הדואט של אהוד

הדואט של אהוד

הפעם שידוך רוקיסטי במיוחד
שלום חנוך *איזה שיר/ים של אהוד הייתם רוצים שהם ישירו *איזה שיר/ים של שלום הייתם רוצים לשמוע מהם * מה אתם חושבים על השידוך? *איזה הופעה הייתם רוצים לראות-אוקסטית קטנה או שיתנו ברוק? *איזה עוד אומנים אתם רוצים לראות פה בפינה?!

bmt29

New member
מתאים לי שלום! ../images/Emo9.gif

*איזה שיר/ים של אהוד הייתם רוצים שהם ישירו? מסך הברזל, אש, ענה לי, זמנך עבר, עיר מקלט, שעה של מסתורין, בגלגול אחר, ערבב את הטיח. *איזה שיר/ים של שלום הייתם רוצים לשמוע מהם? מחכים משיח, שתיים הן ולא יודעות (ככה קוראים לזה?), אור ישראלי, ראש המשלה, אני רואה אותך. * מה אתם חושבים על השידוך? נשמע מגניב ביותר! *איזה הופעה הייתם רוצים לראות-אוקסטית קטנה או שיתנו ברוק? שיתנו בראש משהו מפוצץ והיסטרי! *איזה עוד אומנים אתם רוצים לראות פה בפינה?! מוש בן ארי, פורטיסחרוף, שוטי הנבואה, תומר יוסף, הג'ירפות ואחרון חביב - נטאשה באיחוד עם אהוד. JB

clevelandrocks

New member
אף פעם לא הייתי מעריץ גדול

*איזה שיר/ים של אהוד הייתם רוצים שהם ישירו: הופעת מילואים, כולם יודעים. *איזה שיר/ים של שלום הייתם רוצים לשמוע מהם: פנס הרחוב (של תמוז), מאיה. * מה אתם חושבים על השידוך? לא עושה לי את זה, sorry. *איזה הופעה הייתם רוצים לראות-אוקסטית קטנה או שיתנו ברוק? אם כבר, שיהיה רוק. *איזה עוד אומנים אתם רוצים לראות פה בפינה?! דני סנדרסון, דני רובס, דני ליטני, דני דין.

למעלה