הדואט של לירז עם..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הדואט של לירז עם..

והפעם - עידן רייכל לענות: 1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע? 2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)? 3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד? 4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד? 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד?

mic22

New member
הממ

1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע? מכל אהבות. כן ארתור, גנבתי לך את התשובה
2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)? נשיקות אולי 3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד? יאפ.. יש להם סגנון עם קו משותף 4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד? ממעמקים 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? הממ דווקא הייתי הולכת על באיטיות.. זה יכול לצאת ממש מיוחד

RTur

New member
עונה:

1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע? תמיד פינטזתי את לירז שרה את "מכל האהבות"!
2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)? אולי "עד הסיבוב הבא" אנערף.. חחח 3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד? כן 4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד? "הנך יפה" 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? "שיר לי בלילות"!!!

...

1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע? שושנים עצובות. 2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)? באיטיות
3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד? הממ... לא יודעת
4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד? אולי הפעם, הנך יפה. 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? בעיניים עצומות
.

ממ..../images/Emo20.gif

אני מכירה רק את ממעמקים של עידן כך שאני לא יכולה לענות.. לא נורא
חח...

לא פשוט...../images/Emo20.gif

אני ממש לא אוהבת את עידן רייכל.. גם אין לי משהו נגדו אבל...

Dark chocolate

New member
אני../images/Emo26.gifלענות!../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע? כל שיר שיש בו סלסולים אתיופים [
]. 2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)? "ריסים"
3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד? לא
4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד?
5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? "ריסים" שולתת!!1 זה פשוט ממכר כמו קרטיב באוגוסטטטטטט

A t z a

New member
עונהה../images/Emo80.gif

1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע?מכל האהבות,וגנבתי לכולכם את התשובה 2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)?בעיניים עצומות? 3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד?כן זה יהיה מגניב 4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד?הנך יפה\ממעמקים 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד?בעיניים עצומות

../images/Emo175.gif...

1. איזה שיר של עידן מתאים שלירז תבצע? מכל האהבות 2. איזה שיר של לירז מתאים שעידן יבצע (או מישהו מהפרוייקט שלו חח)? אל תפסיק 3. לדעתכם - האם מתאים לעידן ולירז לשיר דואט יחד? אולי 4. איזה שיר של עידן מתאים ששניהם יבצעו יחד? לא יודעת 5. איזה שיר של לירז מתאים ששניהם יבצעו יחד? כנ"ל

למעלה