הדואט של אהוד

הדואט של אהוד

אז אחרי רונה לא היו לכם עוד בקשות והשארתם אותי לבד לחפש אמנים מגניבים לדואט
יופי, עכשיו נראה אתכם מתמודדים אתי אנקרי (ואם למישהו יש בעיות לכו שמעו את מיכאל ואח"כ תדברו איתי
) ופעם שעברה היו חסרות לכם השאלות אז, איזה שירים אתם רוצים שישירו ביחד ? (גם שלו גם שלה וגם בכלליות) מה דעתכם על השידוך הזה? אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות, מה הייתם מעדיפים, הופעה אינטימית וקטנה או מקום גדול ?

גאוני...

לא חושב שזה שילוב מוזר... דווקא שניהם שואבים מאותם מקורות מוזיקליים... ומי ששמע את השיר "מיכאל" לדעתי יש שם את אחת השורות המדהימות ביותר שנכתבו במוזיקה הישראלית: "ואמא אומרת שככה אנשים , שקשה להם לגמור הם מושכים את הסופים" כמה שזה נכון.....

שילוב נפלא. אני בספק אם יקרה

איזה שירים אתם רוצים שישירו ביחד ? החיזיון לפרנצ'סקו גויה, אסתר, היברומאן, ענה לי, קראת לי אסתר, אשבו, אל נורא עלילה. מה דעתכם על השידוך הזה? מתאים+ אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות, מה הייתם מעדיפים, הופעה אינטימית וקטנה או מקום גדול ? קטנה אבל באירוחים תמיד מתבקש גם איזה משהו לאלפים.

clevelandrocks

New member
מהמוצדקים שבדואטים!

ויש סיכוי שזה גם יקרה. שירים שהייתי רוצה לשמוע בביצוע משותף: אשבו, לוליטה, באושר ועושר, הכנאפה מתוקה, א יידישע ראסטהמן, ילדי הלילה. את מיכאל הייתי משאיר לאתי כי הוא מושלם כמו שהוא. הופעה קטנה תוציא מהם את המיטב לדעתי (אולי טריו עם הרב פרומן...).

bזוהר

New member
השילוב הזה כבר קרה...

הוא התארח בהופעה של אתי אנקרי בזאפה לפני כמה זמן והם שרו ונגנו ביחד

bmt29

New member
נשמע טוב!

איזה שירים אתם רוצים שישירו ביחד ? (גם שלו גם שלה וגם בכלליות) אסתר, א יידישע ראסטמאן, רוחות הצפון ומיליונים. מה דעתכם על השידוך הזה? מסקרן בעיקר. אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות, מה הייתם מעדיפים, הופעה אינטימית וקטנה או מקום גדול ? אינטימית ללא ספק! JB

למעלה