הדואט של אהוד

הדואט של אהוד

החלטתי להחזיר עטרה ליושנה (פיוטית משו אני) אז למי שזוכר ולמי שלא העניין הוא כזה, אני מוצאת זמר/זמרת/להקה/תזמורת שבא לי ומשדכת אותם לאהוד. אתם רק צריכים להביע דעה.
והפעם להקה שלי אישית עושה המון שמח בלב והאלבום האחרון שלהם כל כך מופתי שזה מפחיד כנסיית השכל אז,מה דעתכם על השידוך? איזה שיר של אהוד הם צריכים לשיר ביחד? איזה שיר של הכנסייה אהוד צריך לשיר איתם? לאיזה שירים הייתם רוצים קאברים (שיר של אהוד שהכנסייה יבצעו ושיר של הכנסייה שאהוד יבצע)? אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות הייתם הולכים?

אין לי כותרת נו תהרגו אותי וזהו

דעתי על השידוך
יכול להיות מאוד מאוד מעניין (אגב לא היה כבר שידוך כזה?!) שיר של אהוד שהם צריכים לשיר ביחד
ג'מלי פורוש שיר של הכנסייה אהוד צריך לשיר איתם
רוץ ילד. קאברים
שאהוד ישיר את האביב הנצחי ושהם יקחו את אסתר. סיבוב הופעות - נשמע מגניב אני באה

SpiritCrusher

New member
דואט חזק מאוד!

שילוב טוב לדעתי. שיר של אהוד: פלורנטין אולי, או אש. שיר של הכנסייה: אוטוביוגרפיה, מה נשאר. הייתי הולך להופעה אם הייתה כזו

אכן היה כזה שיתוף פעולה

הם גם הופיעו ביחד פעם, אבל האמת היא שגם בדיסק האחרון שהם הקליטו, אז אהוד ניגן איתם כמה שירים (לפי החוברת שבאלבום שלהם). מה דעתכם על השידוך? מעולה וגם מאד מתאים. איזה שיר של אהוד הם צריכים לשיר ביחד? "הכוכב של מחוז גוש דן", ו"טיפ טיפה" שכבר יש גרסה שלהם איתו. איזה שיר של הכנסייה אהוד צריך לשיר איתם? "אני מאמין".... ועוד הרבה. לאיזה שירים הייתם רוצים קאברים (שיר של אהוד שהכנסייה יבצעו ושיר של הכנסייה שאהוד יבצע)? כנ"ל לשתי השאלות הקודמות
אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות הייתם הולכים? בטח שכן! (אם דברים אחרים (כמו מבחנים, לימודים ושאר ירקות) היו מונעים ממני ללכת
)

rc11

New member
הייתי בהופעה שלהם

הייתי בהופעה שלהם בברבי בתל אביב לפני בערך 5 שנים. היה גדול. הם שילוב מנצח.

DANEAR

New member
קיימת הופעה שלהם ברשת מהאומן 17

לא צריך לדמיין, השילוב הזה מדהים (הביצוע להאגס 1 מהגדולים שנוצרו).

Sigalit12

New member
מה הקשר לנושי?לא הבנתי......

דיברת על כנסיית השכל לא? נושי הוא הגיטריסט

../images/Emo6.gif

לא לימדו אתכם שלא צריך תירוצים כדי להזכיר את נושי?
רק בגלל השם שלו שווה להזכיר אותו כל פעם מחדש, זה שם שכיף להגיד!

באיחור קל ../images/Emo3.gif

אז,מה דעתכם על השידוך? מעולה! איזה שיר של אהוד הם צריכים לשיר ביחד? הממ.. איש ציפור איזה שיר של הכנסייה אהוד צריך לשיר איתם? האביב הנצחי לאיזה שירים הייתם רוצים קאברים (שיר של אהוד שהכנסייה יבצעו ושיר של הכנסייה שאהוד יבצע)? חברי יחד את שתי התשובות הקודמות..
אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות הייתם הולכים? כ"כ!!!

sunshiner

New member
בחירה מצוינת

היה כבר כזה כמו שאמרו לפני וזה היה מצוין לפי מעט הדברים ששמעתי, ואהוד עושה תפקיד מפוחית מופתי ב"רוץ ילד" בדיסק האחרון (אפילו יצא לי לחוות אותו בלייב) וגם נותן סולו גיטרה ב"תנו לי לשתות", אבל אם אהוד לא שר, האם זה באמת אהוד?
אז,מה דעתכם על השידוך? מעולה! איזה שיר של אהוד הם צריכים לשיר ביחד? "ענה לי", "האגס 1" ו"פלורנטין" איזה שיר של הכנסייה אהוד צריך לשיר איתם? "תגידי שטוב", "מה נשאר" ו"רוץ ילד" (והפעם שאהוד גם ישיר). איזה שירים הייתם רוצים קאברים (שיר של אהוד שהכנסייה יבצעו ושיר של הכנסייה שאהוד יבצע)? קאבר של הכנסייה ל"פועל במה" צריך להיות משהו מיוחד, עם סולו סקסופון אלט של יורם. וחידוש של אהוד ל"אני מאמין" אם הם היו יוצאים לסיבוב הופעות הייתם הולכים? תנו לי תאריך ואני שם (כל עוד זה בחופש, כן?).

למעלה