הדיוידי!!!

colilon

New member
הדיוידי!!!

הדיוידי יוצא בתחילת ספטמבר ויכלול סצנות שנחתכו בין לוק להארלי בין סוייר וצ'רלי ובין לוק לוולט. הם גם יראו שם סרט של המטוס נחתך לחצי במדבר המואבי ומועבר דרך אונייות להוואי. סרטון שמראה את ההכנה המקורית של קטע הדוב קוטב. והחל הכי טוב לינדלוף וג'יי ג'יי חושבים להכין מיני סרט שיענה על השאלה שנשאלה מתחילת הסדרה. השאלה היא למה המטוס כנראה ייתרסק...

JohnLocke

New member
לפי מה שהבנתי

בפרק הסיום יהיו פלאשבקים לזמן הטיסה, וכבר שם נגלה מה גרם להתרסקות המטוס.

TheCharm

New member
עוד מידע על הDVD לעונה 1

רשימת התוספות המיוחדות המלאה: הפיילוט המקורי סיפורים מן האי- מאחורי הקלעים של הסדרה אבודים נמצאים- פאנל של מומחים משוחח על הסדרה מאחורי הבמה של דרייב שאפט - סירטון מיוחד על המוזיקה בסדרה אומנותו של מת'יו פוקס - תמונות של השחקן על הסט לפני שאבדו - קטעים נדירים מן האודישנים של שחקני הסדרה פספוסים סצינות נדירות שנחתכו הערות אדיו לפרקים *העונה תחולק ל-7 דיסקים. כל הקישורים בהודעה יובילו לתמונת מארז הDVD.

colilon

New member
...

זה רשמי כי אם לא לינדלוף או ג'יי ג'יי אמרו את זה זה לא מאה אחוז...

colilon

New member
כבר..

גיליתי שIMDB אמרו משו לא נכון אז אני לא יודע..אבל בגלל שזה דיוידי ולא ספויילרים או משו אז אני סומך על אמאזון...אהה וזה לא הקטע של לשקר.. זה הקטע שבראיון האחרון איתם על זה הם עדיין לא החליטו מה בדיוק יהיה...

colilon

New member
למה?

למה ככה? "משתגיד" מביע (מבחינתי לפחות) זלזול.. אתה יכול להגיד פשוט סבבה...

TheCharm

New member
איכשהו זה יגיע

קודם כל בלי תירגום, אחרי זה כבר תצא הגירסא המתורגמת בדיוק כמו בOC.

TheCharm

New member
ממ.. אני צריך לדבר איתך על משהו...

יש לך במקרה מסנג'ר?

Chandler Bing

New member
לא הבנתי.... האו.סי ייצא בישראל בלי

תרגום??? ממתי??? וגם, לא נראה לי שישראל תוציא דיסק בלי תרגום עברי....

TheCharm

New member
לא, זה לא יהיה הוצאה ישראלית

הם ייבאו את העונה בדיוק כמו שהיא בלי תירגום. בדיוק כמו שעושים עם אליאס, באפי, המגן ועוד סדרות שמגיעות ללא תירגום. הOC יצאה לאחרונה בגירסא עם תירגום לDVD...

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|ההבדל בין אמאזון

לIMDB הוא שבIMDB כל אחד יכול לכתוב, ככה שצריך לקחת את המידע משם בחשדנות רבה מאוד.

למעלה