הדואט של אהוד עם....

הדואט של אהוד עם....

אני הוכלת לאתגר אתכם בכל מיני דואטים וירטואלים לאהוד .. . כל פעם נבחר פה זמר/ת / להקה ונשדך אותו/אותה/אותם לאהוד. ונתחיל... הדואט של אהוד עם ברי סחרוף
איזה שיר הייתם רוצים שהם ישירו (יכול להיות כל שיר)
איזה שיר של ברי אהוד צריך לשיר ?
איזה שיר של אהוד ברי צריך לשיר?
תנו ציון בין 1 ל 10 לחיבור בינהם

רעיון מגניב ../images/Emo13.gif

גנבתי, ראי הוזהרת..
איזה שיר הייתם רוצים שהם ישירו (יכול להיות כל שיר)- אל תשאלו למה אבל "שיר לשירה" של קורין אלאל..
איזה שיר של ברי אהוד צריך לשיר ? אמונה עוורת..
איזה שיר של אהוד ברי צריך לשיר? עיר מקלט?
או אולי ג'מלי פורוש למרות שאני לא ממש מרשה לגעת בשיר הזה למישהו שהוא לא אהוד..
תנו ציון בין 1 ל 10 לחיבור בינהם- 10, כל שילוב עם אהוד אמור להיות מושלם..

clevelandrocks

New member
שלי

איזה שיר הייתם רוצים שהם ישירו (יכול להיות כל שיר)? 'אבל אין' של משינה איזה שיר של ברי אהוד צריך לשיר ? כמה יוסי איזה שיר של אהוד ברי צריך לשיר? דוד ושאול תנו ציון בין 1 ל 10 לחיבור בינהם: 8.5

גיל מ

New member
well

איזה שיר הייתם רוצים שהם ישירו (יכול להיות כל שיר) היכנסי כבר לאוטו וניסע איזה שיר של ברי אהוד צריך לשיר ? 77' איזה שיר של אהוד ברי צריך לשיר? יוצא לאור תנו ציון בין 1 ל 10 לחיבור בינהם - ברי ואהוד.. מה צריך יותר מזה? - 10

וואי היכנסי כבר לאוטו וניסע ../images/Emo99.gif

יכול לצאת כל כך טוב ! אהבתי את הרעיון

SpiritCrusher

New member
ה-דואט לטעמי.

שיר שהם צריכים לשיר: Wish You Were Here/Time - פינק פלויד, או - Don't Cry של גאנס. לא יודע אם זה מתחבר אליהם כל כך, אבל את השירים שלהם שמתי בשאלות האחרות :) שיר של ברי: אין קץ לילדות/מונסון שיר של אהוד: ענה לי/עיר מקלט (שאכן בוצע)/פלורנטין/דוד ושאול החיבור: 9

mind 55

New member
כבר היה דואט בין אהוד לברי

הם מבצעים ביחד את השיר הינה היא בא באלבום טיפ טיפה....אגב זה היה שיר החופה שלי.........

הוו אני גם רוצה

דואט של שניהם : לא יכול להוריד ממך את העניים שיר של ברי שאהוד צריך לשיר: הכל או כלום שיר של אהוד שברי ישיר: ילדי הלילה ציון לחיבור:10

למעלה