הדורבנים ב7 לילות

הדורבנים ב7 לילות

העיתון עשה את 100 מובילי התרבות בישראל ובטח כבר ניחשתם-הדורבנים שם! מקום 74!!! אני חושבת שזה ממש כבוד!!! הוריי רק שהם כתבו כל מיני שטויות כמו שהם היו בפרסומת של החמוצים. וגם, על זה שיש להם, לבליינים ולבילויים שם דומה. וואו! מעניין לי את התחת. לא יכלו לרשום כמה מחמאות? למשל, שיש להם גיטריסטים חמודים
איזה חמוד זה

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifוואללה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

להגיד ת'אמת, חיפשתי אותם ולא מצאתי אבל עכשיו אני אחפש שוב

כתמונית

New member
איזה שוס!

גם אני ראיתי את זה!!! ורציתי באמת להגיד על זה משהו אתמול...אבל חשבתי שאנשים מסוימים יחשבו שעברתי את גבול הפאטתיות.... ד"א... מישהו יודע איפה אפשר למצוא את התמונה הגאונית הזאת באיכות יותר טובה??!! אההה! ובאמת כבוד!!! 74 המכובד!! למרות שבשבילנו ה תמיד מס' 1! (טוב... לפחות בשבילי...)

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifאני לא חושבת...

שעשו את זה לפי מקומות, אלא סתם מיספרו את זה, הרי צריך מספרים לא
עובדה שבמקום 100 יש את נתן יהונתן ז"ל ולא נראה לי שמישהו ישים אותו במקום אחרון אם שמים את זה לפי מקומות... מסכימים איתי

אני חושב שזה כן לפי מקומות

הסיבה לזה שנתן יונתן מקום 100 זה בגלל שזה צהוב...פשוט מאוד.. לא קראתי את זה אבל זה בטח ככה.. אגב שמעתי שמשינה שם מקום 9 :)

Sn‡ƒƒ

New member
זה כן לפי מקומות..

אפילו כתוב בקטן למעלה איזה מקום היה בשנה שעברה כל אחד...

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifאם זה לפי מקומות...

אז מקום 74 ללהקה חדשה יחסית שלא כולם מכירים...
זה מאוד מכובד

efratushke

New member
אתם מכירים את הפעמים האלה..

שאתם אומרים לעצמכם "יוו.. למה לא עשיתי משקפיים בסוף.. אני לא רואה כלום!!!!!" זה מה שקרה לי עם התמונה! בעעעעעע או כפי שמקובל להגיד: "בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע" איזה ציטוטים יש היום! פנינים!

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifירדן...

בפורום ערוץ 24 אומרים שאת נעדרת... ורק בע'......סתם......

כן...

אני מתכננת קאמבק עם איזה אלף סקירות...אני עוד עובדת על זה, אז בינתיים הס כי זה הפתעה...

לא ראיתי...אני אבדוק../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

וזה באמת הם בפרסומת של "בית השיטה"
וואלה..לא ידעתי

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifזה לא הם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומזל זכבר לא משדרים את הפרסומת הזאת. למרות ש"בית השיטה" זה מאוד טעים...

למעלה