הדיון השבועי

ofirshai

New member
הדיון השבועי

(בעקבות הניסיונות להוסיף קצת יותר פינות קבועות לפורום, החלטתי להעלות הפינה הזאת- כל שבוע נעלה נושא שקשור בעולם המוזיקה, וכל אחד יכתוב את דעתו עליו, בתקווה שיתפתח דיון בין כולם) והפעם:קליפים בהם משמתמשים בנשים עם בגדים מינימליים, שהרבה פעמים מתמרחות על הזמר, ומוצגות כאובייקט מיני אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזאת הכל: מדוגמאות בנושא ועד דעתכם האישית.

dor307

New member
עם זה מי שהקליפ שלה-אין בעיה

נגיד כאסי בM&U,שהדבר היחידי שחוסר הבגדים עשה זה להראות שהיא כוסית (מה שגם השיר על סקס,כאסי לא מספיק צינית כדי ללבוש מעיל גשם בקליפ),ובוסופו של דבר הן עם נהנות מזה,אם ביונסה היתה לובשת חזיה בCIL אני לא יודע איפה היא היתה היום(בטח לא סמל סקס),וקיילי בלי המכנסי דפוק אותי בSA לא היתה מצליחה לעשות אותו כאמבק. בנהוסף שכארי אנדוורד מצליחה די יפה בלי להוריד בגדים אז זה מראה שזה הכל מבחירה. בקשר לראפרים שיש להם בנות ערומות בקליפים כי הם לא קיבלו בבית זאת היתה אופנה שעכשיו יחסית נעלמה,או יותר נכון עברה לשירי דאנס. פעם ביונסה אמרה שצריך לתת סיבה לאנשים לראות את הקליפ,וכככה לגרמי במקרה הם גם ישמעו שיר ואולי יאוהבו אותו,אז פעם ששירי ראפ רצו צומת לב הם שמו בחורות ערומות,עכשיו ששירי דאנס רוצים צומת לב....

Upgrade U

New member
למרות שאני כבר לא רואה MTV

בחצי השנה האחרונה (ככה זה כשמתנקים לך את הטלוויזיה באמצע יום בהיר אחד) אני חושב שזה ממש מגעיל. אני בכל אופן לא יתחיל לחבב שיר של מישהו רק בגלל שבקליפ מופיעה בחורה עירומה. אם השיר חרא - אז שום קליפ לא יעזור. ולגבי הנשים - לדעתי הן מודעות היטב לגבי מה שהן הולכות לעבור בצילומים,וכל דבר שקורא שם זה באחריותן המלאה. ממזמן ראיתי גם תוכנית ב"אופרה" שרקדנית שהייתה משתתפת בקליפים של ראפים והייתה עושה שם כל מיני דברים עם הטוחא'ס שלה - התחרטה על זה ואמרה שמנצלים אותן לצורכי סיפוק מיני. דוגמה בולטת לכך הייתה שהמנהל של אותו אמן בא עליה בזמן ההפסקה לקווראן שלה ואמר לה שאם היא רוצה להמשיך להשתתף בקליפ אז היא צריכה "לעשות לו טובה". הרקדנית כמובן קלטה עד לאיזו רמה היא ירדה ופשוט קמה ועפה משם. ואגב,אחלה נושא לדיון.

למעלה