הדבר שחיכינו לו!!!!!!

Lablabla

New member
יש

יש שמה אחלה פרסום למקום של נפתלי חחחח סתם אחלה תמונות! מגניב! כרמל

וואו! מגניב!

(האלבום הזה של אבי מגניב לגמרי
) אם תסתכלו ממש טוב אפשר לראות אותנו, הצורנים, בקצת התחתון של הכ'

Spidi man

New member
אכן מעולה...אבל...../images/Emo26.gif

תמיד יש אצלי אבל
חבל לדעתי שזה לא נוגע ישירות לכולם. לא כל המחוזות לקחו בזה חלק, לא כולם שנתנו ידיים ליצירת השרשרת האנושית הזאת, ועכשיו השאלה... מה זה בידיוק תרם לכנס ? הרי אם הנושא של הכנס היה "לכנרת באהבה" הרי שלא כולם הרגישו את האהבה הזאת, כי לא כולם באמת לקחו חלק בשרשרת הזאת, ולדעתי זה הקטע שהיה הכי חשוב בכנס.

ניצניזם

New member
גם המחוז שלי לא השתתף בזה..אבל

כן.. גם לי יש אבל........ :) הם הציגו את כלל המשצים.. וזה שכן יצאנו לכנס הזה וכן היינו מוכנים לעזור בסלילת השביל.. (שגם את זה בסוף לא עשינו...) זה כן מראה את האהבה שלנו לכינרת ובכלל לארץ הקסומה הזאת... זה שהשארנו שטח נקי.... זה שבאמת יצאו אנשים.. ולא התעצלו מול המחשב והטלוויזיה... לדעתי כן..... הרוב הרגישו באהבה הזו.... לא צריך לחבק את הכינרת בשביל לאהוב. :) הדבר הזה שם את המשצים על המפה... :) ושם את אהבת הארץ בראשם של רוב אלו שיצאו.. (אם לא כל...) אני ממש אהבתי את הרעיון הזה... ועדין אוהבת אותכם :) שניצ

אפשר לאהוב בלי לחבק

בתור שומרת נגיעה חבקתי אלפי בנים רוחנית וזה מה שמחוזי עשה חיבקנו רוחנית כי לא השתתפנו בזה וניצן את שוב משקרת!

Spidi man

New member
נכון, ואני לא חולק על דעתך בעניין..

וגם לא חלקתי קודם
אבל כל הכנס הזה היה נראה לי כהזוי. נכון שגם הליכה בשבילים זה לחבק את הכנרת, לא אומר שלא, אבל אתם לא חושבים שאם היינו (כל המחוזות) גם הולכים, גם עושים שרשרת אנושית וגם פורצים שבילים היינו נהנים יותר ? והיה אפשר לעשות את זה עם מעט מאמץ כללי. ואני חושב שמשצים, ובכלל אנשים יבינו את רעיון הכנס בדברים לא שגרתיים כמו השרשרת האנושית או בפריצת שבילים, ולא סתם בהליכה רגילה שחלקם ואפילו רובם לא יודעים ולא מבינים כלום מזה, ולצערי, בכל מחוז יש כאלה.

למעלה