``הדודה המיוחדת``

א2י2י

New member
``הדודה המיוחדת``

אני לומד בפנימיה וההורים גרושים..א2ל יש לי מזל שיש לי המון המון דודות בכל הארץ מפוזרות..באחד מן הימים היתי צריך ללכת לאירוע של חבר ולא היה לי איפה לישון סקרתי את האיזור בראשי ו הנה נזכרתי שם יש דודה עם שני בנות אולי נתקשר ונשאל אם אפשר להתארח לאחר האירוע..היא השיבה בחיוב וסגרתי תעניין היתי באירוע וחזרתי בשעה מאוחרת היא השאירה לי מפתחות בכניסה לבית מתחת לשטיח ואני נכנסתי בצעדים שקטים לבית..היה דממה בבית ורק מהחדר של אחת הבנות היה אור עמום התארגנתי בפיגמה לישון והחלטתי להכנס לחדרה של הבת-דודה..

א2י2י

New member
``הדודה המיוחדת``2

פתחתי בעדינות את הדלת ונגלה לעיני מחזה מדהים אפרת בת דודתי ישינה רדומה עם תחתון בצבע תכלת ובלי חזיה והשדיים הגדולות שלה נפולות לצדדים התחרמנתי מזה מאד והתקרבתי אליה בלאט כשהגעתי מששתי קלות את פיטמתה הימנית בעדינות שלא תתעורר והיא החלה להיזקר המשכתי מעט והיא החלה לגנוח מתוך שינה בשלב זה פחדתי והפסקתי יצאתי מהחדר הבאתי ביד ונרדמתי עם תחתונים במיטה שהוכנה לי ..בבוקר נכנסה דנית בת דודתי השניה להעיר אותי ומצאה אותי בתחתונים היא העירה אותי בהתנצלות אולי אני ממהר ולא שמתי לב לשעה עניתי לה שאני קם להתקלח קמתי מהמיטה והזין שלי הזדקף לא היה לי במה להסתיר אותו והיא שאלה כבתמימות מה זה? עניתי לה את יודעת מה זה את רוצה לראות מה זה?!היא הסמיקה ואני בתגובה שלפתי אותו ונעלתי את הדלת היא אמרה זה בסדר אין אפחד בבית חיש מהר נשכבנו על המיטה היא הורידה לי את התחתון והחלה למצוץ לי בתאווה את הזין שהתקשח יותר ויותר

א2י2י

New member
``הדודה המיוחדת``3

היא מצצה בתאווה ואני הורדתי לה תחולצה היא היתה בלי חזייה והיו לה שדיים יחסית קטנים משל אחותה אבל תואמים עם פיטמות ורודות שהזדקרו אני משכתי בהם עיסתי אותם שיחקתי בהם הכנסתי לפה נשכתי מעט עם השיניים ואז הרמתי לה תחצאית מאחורה וזיינתי אותה חזק חזק בתחת היא צרחה צעקה וגנחה עד שגמרתי לה בפנים

א2י2י

New member
``הדודה המיוחדת``4

היא נעמדה על 4 ואני רכנתי מעליה דוחף את הזין שלי לתחת שלה במלוא העוצמה ובשני ידי אוחז בשדיה התואמים היא צרחה ואני נכנסתי ויצאתי בפראות רגע לפני ש..יצאתי מתוכה וקרבתי לה לפה היא הכניסה לפה ואז גמרתי לה בפנים בשפריץ מטורף..היא התקלחה התלבשה ויצאה לתיכון ואני נשארתי לבד בבית..נכנסתי לחדר של הדודה דנה היא היתה הדודה הכי הכי מטופחת גרושה והיה לה מסך פלזמה ענק בחדר הדלקתי את הדי וי די פתחתי את הכונן והופתעתי לראות שם סרט כחול מקורי ששמו שרמוטה אמיתית הדלקתי אותו וראיתי שם זיונים בלי סוף לאט לאט הזין שלי החל להתעורר שוב..קמתי והתחלתי לחפש בכל מיני מקומות במקלחת בארונות במגירות אולי אמצא משו שיכול לספק את דודתי הגרושה כבר שנים לפתע נתקלתי בתוך הארון במקלחת בקופסא פתחתי אותה ומיששתי בפנים הרגשתי משו כמו גומי הוצאתי את הקופסא ומצאתי שם ויברטור כ``כ עבה שאני בספק אם נכנס לכוס של אחת מהבנות שקוראות פה את הסיפור..הוא היה ענק ארוך ועבה הוצאתי אותו והתחלתי ללכת לכוון החדר כשהדי וי די דלוק וכשאני עם הויברטור ביד בדרך לחדר אני קולט את דודתי בכניסה לחדר עומדת מחייכת עם היידים על המותניים חטפתי הלם מה את עושה פה את לא בעבודה?גימגמתי..

א2י2י

New member
``הדודה המיוחדת``5

היא המשיכה לחייך ושאלה אתה יודע איך משתמשים במה שאתה מחזיק ביד?הסמקתי..ואמרתי לה אני ..היא לא חיכתה היא התקרבה אלי וחטפה לי את הויברטור מהיד הרימה את החצאית שלה היא לא לבשה תחתונים ליקקה את הויברטור וישר דחפה אותו לכוס שלה ומיד הוציאה אותו ואמרה זה מה שעושים כשאין גבר אבל אם אתה פה בוא נראה מה יש ך במכנסיים היא התקרבה אלי ואחזה לי חזק בזין דרך המכנסיים זה כאב ואני צעקתי אךךך היא הורידה לי תמכנסיים ירדה ל4 והכניסה את כולו לפה יצאתי מההלם ואמרתי לה את הדודה הכי סקסית מיששתי לה את החזה הענק והשופע שלה דרך החולצה ופרמתי לה את הכפתורים היא לבשה חזייה בצבע לבן שקוף צמודה צמודה והשדיים דימו להתפוצץ בפנים

א2י2י

New member
``הדודה המיוחדת`` 6

פשטתי לה את החזיה והשדיים קפצו מבפנים משתחררות לאויר הפיטמות חומות וגדולות עומדות זקורות והחריץ בין השדיים לא נראה מרוב הצפיפות נשכבנו על המיטה הזוגית שלה והתחלתי לזיין את הדודה המיוחדת בין השדיים היא התחילה לגנוח אך אך ואני עם היד מלטף לה למטה את הדגדגן

א2י2י

New member
סיפורי..

כתבתי סיפור בשם הדודה המיוחדת אם אתם רוצים שאמשיך אותו תכתבו תגובות אם הוא לא מעניין חבל להמשיך לדעתי הוא מטריף ביותר תהנו..

bugbuster

New member
מצטרף לדעת לילוש

הנושא טעון מאוד, הוא נוגע בעריות ונכון שעצם הכתיבה עליו היא כבר עניין, היא כבר 'נושא,' אלא שנחוץ משהו נוסף והמשהו הנוסף הזה הוא הכתיבה. ככלל, לראייתי אין נושא שאיננו "כתיב." ניתן לכתוב על כל נושא ולו הבעייתי ביותר ועכשיו נשארת השאלה על 'איזה מגש.' כיצד להגיש את הנושא כך שלמרות הרתיעה הראשונית הנושא יתקבל. יעוכל. המיקרה כאן 'המגש' ראוי לשיפור רב.

למעלה