לצערו של ליעוז, ליהי הולכת הביתה ואחד מהבנים: ג'קי (כי הוא מפריע להתפתחות רומן בין נופר ותומר) או ליעוז ויש אפילו סיכוי שאלעד שטוחן בלי סוף את הסיפורים שלו כל לילה. משום מה אלעד בטוח שהוא קובע מי ישאר ומי ילך. חסרי השכל, ליעוז וג'קי לא יעזרו לו.
כי ברגע שמישהו מהפייבוריטים יהיה בסיכון, יגידו לארז טל להגיד משהו כמו "התוצאות מאוד מעניינות" ואז כל המטורפים יתחילו להצביע "כמו שצריך" (בדיוק כמו שהיו תוצאות 'מעניינות' כשליאם הלכה או עונה שעברה שהילה עפה. מה זה מעניין...)
אם ליעוז ויואב לא מקבלים חסינות הם בטוח הולכים. אם הם כן מקבלים חסינות, הבאים ברשימה מבחינת חולשה בחוץ הם ליהיא, סיוון ועתי. למרות שהם יכולים להפתיע ולהוציא את דנה פתאום, כי זה לגמרי ישנה את הטון בבית.
אבל אם זה יקרה, מבחינת "איכותיים" (ואני מניחה שבאיכותיים אתה מתכוון "אינטילגנטים") יש את סיוון, עמיר, מירב, רם ויואב. אם כי לאף אחד מהם אין את הכריזמה של דנה.
אבל לדנה גם יש הרבה תומכים בחוץ היא מקום רביעי אחרי אלעד. אני לא מכירה הרבה שממש שונאים אותה (למרות שאני בטחה שיש גם כאלה) וממה שאני רואה בסביבתי הכי שנואה בעונה הזאת היא פרידה.