הדג נחש

TakTik

New member
הדג נחש

שמעתי כרגע את הסינגל החדש של הדג נחש אני לא בטוח בשם אבל נראה לי "לא פראיירים" שיר מצויין מבחינה מוזיקלית וכמובן גם במסר מדהים איך בשני שירים הדג נחש הצליחו להעביר יותר מסר מכול שירי המוזיקה השחורה בישראל א-ד-י-ר מה דעתכם?

TakTik

New member
ברור שהגזמתי *קצת* בתאור ש...

..."יותר מסר מכול שיר בלה בלה בלה" אבל זאת רק דרך אחת להראות מה שאני מרגיש

זה היופי בדגים

ובמילים של שאנן. פשוט יש מסר. הוא קיים שם. והוא גם מגוון ונוקב וקורץ. בניגוד לאחרים שעסוקים בעצמם... ומבחינה מוזיקאלית אין בכלל על מה לדבר סוף סוף משהו ישראלי מקורי וגם טוב. בל נחביר במילים תנו פה שירשור רציני שהדגים ידעו שאנחנו אוהבים אותם!

bboy tb

New member
אוקיי

אנחנו אוהבים אותכם!
באמת הדג גדולים...

Syndrome

New member
../images/Emo45.gif עזבו, אני לא אדבר יותר מדי...

אני עוד יצא גרופית
אבל אני באמת באמת חושב שהם הולכים להוציא את אחד הדברים האיכותיים ביותר במוזיקה שחורה בפרט ובמוזיקה ישראלית בזמן האחרון... טונות של כשרון, שעכשיו (קצת בניגוד לאלבום הראשון) מתפרץ על כל המקום...

stas aka GhoSt

New member
שיר ממש טוב

הדג נחש המשיכו תמסורת של "מספרים" ןיצאו בעוד סינגל פצצה ואגב אנשים אל תשכחו שביום ראשון הדג נחש יתארחו ביצפאן בערוץ שלוש וגם ישירו משהו כנראה הסינגל החדש "לא פראיירים" לא לפספס

RunNGun

New member
../images/Emo45.gif כבוד לדגים!!!!

איזה שיר יפהפה שמעתי אותו בדרך בגלי צה"ל ועכשיו בעסק שחור - שיר תותח!!! כבוד לדג הנחדש!!!! אבישי

baduist

New member
קובי אוז

אמר שלדעתו הדג נחש הולכים להיות הדבר הכי חם בהיפ-הופ הישראלי בקרוב, ומרגע לרגע אני נוטה להסכים. הדיסק הראשון היה משובח מבחינה מוסיקלית, ונראה שהדיסק הבא הולך לנצל את הפוטנציאל אפילו יותר, עם הפקה של יוסי פיין שידוע בהיותו ענק:), ועם מילים של שאנן שהולכות ומשתפרות, לאו דווקא בביצוע או כתיבה, אולי יותר במיקוד או משהו כזה. אחי שמע דברים נוספים, והבנתי שהם עושים עכשיו איזה פרוייקט של רימיקסים, כל אחד מההרכב בנפרד, או משהו כזה, אמור להיות גדול, ע"פ אח שלי לפחות.

RunNGun

New member
צודק חלקית

בכל זאת יש לו אינטרס... הדג נחש הם חלק מזרם ענק של היפ הופ
ישראלי
שהולך לפרוץ השנה ביחד עם כלא 6, האלבומים של סאב הצל ושי ואולי גם בויאקה שעובדים כמו שהבנתי על דברים חדשים.... אבישי

baduist

New member
עם כל הכבוד

שום דבר לא יושב על אותה ליגה של דג נחש. כלים חיים, יוסי פיין, פאנק. סאונד חו"ל. ליריקס משמעות. רק לציין שבויאקה עוד לא עובדים על אלבום עד כמה שהבנתי, ככה שאי אפשר להגיד. אבל לא ידוע לי על שום פרוייקט *היפ-הופ* שאפשר להשוות למה שהולך עם הדג נחש. ולקובי זה לא שיש אינטרס - להיפך. הוא בחר אותם כי הוא האמין בהם, לא להיפך. ובתור אחד שמסתכל מבחוץ ולא חייב כלום ל´סצינה´, קל לו לראות שהדג נחש זה משהו אחר.

אגב

לפי מה שאני הבנתי קובי לא התלהב מהדיסק כל כך אבל עד עכשיו הוכח שהוא טועה מה שקורה אצל הדג זה התקרבות בין הרמת שמע של הדיסק לרמה של ההופעות כמי שהיה בכמה וכמה הופעות אין מה להשוות אותן עם הסאונד של הדיסק הראשון ליד הופעה הוא נשמע אטום ואפילו סתום. גם לדגים עצמם יש הרבה ביקרות עליו (הראשון). השני גם יותר טוב וגם ההפקה יותר טובה עדיין אני מזמין את כולם לעלות לצוללת בי-ם במוצ"ש ולהנות מרמת מוסיקה שלא נשמעה במקומותינו...

EmGee

New member
לא בדיוק

את הדיסק הראשון שלהם קובי אוז הפיק ולפי מה שהבנתי הוא גם היה פעיל בדיסק הזה אבל פחות מאשר בקודם.

למעלה