הדבר החסר

רחלי228

New member
חסר אולי לא.רוצה יותר מכל דבר.

יותר בריאות לכל סובבי,יותר חיבור לרגש ובמיוחד לאהבה,לחיות בשותפות מלאה,רוצה הרבה יותר כסף והכי חסר לי זה זמן,אז אני רוצה יותר ממנו.

כוכב321

New member
מנסה

להפנים את המשפטים הבאים: "תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאיני יכולה לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים" ביום שאצליח להפנים את הענין, אדע שמה שחסר לי נמצא.

חושבת שיפסיק להיות חסר,אז נוכל

לשבת במרפסת ולספור ציפורים נודדות אבל זה לא יקרה לעולם, גם מי שיש לו כסף, יש לו צרות אחרות כמו בריאות, ילדים חריגים, משפחה לא תומכת,ועוד..... תמיד הבן אדם יהיה עסוק במשהו שיטריד אותו, אלא אם כן הוא בקומא.

N D R

New member
איזהו עשיר השמח בחלקו

וכמובן הכוונה היא שלא תמיד מדובר בדבר חסר. עניין של אופי. למי שחסר באופן כרוני, תמיד יהיה חסר ולא משנה מה ישיג. גם אצלי זה כרוני.

מטאפורה

אני מאמינה שכל אחד מאתנו מקבל חלומות/ מפות של החיים שלנו כמו גם מפתחות לכלי רכב מרהיב. עם זאת, חלק מאתנו יושבים בחנייה ומתלוננים שאיש אינו יושב מאחורי ההגה. אחרים לעומת זאת, יוצאים לדרך מבלי לבדוק את המפה. ולעיתים קרובות מרגישים אבודים וחסרי כיוון. ויש גם יש ביננו שיודעים לאן פניהם מועדות, אולם ממשיכים להסתובב ולהקשיב לנהגים במושב האחורי של חיינו, אשר כל העת טוענים שאנו מצויים בנתיב הלא נכון או נוהגים מהר מידי. גם כאלה ששוכחים לתדלק את מכל הדלק שלהם. ועל כן... את מרבית זמננו אנו מבלים בצדי הדרך, עם כלי תחבורה מושבת. וכעת למבחן הנהיגה... נסיעה טובה

ולמה את חושבת

שהניק שלי הוא כזה? לכולנו כבד לפעמים. כולנו לפעמים נורא מבולבלים, מפוחדים ולא יודעים מה אנחנו באמת רוצים. זוגיות זה חשוב....לפחות לרובנו צריך להיזר מהחיפוש אחר "האהבה הגדולה יותר" , לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק במרוץ, לנוח, להירגע להבחין בין החשוב לחשוב פחות ולהפנים שאף אחד לא מושלם, ואם נכנס לסחרחורת הזו של חיפוש ובררנות אין סופית זה עלול להיות מסוכן. בכל מקרה... לא משנה מה יקרה - שאם כבר ניפול, אז עם רגליים על הקרקע ולא בנחיתה חזיתית על הפרצוף.

magicwoman

New member
לחיות הרגע בלי ציפיות

זה המתכון שלי לפעמים זה מפיל אותי ומשם מתרוממת יותר חזקה ולפעמים זה מפתיע לטובה, תוכניות ורשימות זה לא הצד החזק שלי זה מכניס אותי ללחץ.

י עלה

New member
הדבר החסר

הוא משתנה בהתאם למצב "צבירה" ולמצב הרוח.ללמוד להיות אני ורק אני ,חושבת ינחם ויספק אותי בשלב זה,ומי אמר שזה קל?

ת י א ה

New member
חסרים לי הרבה דברים

אבל למדתי להסתפק במה שיש וככה החוסר לא מורגש או מטריד. כמובן שאני לא שוללת את מילוי החסרים/חללים, ובהחלט שואפת ליותר. טוב, אני לא אמשיך. זה הולך להיות סרט צבעוני. בכללי מסכימה עם שימשיה, יש לך מיליון דולר בשבילי ? אוקיי, אז אני אשב כאן בשקט, לבד, אפופת עשן מונטנה, עם שני השקלים שיש לי בארנק ובכל זאת ארגיש קצת מאושרת. תיאה

תמיד

יהיה"הדבר החסר"זה מהות החיים. אם היה לנו הכל,לא היה למה לשאוף...משעמם,לא? אז יש כאלה שמשלימים את מה שחסר בהשלמה עם מה שיש. יש כאלה שמחפשים כל הזמן את מה שחסר להם וכנראה תמיד יחסר להם. ----- במיידי?לסיפוק מהיר? חסר לי איזה ג'יני צמוד שימלא לי 3 משאלות. אבל לא בטוחה שזה מה שיגרום לי לשקט נפשי.

a n a t i 3 3

New member
תקשורת יותר טובה עם בני../images/Emo10.gif

בזמן האחרון אני מרגישה שבני ואני מתרחקים.. המון מריבות, המון אי הבנות.. המון קושי. הכי כואב לי שאני יודעת שהוא נושא על הכתפיים הקטנות/גדולות שלו המון כאב מחוויות עבר.. מהגרושין,מהתהפוכות בחיי.. ממני. הנושא כרגע בטיפול מקצועי.. כואב לי שכואב לו

בן כמה הוא?

ובן כמה היה כשהתגרשתם? האם הגירושין עברו חלק יחסית? האם קיימת זוגיות חדשה בבית? אולי היה שינוי משמעותי בחייו? צריך לחשוב על הכל

magicwoman

New member
גם גיל ההתבגרות קשה להם

אז הכל בחבילה אחת מבינה אותך אצלי יש 2 כאלו אבל הבן הוא המוביל בעימותים

להיות לצידו

הכי חשוב כעת זה להיות לצידו ולהבהעיר לו שאת כאן בשבילו ולמענו ולא משנה עד כמה הסביבה החיצונית שונה ומשתנה.....

להיות מאושר...

וזה לא כל כך פשוט - כי להיות להיות מאושר, מורכב מהמון המון דברים קטנים, כמו פסיפס של מיליארד חלקיקים... ויש חלקיקים זעירים עד לאין שיעור, שאולי במבט ראשון אפילו לא נדע שחסרים, אבל מבט מרחוק, יגלה לנו שלעיתים, אולי אפילו איננו יודעים מה - אבל נרגיש היכן שהוא, שזה לא מושלם... ומה יגרום לאושר המבוקש... לא יודע... גם לא אדע... אוכל לומר לך בבוא היום "אני מאושר
, טוב לי"... וזה לא לתמיד, זה יהיה רק לרגע קט, רגע קצר של אושר, שלפניו, ואחריו עוד זמנים אפורים... אפורים כהים, ואפורים בהירים... ורגעים ממש שחורים... ורק מדי פעם, יבזיק לו רגע קצרצר של רגע לבן, נעים, מאושר ומושלם. ולא אדע מה גרם לא, ולא אדע מתי ישוב... ומה יעשה לי טוב...? לדעת, שאני יכול לבד, יכול להמתין, ואני מספיק חזק, לעבור את השחור, והאפור, והקשה... כדי להגיע פעם אחר פעם, לאותם שברירי רגעים לבנים מושלמים... פעם, אחרי פעם... אחרי פעם...

למעלה