הדיבוב של סאקורה

הדיבוב של סאקורה

כזה יפה וחמוד (דנה את מושלמת!!!) ומישהו יודע מי מדובב את לי ???? פליז עזרו לי !!!!! והבוקר יצא לי בדיוק אותו קול חמוד של סאקורה שאמרתי בוקר טוב *מנסה ללא הצלחה לשחזר את זה *

Yuske

New member
כל הקטע עם האחים האלה

מבלבל אותי כהוגן -_-... בני כמה הם כבר? *מנסה להשוות בין אש לבין לי וג'יי פי*

OFIRB9

New member
יונתן עושה את ג'ייפי וקנטה!?

*מתפגרת* חשבתי שהוא זה שעשה את אש מפוקימון בעונה הראונה בגלל זה לאש השתנה הקול...אוף יש לי מה ללמוד, תודה דנה! וחשבתי שיונתן זה הקטן...(אוקי זה יצא כל כך דבילי שאני קופצת מהחלון!!)

Yuske

New member
אם להגיד את האמת, גם אני חשבתי

כמוך....ואני עדיין מנסה להשוות בין הקולות של אש לג'ייפי ולי... אגב- מעניין איך יהיה הקול של אש בעונה השישית...

S.Riddle

New member
אש המקורי כבר גדול ../images/Emo3.gif

הקול האשי כבר נעלם :<

Yosh Yosh

New member
כן ;-;

זה כל כך מעצבן שמחליפים מדובבים באמצע סדרה. אני חושבת שזה אחד מהדברים שגרם אצלי לגמילה רצינית מפוקימון XD

S.Riddle

New member
בפוקימון זאת הייתה מכה רצינית :<<

כאילו, מילא אש, הם נשמעים אותו הדבר (ומצוין, אם יורשה לי להגיד), אבל... כל הקטע שהחליפו כמעט את *כל* המדובבים שם הרס אותי x.x

haunter

New member
זה היה איום! בעיקר עם מיאו...

אבל לפחות את ג'סי וג'יימס לא החליפו (ככל הידוע לי). וזה טוב, כי הייתי הורג אותם אם כן!

rocket

New member
אפילו את ג'סי בחליפו בשלב מסויים

רק גיא נתיב נשאר נאמן =)

haunter

New member
את בטוחה...???

זו היתה החלפה למספר פרקים? או החלפה קבועה?

rocket

New member
הבנתי שמאיה הייתה בחול כמה חודשים

אז הביאו מדובבת אחרת לג'סי. אני מניחה שמאיה חזרה לתפקיד רק שאת הפרקים האלה אני כבר לא ראיתי

S.Riddle

New member
../images/Emo99.gifצוות רוקט../images/Emo99.gif

הייתי מתחרפנת אם היו מחליפים אותם x.x למרות שבתקופה שהחליפו את ג'סי לאיזשהי תקופה הייתה תקופה שבה כבר הפקתי לראות קבוע, אבל היה לי רע עם השינוי הזה x.x אין, הדיבוב המקורי של פוקימון היה לדעתי הדיבוב הכי מוצלח של סדרה בארץ... פשוט נהדר
*נוסטלגית*

שסק לבן

New member
אתה לא זוכר?...

זה היה בעונה האחרונה ששידרו, אני חושבת. זה היה נורא! יום אחד קמתי בבוקר, ולפתע לג'סי היה קול שונה! זה היה כל כך עצוב...

שסק לבן

New member
אה, אופס!

בהודעה של 6 כבר נזכרת.
לא הבנתי איך יכולת לשכוח דבר כזה. במיוחד אחרי שהתלוננת וייבבת על זה כל כך הרבה כשזה קרה

למעלה