הדואר מחפשת חומר על הדואר כיצד שולחים כרטיסי ברכה תמונות ודפי עבודה תודה
ח חנית2 New member 7/9/03 #1 הדואר מחפשת חומר על הדואר כיצד שולחים כרטיסי ברכה תמונות ודפי עבודה תודה
S shlomitp New member 7/9/03 #2 משהי כאן ביקשה תמונות של אמצעים שונים להעברת דברי דואר היא אמרה שברגע שתסיים היא תשלח... הפעילות נשמעה מאוד מעניינת, כך ששווה לחכות!
משהי כאן ביקשה תמונות של אמצעים שונים להעברת דברי דואר היא אמרה שברגע שתסיים היא תשלח... הפעילות נשמעה מאוד מעניינת, כך ששווה לחכות!
ק קרני12 New member 7/9/03 #3 לאיזה גילאים את מתכננת את הפעילות אני עובדת עם פעוטות (ואני בזמנו חיפשתי את התמונות). אפשר לדבר על האמצעי לשליחת דואר רכב, אוניה ומטוס. להפעיל את הילדים במרחב כשכל פעם הילד יהיה כלי תחבורה אחר שנוסע מהר או לאט ואפשר להרחיב את הנושא עם הגדולים
לאיזה גילאים את מתכננת את הפעילות אני עובדת עם פעוטות (ואני בזמנו חיפשתי את התמונות). אפשר לדבר על האמצעי לשליחת דואר רכב, אוניה ומטוס. להפעיל את הילדים במרחב כשכל פעם הילד יהיה כלי תחבורה אחר שנוסע מהר או לאט ואפשר להרחיב את הנושא עם הגדולים
ח חנית2 New member 8/9/03 #4 העיקרון הוא כיצד מגיע כרטיס הברכה הביתה כל השלבים הכתיבה הציור ההכנה ולבסוף תיבת הדואר וכו' לכן אני זקוקה לחומר ותמונות
העיקרון הוא כיצד מגיע כרטיס הברכה הביתה כל השלבים הכתיבה הציור ההכנה ולבסוף תיבת הדואר וכו' לכן אני זקוקה לחומר ותמונות
ל לו לאה New member 8/9/03 #5 כיצד מגיע כרטיס ברכה אני לקחתי בזמנו כשהעלתה את הרעיון אחת הגננות השתמשתי בחלק מהתמונות שהועלו והוספתי בעצמי. לכל אחת מהתמונות הוספתי גם את המילה המתאימה.
כיצד מגיע כרטיס ברכה אני לקחתי בזמנו כשהעלתה את הרעיון אחת הגננות השתמשתי בחלק מהתמונות שהועלו והוספתי בעצמי. לכל אחת מהתמונות הוספתי גם את המילה המתאימה.