הדואט של לירז עם..

RTur

New member
הדואט של לירז עם..

קרן פלס 1. איזה שיר של קרן מתאים שלירז תבצע? 2. איזה שיר של לירז מתאים שקרן תבצע? 3. לדעתכם - מתאים לקרן ולירז לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד? 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

TaMaR YoShA

New member
קרן קרן קרן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואי הן ממש שונות לדעתי במוסיקה שלהן... ואני לא יכולה לדמיין מישהי שרה שיר של אחרת.. כי הן פשוט לא יודעת לא מתאים..

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של קרן מתאים שלירז תבצע? אולי איתי.. או עוד יום.. 2. איזה שיר של לירז מתאים שקרן תבצע? אין כזה חחח 3. לדעתכם - מתאים לקרן ולירז לבצע דואט יחד? אולי 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד? לא יודע 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד? אין

RTur

New member
../images/Emo208.gif

itzik gershon

New member
../images/Emo32.gif איזה באסה!

הייתי שלשום באילת וראיתי את החנות שארתור סיפר שהוא ראה מן בקבוקון כזה קטן שיש שם תמונה של לירז. ניסיתי לחפש ולראות אולי נשאר עוד משהו אבל לא היה כלום
באסה!

OmErLoLa

New member
עונה...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

1. איזה שיר של קרן מתאים שלירז תבצע? נראה לי.....עוד יום 2. איזה שיר של לירז מתאים שקרן תבצע? אל תשכח---נראה לי מעניין 3. לדעתכם - מתאים לקרן ולירז לבצע דואט יחד? ברוררררררררר 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד? אמממממ... 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד? אמ.........הכל יהיה בסדר

OmErLoLa

New member
שכחתי משו../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד?אמ........... אני לא יודעת

OmErLoLa

New member
*אל תפסיק..../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

באמרתי לאח שלי לא לשחוכ משו וכתבתי את זה טעות
סורי

RTur

New member
מה זה אל תשכח?

אני לא מכיר שיר כזה של לירז..

עונה../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

1. איזה שיר של קרן מתאים שלירז תבצע? אולי איתי , או זאת שבמקומי... 2. איזה שיר של לירז מתאים שקרן תבצע?
3. לדעתכם - מתאים לקרן ולירז לבצע דואט יחד? כן 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד? שמעון השכן 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

מאיה911

New member
עונה

1. איזה שיר של קרן מתאים שלירז תבצע? אולי איתי... 2. איזה שיר של לירז מתאים שקרן תבצע?
3. לדעתכם - מתאים לקרן ולירז לבצע דואט יחד? לא ממש! 4. איזה שיר של קרן מתאים ששתיהן יבצעו יחד? לא יודעת 5. איזה שיר של לירז מתאים ששתיהן יבצעו יחד?

יול 17

New member
קרן פלס ? ../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif

איי דונט לייק האר .. [: ממש לא .

Dark chocolate

New member
הלוווו!!!!! עד קרן!!!!!../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

טחחחחחחחח, למה יודה ה"עורס מושלםםםםםם כישרון!!!1111" שלך יותר טוב?
חה! הצחקת לי את הנעל שבסלון!

RTur

New member
מוסיקה זה עניין של טעם..

היא לא אוהבת.. זכותה.

יול 17

New member
תרגיעייי

ממי זאת המעפנה הזאת בכלל? זכוותי האמת , אני אוהבת אותו יותר מהקרן הזאת ויותר ממך, יאלהה תעופי.

HADARYY1

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח..../images/Emo3.gif

זכותה..זה הטעם שלה..

למעלה