הדבר הכי מבאס

הדבר הכי מבאס

שאתה מצליח להתאושש מהגירושין ופתאום נתקל בדברים שמזכירים את העבר.שירים ששמענו ביחד ותמיד מאיזה מקום תצוץ תמונה משותפת מאותה תקופה.

אני בסדר.באמת בסדר.מה לעשות הצלקות עדיין קיימות .

זאביק36

New member
זה לוקח זמן

אני כבר שנה שלמה אחרי היציאה מהבית ולפעמים זה תופס אותך לא מוכן השיר שמתנגן ברדיו בדרך לעבודה, אני חושב שתמיד יהיו שירים שיזכרו לנו תקופות מהעבר ואי אפשר להתחמק מזה.

BazukaGirl31

New member
אני מזהה את הבעיה ב"אני בסדר. באמת בסדר".

הדבר שהכי הימם אותי בפרידה #1 הוא מסיכת ה"בסדר" שנאלצתי לעטות על עצמי כמעט מיידית.
רבאק, השניה עברתי את המשבר השני בחומרתו שאפשר לעבור*, תנו לי קצת להתאבל בלי שתזרקו עלי מצגות פייסבוק מטופשות ובלי שתנסו לעודד אותי.
אז עכשיו, בפרידה #2, אני מכריזה לכל עבר שלא, אני לא בסדר. באמת לא בסדר, וזה בסדר לאללה.

במשך כל התהליך

התאבלתי.לאחר שעזבתי את הבית די התאוששתי.אני הרבה יותר טוב מאיך שהייתי אז.הצלקות תמיד קיימות.

BazukaGirl31

New member
טוב, ברור לך שדיברתי על עצמי, כן?

עלק "אני לא בסדר וזה בסדר"

איל85

New member
זה הבסדר החדש

שלום
אם מותר להעיד מעצמי, וגם מניסיון האחרים, אם זה לא היה כך, השאלה הייתה אחרת - מה עשיתי שם כל השנים?

זה מצב חדש, שתמיד יחזור, יגיע, אם על ידי שירים, ריחות, ובהמשך השנים שאלות של הילדים,

ואפילו מפגשים משותפים, שפתאום כאילו יש תובנה, הבנה שאנחנו מבינים ומסתדרים.

אכן מבאס, והצד השני - החיים ממשיכים, ומאחל לך שפרק ב שלך תצליח יותר, ולא תצטרך לזכור "שני עברים"

בהצלחה - איל

בדד1

New member
זה לא הצלקות

הפצעים שלך עדיין מדממים

במשך הזמן זה יעבור (אבל לא הכל וטוב שכך)

אצלי, ועברו די הרבה שנים מאז

כשאני נתקלת בזכרון כזה או אחר לפעמים מופיע דגדוג של נוסטלגיה נעים/כואב כאחד אבל עובר מאוד מאוד מהר.
השנים עושות את שלהם

בטח שמעת את השקר ההוא

"כל סוף הוא התחלה חדשה"
סוף הוא רק סוף, יש בו צער וגעגוע ואבל והשלמה ושיכחה ו...
רק כשגומרים לחוות ולעכל את הסוף מגיע זמן התחלה חדשה.
סבלנות וזה יקרה גם לך :)
נועז

b e c k y

New member
ביום בו

אתה תשמע משהו שיזכיר לך, או תמצא את עצמך אומר משהו שנהגתם לומר....
וזה יעלה בך חיוך ודיגדוג של הנאה "וואלה, היו ימים. כבר שכחתי את זה"
אז תדע שהחלמת.
כרגע, אלו ממש לא צלקות. אלו פצעים פתוחים! אתה עוד רחוק משלב הצלקות.

דיברתי עכשיו

עם הבת שלי בטלפון.ועוד בשיחת וידאו.לא קל היה לי שהיא לא לידי.וכן אני נפגש איתה מספר פעמים במהלך השבוע.

למעלה