הדבר הקטן-גדול שעשה לי את היום

הדבר הקטן-גדול שעשה לי את היום

ובעיקר את אתמול: הקדמתי בכמה דקות לעבודה (שבוע ראשון שלי בה), אז החלטתי לנצל את הזמן ולהסתובב בשוק המציאות שיש בכיכר דיזינגוף. כמעט מייד נתקלתי בשולחן ועליה מונחת גיטרה חשמלית, חדשה דנדשה. מייד שאלתי כמה עולה, והתשובה היתה מחיר שנמוך מ300 שקלים. כמובן שבאותו רגע ממש אצתי רצתי לי לכספומט, הוצאתי את הכסף, רצתי בחזרה, שילמתי והופס, עוד גיטרה נוספה לשתיים שיש לי כבר (אקוסטיות). ביקשתי מהם להשאיר לי אותה בצד, ושאני אבוא בהפסקה לקחת. כשבאתי ראיתי אחת עוד יותר יפה, וביקשתי אותה.הם ארזו לי אותה מחדש.. וכמובן שלקחתי את הטלפון, כי אני מכירה כמה אנשים שמחפשים גיטרה טובה ואין להם תקציב. חזרתי כולי מאושרת לעבודה, שכולם בה התלהבו מהסיפור, גם מי שלא מנגן.. היום הייתי בשיעור, ולקחתי אותה. מסתבר שהיא נשמעת מצויין ורק הייתי צריכה לעשות לה כיווני אוקטבות. אחרי שקניתי את האקוסטית החדשה יחסית שלי (שבשבילה חסכתי 4 חודשים) אמרתי לעצמי שהיעד הבא זה חשמלית והנחתי את זה בצד. אז הנה עוד הוכחה שדברים יכולים לבוא אלינו בכל מיני דרכים...

kikona126

New member
שיחת טלפון מפתיעה...

לפני כשנתיים עברתי סמינר הדרכה של החוויה הישראלית. לפני עונת הטיולים כבר הוציאו לי אישור לנשק והכל היה מוכן לטיול, ואז כניראה שהטיול שהייתי צריכה להדריך בוטל, ולא זימנו לסמינר הלוגיסטי. מאז לא שמעתי מהם. היום אחר הצהרים התקשרו אלי לחדש את הפרטים שלי ולאמת אותם
מי יודע אולי חוץ מלהתנדב לטיולים האלו אני אוכל לעבוד בזה קצת...

מרי לי

New member
אני זוכרת שגם לי זה קרה פעם

אני בגלל שאין לי סבלנות הייתי חייבת להתחיל ללמוד ישר על גיטרה חשמלית, אז לא הייתה לי קלאסית בבית... פתאום הלכתי ברחב וראיתי אחת למכירה גם ב300 ש"ח וגם רצתי אל הכספומט (אח"כ נסחבתי אתה קצת כל היום כי היו לי המון תכניות, אבלזה היה שווה את זה
כמובן שעל במה אני לא אצא איתה...(היא נשמעת כמו.....נו....קרטון עם מיתרים)... אבל לפחות יש

../images/Emo13.gif

שלי מעודפי יבוא, אז היא נשמעת סבבה לגמרי. כיף שדברים כאלו קורים.

מיטת טיפולים

חיפשתי מיטת טיפולים במשך זמן מה ואחר כך עזבתי את זה. חברה שלי חיפשה דירה באיזה אתר אינטרנט וראתה מודעה על מיטת טיפולים בשש מאות שקל (מחיר טוב מאוד לכל הדעות). צלצלתי, באתי, קניתי. המיטה היתה גבוהה מדי בשביל המטפלת שמכרה לי אותה, מה שמעולה בשבילי שרוב המיטות נמוכות לי מדי. זה מה שאבא שלי קורא חוק ההסתדרות - בסוף הכל מסתדר

kikona126

New member
חוק ההסתדרות

אני חושבת שאנחנו נאמץ את זה בפורום הזה... תשאל את אבא שלך בקשר לזכויות...

למעלה