הדיווח המובטח...

dixie chick

New member
הדיווח המובטח...

אתמול בערב לא היה לי אינטרנט אז קבלו אותו היום... דבר ראשון בטוח שיש ספויילרים תאוריים (לא על העלילה ובצורת ביקורת ככה שלא ממש יקלקלו הרבה אבל בכל זאת ראו הוזהרתם!) אני אזהיר בנפרד על ספויילרים על העלילה\ מה שקורה בפרק ככה שאפשר לקרוא בלי חשש...! אז ככה... היא מדהימה! היא מהמממת! אני אהבתי מאוד לראות אותה בהריון ולפי דעתי זה ממש יושב עליה טוב! גם השיער שלה נראה נהדר ובכלל לפי דעתי היא נראתה ממש טוב בפרק! דבר שני היא שחקנית מצויינת! פשוט קשה להאמין, מליון הבעות, מליון רגשות, הפרק מלא בקלוזאפים על הפנים שלה ובצדק רב. כולנו יודעים כמה לפעמים הדמויות בסטארגייט יכולות להיות קפואות\נדושות\חסרות יכולת משחק... אבל לא במקרה שלה! היא יכולה להעביר 3 רגשות שונים ב5 שניות! כל רגע היא עושה משהו, כל רגע מול המצלמה מנוצל היטב, פשוט קשה להאמין אפילו אחרי שראינו אותה כל כך הרבה זמן ואנחנו פשוט רואים יותר ויותר דברים, יותר ויותר מגוון, יותר ויותר אפשרויות! היא כל כך רבגונית ומדהימה... אני חייבת לציין שהיה רגע אחד מטופש במשחק שלה, אבל אני סולחת לה מראש לנוכח השאר!!!!!
תאורי (לא עלילתי) בפרק הזה היא הרבה יותר דרמטית ממה שראינו עד עכשו, אין כל כך הרבה הומור כמו שהיינו מצפים ממנה לפי הדמות שלה עד עכשו, אבל! לא התאכזבתי! זה בגלל שגם דרמה היא משחקת מצויין! כי היא שמרה על קו הדמות לנוכח כל השינויים (וואלה בהריון...! זה קצת מוזר יחסית למה שבנו אותה עד עכשו... לא משנה איך הם מציגים את זה...), והיא מפגינה עושר משחקי כל כך רחב שמזהים שזאת אותה דמות למרות כל השינויים... למרות כל הדרמה זה לא זול או קיטש, שמהם אני הכי סולדת בעולם...
קטן ביותר עלילתי יש קטע אחד שהזכיר לי ישירות סצנה מפארסקייפ... קטע שהיא מרימה סכין מול אחד מהכפריים... בול THE CHOICE...
-סוף-
לסיכום איזה כיף איזה כיף איזה כיף היא פשוט מאפילה בגדול על השאר, בלי למצמץ בכלל.... וכולנו יודעים שאני בכלל לא משוחדת אבל אני כן.... חחחח... תתחננו לדודות להורדה מהירה...

pigit22

New member
../images/Emo124.gifיש וואלה חזרה ../images/Emo70.gif

סתם נורא התחשק לי לצעוק את זה ... ואף אחד מהאנשים שאני מקירה לא ממש מבין את ההתרגשות (בושה). אז זהו אני רק מחכה לראות את הפרק .....

aerynsun

New member
OMG!!!!

השחקנית הזאת מדהימה! את תיארת כל כך נכון דיקסי. מה השחקנית הזאת עושה בסטארגייט לעזאזל??? איזה ביזבוז. שתעשה סרטים שם זה המקום שלה. הפרק היפה ביותר מכל העונה התשיעית המשעממת בעליל סוף כל סוף פרק ראוי לצפיה. קלאודיה בלאק! תופעה!!! מי שרוצה לרואת קטעים מהפרק (אל אחריותכם כמובן) http://terrafirmascapers.com/index.php?topic=8013.new#new

aerynsun

New member
דיקסי. איזה קטע לא אהבת במשחק

של קלאודיה? נראה לי שהייתי כל כך מוקסמת שלא ראיתי כלום!!! LOL

eve6

New member
גם אני! אני זוכרת רק גאונות צרופה

אז שתפי שתפי... אגב, באתר שלנו של קלודי יש מלא דיווחים מלפני שידור הפרק (יש אזהרות ספויילרים איפה שצריך, אז אל חשש).

dixie chick

New member
הקטע ../images/Emo58.gif

בחלום שלה שבו היא כביכול נזכרת באיך שהיא (כנראה) נכנסה להריון... אני מניחה שהשחקנית לא ממש ידעה מה היא אמורה לראות שם כי זה קצת מטופש...

aerynsun

New member
מצאתי בלופר בפרק

כשוולה ובעלה עומדים מול המראה, יש קטע שקלאודיה והשחקן שמשחק את בעלה, טים מדברים ביחד את הטקסט שלהם. טים מתחיל לצחוק וקלאודיה מחייכת אבל הם מייד ממשיכים במלל כאילו כלום לא קרה. קטע ממש חמוד.

sprqy

New member
תודה!!../images/Emo24.gif

התיאור שלך על קלאודיה עושה לי חשק להריץ את הפרק מייד!!! אבל נצטרך לחכות עד כינוס החבר'ה הקבועים חולי קלאודיה (פתחנו מועדון בירושלים
) ממממתתתתתתת לראותתתתת את הפררררררררקקקקקק

aerynsun

New member
כינוס חולי קלאודיה???

תסביר ותנמק
למה אתה לא רואה את הפרק? כל הכבוד על הסבלנות.

sprqy

New member
אני והחבר'ה

מתכנסים ביום רביעי כל שבוע ורואים ביחד מאז ומתמיד פארסקייפ כמובן ומאז ביטול הסדרה אנחנו רואים סטארגייט ובאטלסטאר ביחד... אני ממתין בסבלנות כי כיף לראות ביחד (ועם מקרן ומערכת רמקולים מצויינת) כמובן שמפעם לפעם פרק נוסטלגיה של פארסקייפ נצפה בכיף לזכר הימים הטובים.

sprqy

New member
פרק מצויין!!

עכשיו שראיתי אני מסכים עם כל מה שאמרתם! פשוט מושלמת ואמרתי את זה הרבה פעמים, יום יבא היא תהלך על השטיח האדום בטקס האוסקר ותזכרו מה שאני אומר
בקשר לפרק היא פשוט נראית מצויין בהריון (בניגוד לקרטר) והיא משחקת נפלא, עדיין רואים שזאת וולה באמת למרות ההריון מה שמדהים בפני עצמו. התאוריות שלנו על החזרה של קלאודיה לא היו כאלה רחוקות אה? אמרנו שלא ידעו מאיפה התינוק ושהאוריי ירצו אותו למטרה מסויימת ובנתיים זה נראה ככה! פרק הבא הולכים להרוג אותנו נראה לי!! פשוט יעשו איזה סיום מטורף ונתחרפן עד שיחזור בקיץ! ועוד יותר נתחרפן בידיעה שקלאודיה קבוע כל העונה הבאה!! קלאודיה שוב מצילה את הסדרה! מה היינו עושים בלעדיה?!

למעלה