הדורבנים

הדורבנים....

טוב, אז אני חושבת שהם לא משהו בכלל....שמעתי אותם ב"רוקעצמאות" והם לא כל כך טובים. הסגנון שלהם הוא לא פחות מדיסקו! עכשיו השאלה היא- מי בכלל יוצר מוזיקת דיסקו בימינו? אממ אני חושבת שבגלל הסגנון שלהם הם לא כל כך מצליחים להיכנס לתודעה של הקהל הישראלי....וחבל. כי מדובר בנגנים מוכשרים, שפשוט בחרו בסגנון הלא נכון. זו דעתי האישית, בתגובה לשאלה שלך. אל תתקפו אותי!

shooky2003

New member
...

אפחד לא תוקף... גם אני שמעתי אותם בפעם הראשונה (והאחרונה) ברוק עצמאות ורציתי כל הזמן שהם כבר ירדו...ממש השתעממתי כשהם הופיעו חוץ מזה שרציתי כבר לראות את מוניקה סקס וזה לא כל כך תרם...

גאוני. נקודה. פשוט גאוני.

הסגנון הFאנק-דיסקו שלהם גאוני. אני מאוד אהבתי. כותבים עם הרבה הומור, מושפעים מאוד מכוורת (הם גם "התגלו" ע"י קלפטר) אין ספק שהם עוד יצליחו בגדול. בהחלט המוזיקה שלהם מרעננת!

לא אהבתי בכלל

שונא דיסקו
וזה רק אני או שברוק עצמאות שלושת השירים שהם שרו נשמעו כמו שיר אחד ארוך?

הרבה אנשים לא יסכימו איתי...

אבל אני לא יודעת למה, כשראיתי את הדורבנים ברוק עצמאות זה היה פשוט אדיר! אולי לא התעמקתי כל כך, כי זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותם, וזה היה דיסקו- סגנון חביב בעייני אבל לא יותר מזה, אבל זה היה ממש משחרר וכיפי לשמוע אותם.....בין כל קריאות ה" אתם מסריחים", "רדו מהבמה" וכו', היה נחמד לשמוע סגנון כזה שונה פתאום.... that's all for this time

למעלה