קראתי וטוב שמישהו קם ואומר את זה
כמה שעמוס אורן צודק אני שמחה שיש עיתונאי שלא מפחד לקום ולהגיד שבמקום לחפש ולהתעסק עם הפושעים האמיתיים, המשטרה רוכבת על גבם של המפורסמים. במקום להתעסק במצב הביטחוני שגורם לנו לחיות בפחד מתמיד שאוטוטו חס וחלילה יקרה פה איזה משהו [פיגוע,פיצוצים]. וסוף סוף קם עיתונאי ואומר את זה שהמשטרה תפסיק לנסות לחפש את התהילה כאשר היא רוכבת על גבם של המפורסמים שלנו. כמו כן בסיום הכתבה הוא אמר שנפסיק לחשוב כל הזמן שהמפורסמים הם מודלים לחיקוי [למרות שאצל רבים מבני הנוער זה כך] אנחנו לא צריכים להיות מושפעים ממה שהמפורסמים שלנו עושים, כי לא כל דבר שהם עושים הוא נכון,גם מפורסמים עלולים לטעות, זה קורה לכולנו- כי כולנו בני אדם וכולנו טועים אנחנו עשויים עור ועצמות אנחנו לא רובוטים. עמוס אורן כל כך צודק בכתיבתו, ואני חושבת שיש לו הרבה אומץ לקום וללכת נגד כל הממסד והעיתונים והתקשורת שמפרסמת רק את ה"כותרות" ואני שמחה שכדוגמא הוא נתן עוד מספר מפורסמים שהשתמשו בסמים ,וכך הוא שם את הדגים עם קבוצה גדולה של מפורסמים שאף אחד לא צריך לעסוק בחייהם הפרטיים, זה כבר חדירה לפרט וזה משהו שמבחינתי הוא מחוץ לתחום. מה שהמפורסמים עושים בזמנם הפרטי מחוץ לאור הזרקורים זה לא עסק של אף אחד. ולכל מי שיגיד שהאימיילים שאני שולחת להם זה אותו דבר כמו חדירה לפרטיות אז תדעו לכם שזה ממש לא כי מערכת היחסים ביני לבין שלומי היא הדדית לחלוטין, ואתם יכולים לשאול אותו את זה. עמוס אורן פשוט נותן פה אמירה שכולנו צריכים להגיד ולעודד, וטוב שהוא קם ואמר את מה שאמר. עיתונאי אמיתי שלא מחפש את הצהוב ואת הרכילותי. כל הכבוד