לפעול בהמשך. מובטח דבר אחד : לא נבחר בדרך המאבק עד שלא נמצה את דרך המשא ומתן - דרך השלום עד תום. בברכת חג שמח.

משו תמוה בעיניי בהודעה שלך

א. אילו אנשים גורשו מהפורום?? אני יודעת רק על מקרה 1 שבו מישו התנהג בצורה שלוחת רסן, כתב מסר עם אישייים מנאצים ומאיימים.ורק אז הוא נחסם<מה שלא מונע ממנו אם ירצה להופיע בשם אחר כמובן לצערנו..
> ב. אנשי הפורום אוהבים לברך ול"חבק" חחחחחחחחחח ואת זה אומר מי שכותב בעיקר בפורום ,שהיה מי שכתב עליו שהוא "הפורום המתוק", כי כולם מתוקים כ"כ אחד לשני.... ג. שורה תחתונה , מה אתה מציע? הלו פורום נועד להעלאת דיעות ,ובין היתר גם להתלונן בראש חוצות שוב ,ושוב ושוב, אז מה??? תמיד אפשר לכתוב על דבש ניגר כמי נהר בפורום ההוא....

מה ששביט ניסה לשאול...

בשורה התחתונה....זה: מתי נפסיק לדבר (על בעיות כמו ריבוי ריקודים)...ונתחיל גם לעשות משהו בנדון. (ציטוט: "מיום הקמת פורום זה,האם לא כדאי לקבוע לוח זמנים בכדי לבחון מתי יהיה שינוי באמת ובתמים")? כלומר, שביט לא בא כנגד התלונות בראש חוצות בפורום. נהפוך הוא- שביט מציע להמשיך את הרעיונות שהועלו בפורום, ולהגיע לפיתרונן (כלומר, ת'כלס, כיצד אנו פועלים כדי לשפר את המצב).

אוהבת לרקוד ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

א. הרבה אנשים גורשו מהפורום לא רק ע"י המנהלים גם על ידי "החברים" פה ב.מותר גם לפורום זה להיות מתוק ומוצלח כמו הפורום ההוא. אז מה ולמה לא? ג. הבנת הנקרא - אצלי קיבלת פה "נכשל". לא הבנת כלל את דברי המחבר וחבל.

מה שיפה

שאת מטיפה ל"שלום ואחווה" ובאותה נשימה גם נותנת לי סימונים מכוערים ועוד בכותרת... וגם מכשילה אותי בהבנת הנקרא. אני בשוק. איך אמשיך את חיי עם ציון נכשל ועוד ממך, שתורמת כה רבות לפורום הזה.... מהזתומרת גורשו ע"י החברים? החיים שלנו הם בחירה שלנו. מי שבוחר ל"העלב" ולפרוש מהפורום רק כי אי מי כתב לו תגובה שלא מוצאת חן בעיניו ואו שלא היתה מספיק"מתוקה" אז הוא בעצמו בחר לפרוש וללכת למקום אחר <בטח מתוק יותר..> תאמיני לי שגמלי כתבו לפעמים תגובות לא נחמדות<כמו שלך עכשיו...> אז מה? לא בחרתי להיעלב ולפרוש מהפורום, מי שעושה זאת, בוחר לעשות זאת
שתהיה לך שנה מתוקה מדבש וחיים טובים

לאוהבת לרקוד,שנה טובה ותשובה מתוקה.

אינני מתיימר לקבוע כמה אנשים הוצאו מהפורום-שהרי אנו בתקופה של סליחה ומחילה. ב.רוב הכותבים בפורומים לריקודי עם אוהבים לברך "ולחבק",תכונה אנושית וטבעית לכל הדעות... ומכאן נובע שכמעט כל הכותבים בפורומים אלה הם אנשים מתוקים באופיים... ג.אני שמח לקבוע(דעתי האישית)שפורום זה משופע במתיקות,חוכמה,דיונים פוריים,לעיתים מלאי הומור,לעיתים מלווים בהתגוששות מילולית קלה,הכל מאהבת הריקודים,בדיוק כמו הפורום "ההוא"(פורום במחולות). כמו כן(דעה אישית)יש בסך הכל הבנה וכבוד בין מנהלי הפורומים(למעט ויכוחים לגיטימיים)מה עוד שחלק ניכר מבין הכותבים מטיילים בין הפורומים. ד.הרעיון המרכזי מאחורי הודעתי הוא:יש דיונים על ריבוי הריקודים כמעט 5 שנים רצופות-והתוצאה המעשית?כל שנה מחברים יותר ריקודים,ובענק.אינני מבקש להפסיק את הדיונים בנושא זה,רק לנסות ולקבוע לוח זמנים סביר לפתרון אמיתי של הבעייה. דניאל

למעלה