הדברים הקטנים

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
הדברים הקטנים

הדברים הקטנים היום דיברתי עם חברה שלי בטלפון , התחלנו מחולצות ואיפה כדאי לקנות אותם , משהו ששעמם אותי מאד , בראש עברה לי המחשבה על דשא שניסה להתאבד , ועל דברים חשובים ולא ,ועל כמה שאני רדודה . אחר כך דיברנו על טלויזיה או לפחות ניסינו אין לי ממש מושג שם , ומרוב שעמום מהשחיה הרדודה התחלתי לגלח רגלים , ואז עברנו למחר תיהיה בחוצות היוצר גם אני שניפגש , טוב יש לך תפלא שלי . ואז התחלנו לדבר על חברה שלה שהיית פעם שלי , שאני וההיא רבנו לפני כמעט שנה , ולמרות שראינו אחת תשניה כמעט כול יום לא השלמנו , פה הדברים הקטנים הפכו גדולים , ואז לאט לאט נזכרנו למה רבנו , וזה היה בגלל דבר קטן . ועוד דיברנו על מה קרה אחרי הריב עם כול מיני רכילויות שעברו עלי , והפעם הם היו נכונות , וזה כאב , הדברים הקטנים והמשעממים האלו הפכו למשהו שכואב לי. שמתחילים לעשן סמים קלים לפעמים הופכים למכורים , ויש גם את האלכוהל . שמעליבים אותי אני יכולה לעקוץ כול אחד , אבל אם החבה הכי טובה שלי תעליב אותי לא יהיה לי מה לומר . איפה הדברים הקטנים הופכים לגדולים , זה כול מקרה לגופו לדעתי . אבל למה הם הופכים לגדולים זו שאלה מענינת למה ?

ד.יום

New member
ממני

אל תקשיבי לו! קראי בבקשה את ההודעה שלי בהמשך- "שטויות"

^^flower^^

New member
הדברים הגדולים

לפי דעתי הדברים הופכים לגדולים כי בשבילנו הם גדולים, הם נגעו בנקודה רגישה, העלו דברים כואבים, שמחים, מרגשים...דברים הקרובים אלינו. הדברים הופכים לגדולים כשיש להם משמעות גדולה בשבילנו, אני חושבת שגם זה - כל מקרה לגופו וכל אדם... כל אחד והדברים החשובים לו והקרובים אליו, הדברים המשפיעים עלינו והנוגעים בנפשנו!!

Tulula

New member
דברים גדולים וקטנים ../images/Emo28.gif

בעצם כל הזמן משתנים. גם מה שנראה לנו היום גדול יכול פתאום מחר להראות קטן, כמו שאמרת שהריב היה גדול בזמנו והיום נראה לך על משהו קטן וחסר ערך. אולי החוכמה היא לקחת את הדברים בפרופורציה, גם מה שנראה לנו כרע גדול נורא אפשר להסתכל עליו מבחוץ ולראות שהשד לא כ"כ נורא.ויש דברים שלא כדאי לריב/להלחם/למות בשבילם... מקווה שגם HELL IS BEIGH יראה זאת כך אחרי הכל...

*אבי*

New member
הדברים הקטנים

הופכים לגדולים כשאומר אותם מישהו שיש לו משמעות גדולה...

Tulula

New member
מה ???...??? ../images/Emo12.gif

מה זה מישהו שיש לו משמעות גדולה? מגאלומן?

*אבי*

New member
לללאאא.... התכוונתי,

שכשסתם מישהו אומר משהו, אפילו משהו מעליב, אז למי אכפת בכלל.... אבל כשזה בא ממישהו חשוב (חבר) אז זה משמעותי...

Tulula

New member
עכשיו זה ברור, וגם נכון!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

למעלה