הדברים ש...

moshit1

New member
הדברים ש...

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
הדברים שעשו לך את הסופ''ש
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
סורי על האיחור. שבוע נעים לכם
וקרן, יא אהבלה- הגב לא שלי... חחחח

אפרת P

New member
להלהלה../images/Emo112.gif

יום חמישי :] והסופ"ש הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
שהייתי חולה. הדברים שעשו לך את הסופ''ש
היומולדת של שחר
וכל האנשים שהיו שם.. ועוד כמה דברים... וסקאזי
כלום כלום כלום. היה מעולה הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
חשבתי שעומר ושחר יבואו היום.. בסוף לא. אז אממ.. לא יודעת הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
הכיתה המטומטמת שלי |:

מזל שהוא לא שלך!!!!!../images/Emo194.gif

יום חמישי!! גרר
וכמובן הסופ"ש בקדימה!! הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
אמממ בוחן בהיסטוריה בלעכס הדברים שעשו לך את הסופ''ש
קדימה!! יום הולדת לשחר יעל אפרת וסיון!!
אנשים קדימה יהלוש ושחר ואין אני אוהבתכם!
הורים ;[ הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
וואי לא יודעת ;[ הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
מבחן יום רביעי בלעכססססססס

מיאו.

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר- מיני מפגש ביום חמישי.. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר- כל השבוע עד יום חמישי אחה"צ
הדברים שעשו לך את הסופ''ש- היה לי טוב
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש- כלום:X הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל- ליגמר
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל- המבחן בביולוגיה:X

../images/Emo121.gifנאמ

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר: מינימפגש והשפריץ של הכביש הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר: אמא הדברים שעשו לך את הסופ''ש: המיטה הדברים שהרסו לך את הסופ''ש: שהעירו אותי הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל: יום חמישי הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל: לקום בבוקר

moshit1

New member
גמניגמני../images/Emo26.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר->> הארבע שעות הקסומות האלה איתו של להיות באמת >אני<. ייפי. חברה שקפצה לביקור שלא ראיתי די הרבה
. וכמובן כמובן- יום חמישי, איתכם חבר'ה
. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר->> אממ. אזכרה לסבתא. וכל מיני הרגשות מוזרות שלא היו צכות להיות שם במשך השבוע << האמפ. הדברים שעשו לך את הסופ''ש->> תחילת הערב, שיצאתי וצחקתי פוווול. ויומשבת היה נחמד,בגשר עם חברה
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש->> אממ,שישי בערב,אחרי שהוא נהרס- חברה שלי, והוא. ועוד כ''כ הרבה אנשים שלא אמורים לחיות כרגע ]; בוהו. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל->> אמממ חמישי, כי אז השבוע הופך לרגוע יותר. ושבת- בגלל מסיבה לחבר
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל->> מחר, מבחן בלשון, מחרתיים- יום שואה, אחרי מחרתיים- מבחן בסוציו. המ. זייהו. חפרתי? :0

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif סוףסוף נגמר!!!

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר: שישי שבת, היה חופש. זהו, חרא שבוע. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר: מבחן כל יום!! מבחן מחצית בבר אילן, שהלך לי ממש גרוע, מורה מטומטמת שהאשימה אותי בהעתקה... מה לא. הדברים שעשו לך את הסופ''ש: שינה הדברים שהרסו לך את הסופ''ש: הייתה חרא פעולת שכבה. שכבה מגעילה. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל: שיגמר? הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל: יום רביעי. מבחן במתמטיקה ובר אילן.

למעלה