הדואט של גלעד

הדואט של גלעד

*גאד אני מרגישה כמו תומר מעתיקה הודעות מהפורום השני שלי
* טוב העניין הוא כזה, אין פה חיים וחבל
אז אני ממציאה חיים
יופי אז במקום לשאול אתכם אם מי אתם רוצים דואט אני יותר מסבכת (זה הכל כדי למנוע מהודעות של דואט של עברי לידר וגלעד
) אני פשוט אקבע
ולא חייב להיות קשר .. אז נתחיל : הדואט של גלעד עם גידי גוב
לאיזה שיר הם צריכים לעשות דואט (יכול להיות כל שיר)
איזה שיר של גלעד גידי צריך לשיר?
איזה שיר של גידי גלעד צריך לשיר?
באיזה שיר אסור לגעת?(אחד של כל אחד מהם..)
מה אתם אומרים על החיבור בינהם?

תגיבו זונות../images/Emo88.gif

לאיזה שיר הם צריכים לעשות דואט (יכול להיות כל שיר)
ילד אסור ילד מותר (אני מתה על השיר הזה...) איזה שיר של גלעד גידי צריך לשיר
אוו קשה.. אולי ימים, או החברים שלי? איזה שיר של גידי גלעד צריך לשיר
שלל שרב או נאחז באוויר או אני שוב מתאהב באיזה שיר אסור לגעת?(אחד של כל אחד מהם..) של גלעד - סופי של גידי - נו אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הכוונ לשיר מהדיסק האחרון שלו שיש לו את הקליפ עםהשלג.. מה אתם אומרים על החיבור בינהם
מעניין

מגיבה../images/Emo13.gif

לאיזה שיר הם צריכים לעשות דואט (יכול להיות כל שיר)מי תרצי שאהיה מי מכיר אותך טוב יותר ממני" איזה שיר של גלעד גידי צריך לשיר?סופי איזה שיר של גידי גלעד צריך לשיר? את הראשון שכתבתי באיזה שיר אסור לגעת?(אחד של כל אחד מהם..)ב"נופלים לתוך טבעת" של גלעד אסור לגעת..זה אחר המושלמים ששמעתי מה אתם אומרים על החיבור בינהם? נחמד...אבל צריך לשמוע כדי להגיד..

../images/Emo19.gifמגיבה../images/Emo88.gif

לאיזה שיר הם צריכים לעשות דואט (יכול להיות כל שיר) "הנסיך הקטן"
. איזה שיר של גלעד גידי צריך לשיר? וואוו
, אממ...אמממ... אמממ... נגיד ש"כותב לך סיפור". איזה שיר של גידי גלעד צריך לשיר? אממ, נלך על משהו של כוורת, "רוני". באיזה שיר אסור לגעת?(אחד של כל אחד מהם..) גלעד
"הפחדים"
ו"אחותי"
. גידי
"המגפים של ברוך", של כוורת. מה אתם אומרים על החיבור בינהם?יכול להיות אחלה, יאללה גלעד לתכונית בוקר של גידי

../images/Emo12.gif

למה להגיד דברים לא יפים.... אני נגמלתי מלהעתיק דברים מפורום לפורום (אז מה אם זה הפורום היחיד שלי - זה לא נחשב
) אני אענה במילה אחת על הזיווג הזה שבחרת - בעעעעעעע

../images/Emo79.gif

הדואט של גלעד עם גידי גוב לאיזה שיר הם צריכים לעשות דואט (יכול להיות כל שיר) אין עוד יום
איזה שיר של גלעד גידי צריך לשיר? בשורות מצפון או רוח ים
איזה שיר של גידי גלעד צריך לשיר? נגד הרוח באיזה שיר אסור לגעת?(אחד של כל אחד מהם..) גידי שלל שרב גלעד הבזק
מה אתם אומרים על החיבור בינהם? יכול להיות מעניין

למעלה