הדיאטה שלי

הדיאטה שלי

אז לא בנות יקרות זאת לא דיאטה להוריד במשקל שגם ככה אין לי, זאת דיאטה לעלות במשקל. כל יום לפחות 2 קערות סלט עם לפחות 2 עגבניות, 2 עלי חסה, 2 כפות שמן זית וקצת בצל ירוק. ובלי ג`נקפוד!!!!!!!!!! אוף.. ולאכול הרבה בשר אדום וגם אני צריך לצמצם באספקת הקולה שלי :-( (מותר לי רק דיאט קולה, מיצים טבעיים ומים) זה אומר גם בלי כמויות אדירות של קפה :-( אוווףףףףף אני רעב..

ואני תמיד חשבתי

שגאנק פוד משמין... בשר זה רצח תהיה צמחוני כמוני (שנתיים וחצי כבר:]) בהצלחה בכל מקרה ליאורה

בשר זה טעים.

ואם כבר צח גם להרוג צמחים זה רצח. אז ככה שניסיון הזה לצרוח רצח רצח בכל חור לא תעזור לצמחוניים.

טוב נו, אני מניחה שהמבין יבין.

בשר זה רצח, הפלה זה רצח. אוה, ההצטדקות המדהימה של עולמנו היפה, המושלם, ומלא באהבה.

luka

New member
נכון!

אני מגיל שבע, שזה יוצא כבר 8 שנים, כן כן... ואל תתחילו אם שאלות!

erlich

New member
שמע לי...

אני פעם הייתי ממש צפלון, עד שהתחלתי לאכול בכמויות, ותוך כדי זה לעשות כושר, אבל לא במכון כושר כמו כל שאר הקוקניסלים (אל תקחו את זה באופן אישי אם אתם הולכים לאחד מהמכונים). אין יותר טוב מלצאת לריצה באוויר הנקי של היער שליד הבית שלי, בנוסף תעשה קצת סטים של מתח וכפיפות בטן, תאכל הרבה פחמימות, ומדי פעם בשר, ואתה מסודר. תודה, ארז. נ.ב. היום לקחתי את האוטו לבית ספר ואני ממש מתלהב מזה!!!! תחשבו על זה, אם הצלחתי לשכנע את ההורים שלי(!!!!) לתת לי את האוטו כשיש בחוץ סופה של גשם שוטף, אני וגם אתם מסוגלים לכל דבר!!!! לא ככה???? יישר כוח מחזור 83. וגם כל השאר.

לפי הפעם האחרונה שעומר ואני בדקנו

או שהוא שוקל 53 (אני כבר לא זוכרת) או 42, שזה פחות ממני. בזמנו הייתי 46 עכשיו אני קצת יותר :] 49... אבל זה בסדר כי אני נמוכה ואני אמורה להיות במשטר דיאטה עכשיו אבל זה לא הולך אוה, יש מילקי במקרר.

N0

New member
מה ??? :-(

בלי קולה ? איך אתה יכול לחיות בלי קולה ? ואפילו אין לך קפה כתחליף ? N0 משתתף בצערך . הוא רק לא מבין איך דיאט קולה (יאק) יכול לעזור לך להשמין יותר מקולה ? וגם כל התפריט שלך נשמע מרזה במיוחד (חוץ מהטונות של בשר שמהם N0 מעדיף להתעלם, כן כולם יודעים מה N0 חושב על בשר ). עצוב פשוט עצוב... למה אתה בכלל צריך להעלות משקל ? עוד מעט תגיד לN0 שגם אבוקדו לא בא בחשבון... N0

N0

New member
הא !!!

N0 עכשיו קיבל גינה חדשה... הוא מנסה לגדל אבוקדו בינתיים לא כל כך הולך לו. אבל איך שN0 אומר עם קצת כוח רצון והרבה כימיקלים אפשר לפוצץ כל מעבדה בכימיה ! עכשיו אני כבר לא מרחם עליך אני מקנא :) ... N0 :cool: (מעניין אם הפרצוף הזה יצא ...)

למעלה