הדואט של סקין עם מי שרה סקין דןאט ואיך קוראים לשיר?(זו שאלה).
E Esmena New member 8/4/02 #3 ומי זו מקסים? ואגב,נדמה לי שמדובר בבחורה לבנה,אם זה עוזר לכם. הקליפ, כנראה מסרט, נראית בו בחורה בלונדינית פצועה,וגם את סקין רואים מדי פעם. ראיתי אותו ב"ניצוץ".
ומי זו מקסים? ואגב,נדמה לי שמדובר בבחורה לבנה,אם זה עוזר לכם. הקליפ, כנראה מסרט, נראית בו בחורה בלונדינית פצועה,וגם את סקין רואים מדי פעם. ראיתי אותו ב"ניצוץ".
R rizla New member 8/4/02 #4 אם ככה נראית בחורה...../images/Emo6.gif מקסים הוא אחד החברים בפרודיג´י, יש אומרים שהוא הכשרוני בחבורה. בתמונה:מקסים ביום טוב
אם ככה נראית בחורה...../images/Emo6.gif מקסים הוא אחד החברים בפרודיג´י, יש אומרים שהוא הכשרוני בחבורה. בתמונה:מקסים ביום טוב
L little helper New member 8/4/02 #5 בירור קטן.. סקין? אתה בטוח? אולי התכוונת לסיל.. ראיתי קליפ שלו עם מישי בגיא פינס...
ש שישליקים לגבות !!! New member 8/4/02 #7 סקין שאני מדבר עליה היא... הסולנית של סקאנק-אנאנסי ומקסים זה אותו אחד מפרודג´י שהראו את התמונה שלו. מקווה שעזרתי.....
סקין שאני מדבר עליה היא... הסולנית של סקאנק-אנאנסי ומקסים זה אותו אחד מפרודג´י שהראו את התמונה שלו. מקווה שעזרתי.....
E Esmena New member 10/4/02 #9 אני מדברת על הסולנית של סקאנאק אנאסי...ואני די בטוחה שהיא שרה עם בחורה.
ש שישליקים לגבות !!! New member 10/4/02 #10 אולי? כשחיפשתי לך שוב את האנשים שהיא עשתה איתם דואטים מצאתי את מקסים וסקין כמו מקודם ואת PALE 3 וסקין בשיר YOU CAN´T FIND PEACE אולי זה זה? לא שמעתי את השיר הזה עדיין הוא בתהליכי הורדה אצלי (מחשב איטי מעצבן!!!)
אולי? כשחיפשתי לך שוב את האנשים שהיא עשתה איתם דואטים מצאתי את מקסים וסקין כמו מקודם ואת PALE 3 וסקין בשיר YOU CAN´T FIND PEACE אולי זה זה? לא שמעתי את השיר הזה עדיין הוא בתהליכי הורדה אצלי (מחשב איטי מעצבן!!!)
E Esmena New member 10/4/02 #12 אני כמעט בטוחה שזה זה! ממש תודה! ואני אודה לך עוד יותר אם תשלח לי אותו כשתוריד... אגב,למישהו יש מושג מי זו?
אני כמעט בטוחה שזה זה! ממש תודה! ואני אודה לך עוד יותר אם תשלח לי אותו כשתוריד... אגב,למישהו יש מושג מי זו?
M Music is my life New member 10/4/02 #13 יש אישור מהקונטרול מדובר בסקין ומקסים לא באף אחד אחר Skin Feat Maxim תהנו
E Esmena New member 11/4/02 #14 וואי זה מעניין שאתה אומר את זה כשאני בדיוק בטוחה לחלוטין שזו פל 3. תודה אנייואי