הדון מסית לרצח?

z dead

New member
הדון מסית לרצח?

אח"כ מתלוננים על הקהל ה"אלים" במלחה... כשיו"ר של קבוצה מוציא משפט כמו "הייתי הורג את מי שהיה מכה אותי" פ-ס-י-כ-ו-פ-ת. אוהדי מכבי קיבלו רישיון מעו"ד להרוג. בגלל זה עדיף שיתאבד,לפני שירצח מישו.

יש לי משהו להגיד על העניין ,

ראשית אני מאוד מתפלא ששמועון מזרחי אמר משפט כזה . לא בגלל שאני חושב שהוא תמיד " טלית שכולה תכלת " אבל הפוליטיקלי קורקט שלו ניראה שנעלם לחלוטין פתאום . אבל מה שבאמת רציתי להגיד זה משהו אחר . אתם יודעים , אני ממש מוקסם מהקהל של הפועל ירושלים . דרך הפורום הזה באינטרנט שהתחלתי להיכנס אליו בשנה שעברה ועכשיו קצת חזרתי ( אם תסכימו לקבל אותי ...
) , דרף שני משחקים שיצא לי ללכת במלחה . יש לי הרבה הערכה לקהל הזה אבל אתם לא חושבים שזה חבל שלכל הדברים היפים האלה גם נכנסים משפטים כמו " שמעון מזרחי תתאבד כבר " וכדומה , אתם לא חושבים שבלי לשים לב איבדנו את עצמינו ואת הפרופורציות של הדברים ?

z dead

New member
יש הבדל פיצי...

כשאוהד צועק "תתאבד כבר" זה לא יו"ר שאומר ש"היה הורג" או מאמן שטוען ש"שוקו הם טפשים כמו עבדים",זה אולי גם לא בסדר אבל דון שימון ומפגרשון משמשים דוגמה לקהל האוהדים שלהם. ואם משפטים כמו אילו שיצאו מהפיות של שניהם זה בכלל לא נורא שיתאבדו. אף אחד לא מכריח אותם..ירצו יתאבדו,לא ירצו? לא יתאבדו,זאת רק המלצה. אגב...ב"ידיעות אחרונות" העיתון של מכבי היכן שמועסק מלקק התחת רפאל נאה הכותרת היום "אם מישהו היה מכה אותי, הייתי מחזיר לו". בניגוד לשאר העיתונים בהם הציטוט מובא כמו שהוא ולא משופץ. מעניין שבתוך שבוע וחצי הדון דאג לשפץ גם את דו"ח השופטים וגם כותרת בעיתון. אולי הפועל ת"א לא קבוצת צמרת אבל רק הם מסוגלים לגרום לדון המטונף לצאת מדעתו,גילי תעשה לי ילד.

גם אני מסכים לגבי הלקקנות

של רפאל נאה . לגבי המקרה הספציפי הזה לא מכיר ממש את הפרטים . זה מעצבן גם אותי .

AmiTutiT14

New member
ממש מטומטם.

הוא רמז שאם הוא לא היה יו"ר קבוצה הוא היה מתנהג בצורה מאד אלימה. הבנאדם חולה, זה מפחיד, ממש עבריין.

למעלה