הדג נפרדים מעננה

SV Design

New member
הדג נפרדים מעננה

הדג נפרדים מחברת התקליטים שלהם "עננה" כל הפרטים פה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3471351,00.html איך דיוידי שהיה אמור לצאת לפני פסח של שנה שעברה הגיע למצב שהוא אמור לצאת בפסח של השנה הזאת ? לא אמרתם פה שהכל כבר בהדפסה ועוד שניה הדיסק והדיוידי יוצאים ?

Funky Giraffe

New member
אז מה, פירוק?

חוזה עם עננה-לבנטיני אמור להיות משהו בכיוון של 20 שנה (שאלו את פישי הגדול) זה נדיר מאוד שהחוזה משתחרר - מילא זה, אין שום רצון מצידם או מצד יניב דוידסון (מה שהופך את זה לתמוה פי עשר) להאריך אותו... אני לא רואה אותם חותמים בשום לייבל אחר אם לא תבוא הארכת חוזה בהד ארצי\עננה אבל יהיה מגניב לראות אותם שוב מפיצים את החומר בעצמם והלחץ והחשיפה יורדים וזה חוזר למחתרת כי אז התובעניות כלפיהם לחומרים מהזן המשובח תגדל פי כמה וכמה לא יודע אם בכלל יהיה אלבום חמישי, קשה לי לראות את השישי נולד בעשרת השנים הקרובות בכלל אגב - אם להיות יותר חשדן, זה מריח לי כמו רמז עבה ביותר לפירוק

Dont Panic

New member
תגיד, בתור המנהל של הפורום

אתה לא אמור להיות הצד האופטימי והמחושב?

Funky Giraffe

New member
עד 2005 הייתי

ההרכב הזה עבר כל כך הרבה תהפוכות לרעה (וגם קצת לטובה... אבל אין שום איזון בין זה לזה) מאז, שזה ביאס לי את החיים. אני כבר שנה רואה את זה קורה ובעוד עשרה חודשים לכל היותר אני כבר אגיד לכם שידעתי. הדג נחש הוא פרוייקט עם המון כוונה טובה, אג'נדה וכיף ושפשוט מסורס מסיבות כלשהן בשנתיים האחרונות. זה כמו תינוק שלא מצליח להוולד... זה דבר נורא מוזר, תמיד לפני אלבום חדש כולם אופטימיים והתכניות בשמיים וכשאני מקבל את הפלסטיק הפער בין הציפייה לבין המעשי פשוט עצום. אז אולי זה אני שאחרי לזוז והמכונה ציפיתי לאלבומים כל כך טובים ולא הייתי צריך, אבל קיבלתי מאז שיצא חומר מקומי בערך 5 שירים שבאמת אהבתי ברמת השירים במכונה ולזוז. אני לא רואה את זה בגלל שהטעם שלי השתנה והוא באמת השתנה, החומרים פשוט לא משחזרים את הרמה ההיא... החבר'ה כל הזמן חושבים על איך לעשות דברים חדשים ובאיזשהו שלב גם הם יגיעו לסטייטמנט שהמון מהקהל שלהם הגיע מזמן: זה פשוט לא זה. וזה די מבאס.

chen2408

New member
מספיק עם הדרמה ../images/Emo8.gif

יהיה מה שיהיה, יוציאו עוד אלבום - מעולה! לא יהיה אדם מאושר ממני יתפרקו - חבל, אבל לא טרגדיה. בכל זאת יש לנו 4 יצירות מופת להתרפק עליהן!

SV Design

New member
כן זה מתחיל כבר

להשמע כאילו זה מתפרק אבל אני עדיין לא סגור על זה.. חוץ מזה אם הפורום נשמע ככה כאילו זה לא כזה נורא אם זה קורה אז זה לא ממש מעודד את הדג להמשיך להשאר להקה גם אם הם לא חשבו בכלל להתפרק..

Funky Giraffe

New member
כלום לא פתאומי

כבר המון זמן רומזים לך ולא בקטן שהחבילה הזאת תתפרק מתישהו... אמיר הלך, קריירות סולו באו, הטריק שנקרא "מופע חדש" הגיע (שהוא לא יותר מפוסטר חדש ושיר ישן נוסף), המכה שנקראת הופעות להיטים... אתה יכול להמשיך את זה לבד בטח

parnar

New member
אז הלהקה תתפרק, גם כן להקה....

אבל עכשיו ברצינות, מעניין מה הולך שם בדג באמת. נראה לי הגיע הזמן לברר את זה ולהעביר לכולם תשובה.

למעלה