הדואט של לירז עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של לירז עם..

עברי לידר 1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? 2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע? 3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד?

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gifעברייייייייייייייייייייי

שיעשה לי כבר ילד נו!!!!!!1 למה הוא הומו, למה?!
נו טוב.. לשאלות
1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? "ריסים", או "אל תפסיק". 2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע? "הכוס הכחולה" ו/או "בוא" 3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד? כן!!
4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? ע"ע תשובה #1. 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד? ע"ע #2.

RTur

New member
הוא יכול לעשות ילד גם אם הוא הומו..

זה לא סותר..

TaMaR YoShA

New member
עברי עברי עברי...!@#$%^&

באמת שאהבת חייייייייייייי!@#$%^&* אמממ לא מתאים להם אז אני לא אמלא ... הם ממש שונים במוסיקה

../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif

1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? חום הלילה, נראה לי מגניב
. 2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע? להבין את המים, ביום שמש יפה. 3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד? כן, מיוחד שכזה
. 4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? מנוחה. 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד? להבין את המים, זה לא אותו דבר. כמה עצוב זה שכשרק אומרים עברי לידר, קופצות פקאצות ולוקחות עליו בעלות
, הו, עצוב. <לא, אני לא רומזת לכלום... |סמיילי-מגלגל-עיניים-של-המסנג'ר|

עונה..../images/Emo20.gif

1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? ממ.. נראה לי את ריסים.. 2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע?ממ.. להבין את המים אולי
3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד?ממ.. כן.. למה לא.. 4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד?אל תפסיק.. 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד?תשובה 2...

חנוש1234

New member
עונה...

1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? 2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע? 3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד? 4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד?

חנוש1234

New member
עונה...

1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? אל תפסיק 2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע? בוא 3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד? כן!!! 4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? הכל יהיה בסדר 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד? אדוני(הוא כתב) סתם סתם חהחחה זכיתי לאהוב?!?!?

mic22

New member
עברי ../images/Emo99.gif

1. איזה שיר של לירז מתאים שעברי יבצע? עד הסיבוב הבא.. בסולם נמוך יותר כמובן
2. איזה שיר של עברי מתאים שלירז תבצע? זכיתי לאהוב 3. לדעתכם - מתאים ללירז ולעברי לבצע דואט יחד? יאפ 4. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? אל תפסיק.. 5. איזה שיר של עברי מתאים ששניהם יבצעו יחד? הממ ואולי

למעלה