הדואט של ג'נגו עם...

הדואט של ג'נגו עם... ../images/Emo168.gif

מירי מסיקה
האם את חושבים שיתאים למירי מסיקה וג'נגו לשיר דואט?
איזה שיר אתם חושבים שיתאים שישירו ביחד?
איזה שיר של מירי הייתם רוצים לשמוע את ג'נגו מבצע?
איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע את מירי מבצעת?
מה אתם חושבים שיש במירי מסיקה שאין בג'נגו, וההפך? אני שמה כאן שני קישורים לשירים של מירי- http://www.youtube.com/watch?v=fvDy7-bPva0 http://www.youtube.com/watch?v=D9JFkDBGlm8 תהנו, מקווה לשיתוף הפעולה שלכם

amitshilo

New member
כל הכבוד להילי!../images/Emo47.gif

האם את חושבים שיתאים למירי מסיקה וג'נגו לשיר דואט? הממ..אני בספק, אבל זה יכול להיות מעניין. זה בטוח.
איזה שיר אתם חושבים שיתאים שישירו ביחד? אם חושבים על זה, ועם עיבוד ממש טוב שג'נגו יעשה, אולי "כלוב של זהב" שבמקום הוא של טיפקס ומירי יכול להיות מגניב.
איזה שיר של מירי הייתם רוצים לשמוע את ג'נגו מבצע? אני לא מכירה המון שירים של מירי, אבל "אף אחת" יכול לצאת מגניס ומשעשע.
איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע את מירי מבצעת? "סדק בלב".
מה אתם חושבים שיש במירי מסיקה שאין בג'נגו, וההפך? טוב, זה מתחלק לכמה דברים...למירי מסיקה יש קול ענק, קול שופע, ואת זה אין כל כך לג'נגו. למירי גם יש השפעות אתניות מאוד בולטות שלחלוטין אין בג'נגו. ומה יש בג'נגו שאין במירי? וואו, המון! קצת קשה לענות על זה כי הם באמת נורא שונים. יש בו את התחכום שאין בה, את העידון שאין בה כל כך, את ההתייסרות הזאת, ובתכלס - את המכלול של ג'נגו. אני חושבת שמירי היא יותר דבר אחד, גוון אחד בולט שקשה להתעלם ממנו, וג'נגו הוא המון דברים. יאללה שתפו פעולה חברים

יווווואאאווווווו

האם את חושבים שיתאים למירי מסיקה וג'נגו לשיר דואט?לא, זה אולי יכול להיות מעניין, אבל אני חושבת שהקול של עמיר יבלע וישמעו רק את מירי, יש לה קול דומיננטי וחזק, ולעמיר לא, אבל ככה זה כל אחד עם מיריXD. איזה שיר אתם חושבים שיתאים שישירו ביחד?ממ.. קרן שמש מאוחרת. איזה שיר של מירי הייתם רוצים לשמוע את ג'נגו מבצע?תמונה! איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע את מירי מבצעת?כמו פעם! מה אתם חושבים שיש במירי מסיקה שאין בג'נגו, וההפך? אני חושבת שלמירי יש קול הרבה יותר דומיננטי וחזק מלעמיר. אבל לעמיר יש את העדינות הזו שלפעמים קצת חסרה לי בהופעות של מירי. שניהם תותחים על

../images/Emo9.gif

האם את חושבים שיתאים למירי מסיקה וג'נגו לשיר דואט? כן.. אבל מירי תבלוט יותר.. לכן יהיה צריך לחלק א השיר איזה שיר אתם חושבים שיתאים שישירו ביחד? לא יודעת בדיוק.. אבל משהו ישן.. סטייל להקת הנחל איזה שיר של מירי הייתם רוצים לשמוע את ג'נגו מבצע? לשם
איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע את מירי מבצעת? כמו פעם
מה אתם חושבים שיש במירי מסיקה שאין בג'נגו, וההפך? לג'נגו אין את העומק בווקאליות של מירי

shahar1989

New member
../images/Emo9.gif

האם את חושבים שיתאים למירי מסיקה וג'נגו לשיר דואט? לא. למרות שהוא מאוד חמוד על הבס בהופעות שלה!!1 איזה שיר אתם חושבים שיתאים שישירו ביחד? אהה... איזה שיר של מירי הייתם רוצים לשמוע את ג'נגו מבצע? פח.. איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע את מירי מבצעת? כשתבוא השעה.. היחיד שנראה לי ישב עלייה.. מה אתם חושבים שיש במירי מסיקה שאין בג'נגו, וההפך? אהה... לג'נגו אין את הטונים של מירי.. למירי אין את ה"רוקיסטיות" שיש בג'נגו. שיבואו בנפרד.

למעלה