הדברת פרעושים

הדברת פרעושים

שבת שלום לכולם,
לא בטוח שזה הפרום הנכון,אבל ננסה...כלב שהושאר אצלי עקב גיוס של בעליו הגיע עם פרעושים וכרגע יש לי פרעושים בבית ראיתי והרגשתי וזה לא נעים.פניתי למדביר שהציע לבוא ולרסס עם חומר פולאריס עם ריח חזק וזה לא נראה לי מיקצועי.אשמח לשמוע ממבינים איזה חומר מומלץ ושיטת ההדברה בתוך בית(על שטיחים,רק רצפה וכו)על מנת שאוכל לדבר עם מדביר.

3תיתי

New member
קודם כל, טפל בכלב

שים לו תכשיר נגד פרעושים. אני משתמשת בטיפות "אדוונטג'". מטפטפים על הצואר ועל בסיס הזנב של הכלב, מחדירים לעור בליטוף וזהו. את השטיחים קודם לשאוב היטב היטב. יש בהם אולי ביצים של פרעושים. אם אפשר לשים את השטיחים לכמה שעות בשמש- זה יכול להועיל. את הרצפה לשטוף היטב. אני מאמינה (מנסיון), שדי בכך ולא צריך חומרים נוספים.

gb228

Active member
לי יש נסיון טוב עם "פרונטליין"

יש לו גרסה של טיפות כפי שתואר כבר אבל יש גם כספריי. את הספרי מרססים ומחדירים לפרווה. בטיפות הייתי משתמש לטיפול תקופתי ובספריי לטיפול מיידי (כשהייתי שוכח לעשות את התקופתי השוטף ורק הופעת הפרעושים היתה מזכירה לי ששכחתי).
כדאי לשטוף, לאורר ולשאוב אבל באופן כללי ברגע שהכלב מפסיק להוות גורם משיכה, הם נעלמים די מהר.

חן 1111

Active member
בעיקרון כל מה שהורג ג'וקים, נמלים או יתושים

הורג גם פרעושים. למשל K300. וכמו שאמרו, קודם כל טפל בכלב. למעשה אם תטפל בכלב, זה לפעמים מספיק כדי לפתור את הבעיה כי הפרעושים מעדיפים לעלות על כלב מאשר על בן אדם. הבעיה מתחילה בדרך כלל כשהכלב עוזב את הבית.

למעלה