הדחות בשבת

מוטלה72

New member
הדחות בשבת

לצערו של ליעוז, ליהי הולכת הביתה ואחד מהבנים: ג'קי (כי הוא מפריע להתפתחות רומן בין נופר ותומר) או ליעוז ויש אפילו סיכוי שאלעד שטוחן בלי סוף את הסיפורים שלו כל לילה. משום מה אלעד בטוח שהוא קובע מי ישאר ומי ילך. חסרי השכל, ליעוז וג'קי לא יעזרו לו.

פונפון32

New member
ואם בעזרת השם יואב לא יקבל חסינות, אני

אעשה הכל כדי שיעוף יחד עם ליהיא.

bibaso

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה מדהים שעם כל מי שיש שם שאני לא

אוהב, יואב הוא היצור הכי מאוס בעיני מכולם, ומוציא ממני את האנרגיות הכי שליליות ..

MoGanC

New member
לא יהיה שוקר

כי ברגע שמישהו מהפייבוריטים יהיה בסיכון, יגידו לארז טל להגיד משהו כמו "התוצאות מאוד מעניינות" ואז כל המטורפים יתחילו להצביע "כמו שצריך" (בדיוק כמו שהיו תוצאות 'מעניינות' כשליאם הלכה או עונה שעברה שהילה עפה. מה זה מעניין...)

didush100

New member
נכון ואז הוא יגיד שההצבעה ממש צמודה חחח ושלא

היה עדיין דבר כזה!!

איילתח

New member
חחחחח

ממש לא נראה לי שג'קי יילך

אם ליעוז ויואב לא מקבלים חסינות הם בטוח הולכים. אם הם כן מקבלים חסינות, הבאים ברשימה מבחינת חולשה בחוץ הם ליהיא, סיוון ועתי. למרות שהם יכולים להפתיע ולהוציא את דנה פתאום, כי זה לגמרי ישנה את הטון בבית.

רועיקו65

New member
אין סיכוי שיוציאו את דנה כי יאבדו את כל הקהל

האיכותי. מה ישאר להם בלי דנה ?

אני חושבת שיש סיכוי נמוך שזה יקרה

אבל אם זה יקרה, מבחינת "איכותיים" (ואני מניחה שבאיכותיים אתה מתכוון "אינטילגנטים") יש את סיוון, עמיר, מירב, רם ויואב. אם כי לאף אחד מהם אין את הכריזמה של דנה.

איכות סיון מירב יואב? לא ממש נספרים

רוב הטוקבקים זה על סיון בלי המוח
עמיר ורם בהחלט אינטלגנטים אבל עדיין חיוורים.

אני מכירה הרבה שאוהבים אותה

היא אולי לא פייבורטית כמו ג'קי ונופר בחוץ, אבל בהחלט יש לה קהל. בסקר האחרון שאני ראיתי היא היתה במקום רביעי אחרי ג'קי, נופר ואלעד.

נעמה196

New member
חחחח,הצחקתם אותי,לדנה יש קהל עצום,בכל ההדחות

דנה עברה את מספר האס אמ אסים פי ארבע מהמקום השני. לדנה יש קהל גדול שלא בא לכתוב פה.

כול מי שאני מכירה לא סובל את דנה

גם בעבודה שלי וגם בבית ספר של הבת שלי הרבה אוהבים את אלעד ג'קי ונופר

ג'קי נופר ואלעד הם הפייבוריטים

אבל לדנה גם יש הרבה תומכים בחוץ היא מקום רביעי אחרי אלעד. אני לא מכירה הרבה שממש שונאים אותה (למרות שאני בטחה שיש גם כאלה) וממה שאני רואה בסביבתי הכי שנואה בעונה הזאת היא פרידה.

Sigal Eisenman

New member
דנה אהובה מאוד כיום ויש לה כמובן גם שונאים

אבל לדמות חזקה בריאליטי חייב שיהיה גם שנאה. זה אומר שאותה דמות מייצרת רגש וזה חשוב בתוכנית כזו. גם שפרה בובליל סער ואלירז יצרו אהבה לצד שנאה.

למעלה