הדג נחש LIVE IN TEL AVIV 11.8.98

FunkyGiraffe

New member
הדג נחש LIVE IN TEL AVIV 11.8.98

הקלטת הזאת אצלי. כמה שחיכיתי. הופצו ממנה משהו כמו 100 עותקים. HIP HOP - הפץ ושכפל את הבשורה שאנן סטריט - ראפ ג'וני בליסטרה - פטיפונים יאיא כהן אהרונוב - בס רפי מלכיאל - טרומבון דודוש קלמס - קלידים ירון מוהר - סקסופון משה אסרף - תופים מאיר מאליבו שאליבו - חצוצרה שחר מינץ - גיטרה דפנה ארמוני - קולות אייל סטריט - זורנה למועדון המעריצים 035285222 למועדון המעריצות 035285223 הקלטה חיה באמפי וואהל במסגרת ספירלה אני מעתיק את הקלטת למחשב מטעמי נוחות ברגע זה [זה עדיין אורגינל.] לא יאומן כי יסופר, ביתר ירושלים 3 - בנפיקה ליסבון 0. שאנן סטריט אלוהים.

FunkyGiraffe

New member
אם אין תגובות כנראה שאתם לא באמת

אוהבים אותם
כל מקרה זה הטראק ליסט: פתיח אני אצבע את השלכת בירוק כל המנאייק [בגירסה מוזרה של שאנן רק על תופים עם פלואו ממש משונה] שלום סלאם פיס עם זמרת ליווי אני הדג נחש ואין לי שום חשש [הג'אם בגירסה הישנה שלו עם מילים שונות לגמרי בעיבוד פ'אנק] הווליום עולה מביט איזה גנוב רק עם גראס [גירסה מוזרה למה נעשה, 2 בתים מתוך השיר המקורי עם דרבוקות וזורבה ואסידאב והרבה מוזרייה, יש שם גם קטע ששאנן והלהקה שרים הנה מה טוב ומה נעים.. ממש סטלנות] ג'רוזלם 97 [שיר האליפות של בית"ר ירושלים] לא צריך אנשים וזהו היה יכול להיות נחמד אם היתה הגרסה הישנה של לא פראיירים [השדיים של נונה] או טרומפלדור מצ"ב עטיפות

just me2

New member
הפץ ושכפל את הקלטת../images/Emo3.gif

מה אתה אומר? אפשר עוד להשיג את זה? אם כן איפה?

RunNGun

New member
וואי *זה* יהיה מעניין

בעיקר בתור אחד שלא ממש עקב אחרי הדגים מתחילתם (אני נכנסתי אחרי "לא מוותר"....) להפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ולשלוח לי באייסיקיו

parnar

New member
RunNGun מה המצב?

יש מצב אתה יכול לשלוח לי איזה קטע מעסק שחור של שבוע שעבר (הבדיחה של גל פרידמן) בבקשה?

RunNGun

New member
הכל בסיידר ../images/Emo13.gif

אהממממממממממ יש לי את זה מוקלט, אבל על קלטת
אין לי איך להעביר למחשב..... סורי.

ManchesterUTD

New member
אהבתי את ההפרדה במועדון המעריצים

בין הבנים לבין הבנות. ראו בעיטפה האחורית. :) מעניין... :]

parnar

New member
כן מעניין למה ההפרדה